Winnie the Pooh - The Winnipeg Connection

Ο διάσημος χαρακτήρας του βιβλίου ιστοριών "Winnie the Pooh" έχει μια πραγματική σχέση ζωής πίσω στην πόλη Winnipeg, Manitoba, Καναδάς.

Ο Βρετανός συγγραφέας AA Milne, ο οποίος δημιούργησε και έγραψε τον παγκοσμίως διάσημο χαρακτήρα του Winnie the Pooh, ονόμασε τον χαρακτήρα της αρκούδας από ένα αγαπημένο λούτρινο αρκουδάκι που ανήκει στον μικρό γιο του συγγραφέα - Christopher Milne. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι πώς, πού και γιατί ο νεαρός Christopher Milne ονόμασε το αγαπημένο του αρκουδάκι «Pooh».

Φαίνεται ότι ο Christopher Milne ονόμασε το παιχνίδι από μια αγαπημένη πραγματική ζωντανή αρκούδα που έζησε και εκτέθηκε στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, στο Λονδίνο, Αγγλία. Τότε, όπως και τώρα, μια σημαντική απολαυστική εκδρομή από οικογένειες στις εκδρομές του Σαββατοκύριακου ήταν ο ζωολογικός κήπος - σε αυτήν την περίπτωση ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου. Ο νεαρός Christopher Milne ήταν τόσο ερωτευμένος και ενθουσιασμένος με την αρκούδα του ζωολογικού κήπου που ονομάζεται "Winnie" που ονόμασε το αγαπημένο του παιχνίδι από την αρκούδα. Έτσι, όταν ο πατέρας του -ο συγγραφέας, έγραψε τα ποιητικά και μυθιστορήματα του και ονόμασε τον κεντρικό χαρακτήρα, αυτό ήταν ακριβώς από την αρκούδα στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου - την αρκούδα που ονομαζόταν "Winnie".

Το όνομα "Winnie the Pooh" έχει άμεση σύνδεση με την πόλη Winnipeg, Manitoba, Καναδάς. Ένα μαύρο αρκουδάκι "Winnipeg", το σωστό, ή το συντομευμένο ψευδώνυμο "Winnie", ήταν η μασκότ του "Fort Garry Horse", μιας μονάδας πεζικού με βάση το Winnipeg.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της μονάδας Fort Garry Horse στον Καναδά με τρένο, το τρένο παρακολούθησε μια «στάση σφυρίχτρας» στο White River Ontario. Μεταξύ των μελών αυτής της μονάδας ήταν ένας νεαρός κτηνίατρος, ο οποίος είχε καταταγεί στο στρατό, ονόματι Χάρι Κόλμπορν. Ο Χάρι είχε πραγματική εκτίμηση και αληθινή συμπεριφορά με τα ζώα - είτε ήταν εξημερωμένα, είτε άγρια ​​ζώα.

Ενώ βρισκόταν στο σιδηροδρομικό σταθμό White River, ο νεαρός υπολοχαγός Colebourn βρήκε χρόνο για να προσέξει έναν κυνηγό που κουβαλούσε ένα μαύρη αρκούδα. Φαινόταν ότι ο κυνηγός είχε πυροβολήσει τη μητέρα αρκούδα. Το νεαρό μικρό ήταν ένα είδος κατοικίδιου και ήταν πολύ μικρό για να φροντίσει τον εαυτό του ή να φροντίσει τον εαυτό του στην άγρια ​​φύση. Ο Χάρι Κόλμπορν ενδιαφερόταν και λυπήθηκε το φτωχό μαύρη αρκούδα, συνειδητοποιώντας ότι ο κυνηγός σύντομα θα έχανε το ενδιαφέρον του ή δεν θα μπορούσε να φροντίσει την αρκούδα σε σημείο που θα μπορούσε να απελευθερωθεί ξανά στη φύση. Μετά από μια περίοδο παζαριών, ο κυνηγός πούλησε απρόθυμα το νεαρό, αθώο αλλά παιχνιδιάρικο αρκουδάκι στον κύριο Colebourn για το τότε πριγκιπικό ποσό των 20 δολαρίων. Αφού αγόρασε την αρκούδα και εξοικειώθηκε μαζί της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο στην καναδική επαρχία του Κεμπέκ - ονόμασε την αρκούδα από την πόλη που καταγωγής του και του συντάγματος, το Γουίνιπεγκ. Κάποια στιγμή αυτό συντομεύτηκε στο παρατσούκλι της αρκούδας "Winnie". Έτσι το νεαρό αρκουδάκι ονομάστηκε "Winnipeg" και το παρατσούκλι για συντομία "Winnie"

Ο Γουίνι το αρκουδάκι πήγε μαζί για τη βόλτα με το τρένο, καθώς και τη βόλτα με το σκάφος και ταξίδεψε με αυτή την καναδική ομάδα πεζικού μέχρι την Αγγλία. Το αρκουδάκι "Winnie" έγινε η διάσημη μασκότ του "Fort Garry Horse Regiment" με έδρα το Γουίνιπεγκ, ενώ βρισκόταν στην Αγγλία, στο Salisbury Plain, ο Winnipeg η αρκούδα του "Winnie" έμεινε για λίγο στη σκηνή του υπολοχαγού Colebourne, κοιμόταν κάτω από την κούνια του και γίνεται αγαπημένος των Καναδών στρατιωτών.

Αυτό το αρκουδάκι "Winnie" έμεινε με το σύνταγμα και συνέχισε να είναι πηγή ευχαρίστησης και απόλαυσης για την ομάδα και πράγματι έγινε αρκετά διάσημο και γνωστό. Ωστόσο, όταν το ίδιο το σύνταγμα, δυστυχώς, επρόκειτο να αποσταλεί στα πεδία μάχης της Γαλλίας, ο Χάρι τοποθέτησε τη Γουίνι στη φύλαξη και φύλαξη του ζωολογικού κήπου του Λονδίνου, στο Λονδίνο, Αγγλία. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Χάρι Κόλμπορν, που τώρα προήχθη σε Λοχαγό, επέστρεψε στο Λονδίνο για να πάρει τη Γουίνι στο σπίτι. Ωστόσο, βλέποντας πόσο αγαπημένη ήταν για τους βρετανούς μαθητές του σχολείου, ο Colebourn αποφάσισε να αφήσει την αρκούδα να μείνει και δώρισε επίσημα τη Winnie στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, κάνοντας τον ζωολογικό κήπο νόμιμο ιδιοκτήτη και φύλακα.

Όταν κάποιος συνειδητοποιήσει τον παγκόσμιο αντίκτυπο που προέκυψε από τον χαρακτήρα του βιβλίου με παραμύθια του Winnie the Pooh στα παιδιά σε όλο τον κόσμο και σε πολλές διαφορετικές γλώσσες του πολιτισμού, μπορεί να οραματιστεί τον θαυμασμό και την αγάπη που είχε ο νεαρός Christopher Milne για το μικρό της μαύρης αρκούδας "Winnipeg" ή "Winnie" the Pooh για συντομία.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Winnie the Pooh - The Winnipeg Connection μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir