Voodoo Magic Made Simple: Συμβολισμός σε ξόρκια και κούκλες

[ad_1]

Το βουντού είναι μια πολύ μπερδεμένη και περίπλοκη θρησκεία. Αλλά η μαγεία πίσω από αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή. Μόλις καταλάβετε ότι ο συμβολισμός και η αναπαράσταση είναι οι δύο βασικοί παράγοντες για την εκτέλεση των μαγικών ξόρκων, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Ξεκινώντας με ένα απλό ξόρκι αγάπης, μπορούμε να πάρουμε τα ονόματα και των δύο ανθρώπων και να τα γράψουμε σε ένα ροζ κομμάτι χαρτί. Χρησιμοποιήστε κόκκινο μελάνι για να γράψετε τα ονόματα, σχεδιάστε έναν κύκλο γύρω από τα ονόματα και κόψτε το χαρτί σε σχήμα καρδιάς. Στη συνέχεια, διπλώστε το χαρτί στη μέση με τα ονόματα των ατόμων να αγγίζουν το ένα το άλλο. Κάψτε αυτό το χαρτί χρησιμοποιώντας τη φλόγα ενός ροζ κεριού. Πάρτε τις στάχτες και βάλτε τις σε ένα μικροσκοπικό κουτί. Προσθέστε ροδοπέταλα και νταμινάν. Σφραγίστε το κουτί και θάψτε το στην αυλή του ατόμου που θέλει το ξόρκι της αγάπης. Πολύ βασικό, πολύ εύκολο και όμως πολύ αποτελεσματικό. Αυτό το ξόρκι βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον συμβολισμό. Όταν το καταλάβετε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας ξόρκια. Αρχικά ξεκινάμε γράφοντας τα δύο ονόματα. Τα γράφεις με κόκκινο μελάνι γιατί το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την αγάπη. Στη συνέχεια, σχεδιάζετε έναν κύκλο γύρω από τα ονόματα. Αυτό αντιπροσωπεύει τους δύο ανθρώπους που είναι μαζί και σφραγισμένοι μακριά από επιρροές οποιουδήποτε άλλου. Κόβεις το χαρτί σε σχήμα καρδιάς, αντιπροσωπεύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη. Διπλώνεις το χαρτί στη μέση και τα ονόματα αγγίζουν το ένα το άλλο. Αυτό αντιπροσωπεύει τη συγκέντρωση των ανθρώπων. Καίγοντας το χαρτί, κάνετε την κατάσταση να μην μπορεί να αλλάξει. Έτσι έχετε κάψει το χαρτί με τα ονόματα να αγγίζουν, που σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μαζί και δεν μπορούν να χωριστούν. Ανακατεύετε τη στάχτη με ροδοπέταλα, το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι της αγάπης και το βότανο, η νταμιάνα που είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται στη μαγεία της αγάπης, στη συνέχεια σφραγίζετε αυτά τα αντικείμενα σε ένα κουτί και το θάβετε. Αυτό απλώς θέτει ξανά τη μαγεία, εκεί που δεν μπορεί να σπάσει. Μερικές φορές τα πιο εύκολα ξόρκια μπορεί να είναι τα πιο δυνατά. Δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερά και περίπλοκα για να λειτουργήσουν.

Ο ίδιος εμπειρικός κανόνας μπορεί να ακολουθηθεί σε κάθε είδους μαγικό ξόρκι. Κάντε ένα ξόρκι για να προσελκύσετε χρήματα, για παράδειγμα. Ξεκινήστε με έναν λογαριασμό δολαρίου. Υπογράψτε το όνομά σας σε αυτό με μικρά γράμματα. Τρίψτε οποιοδήποτε είδος λαδιού συρραφής χρημάτων πάνω από το σημείο που βρίσκεται η υπογραφή σας. Το λάδι έλξης χρημάτων μπορεί να ληφθεί μέσω σχεδόν οποιουδήποτε τύπου μαγαζιού ή αποκρυφιστικού καταστήματος. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μικρό πράσινο κομμάτι χαρτί και γράψτε το όνομά σας στη μέση του με πράσινο μελάνι. Σχεδιάστε πέντε πινακίδες δολαρίων γύρω από το όνομά σας σχηματίζοντας έναν κύκλο γύρω από αυτό. Όταν κάνετε μαγικά, θέλετε πάντα να χρησιμοποιείτε περιττούς αριθμούς, εξ ου και τα σύμβολα των πέντε δολαρίων. Σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο γύρω από το όνομά σας, συμπεριλαμβανομένων των πινακίδων του δολαρίου σε αυτόν. Αυτό σφραγίζει τα χρήματα μαζί σου για να μην τα «χάσεις». Πάρτε το χαρτονόμισμα του δολαρίου και τοποθετήστε το με την υπογραφή σας προς τα επάνω. Στη συνέχεια, πάρτε το κομμάτι πράσινο χαρτί και τοποθετήστε το πάνω από το χαρτονόμισμα του δολαρίου. Τέλος, πάρτε ένα πράσινο φτερό και τοποθετήστε το πάνω από το χαρτί. πάρτε όλα αυτά τα αντικείμενα και διπλώστε τα στη μέση. Συνεχίστε να τα διπλώνετε μέχρι να γίνουν αρκετά μικρά ώστε να χωρούν σε μια πράσινη σακούλα gris-gris. Μια άδεια τσάντα gris-gris μπορεί να αγοραστεί από ένα μαγικό ή απόκρυφο κατάστημα για πολύ φθηνά. Βεβαιωθείτε ότι είναι πράσινο για να συμβολίζει τα χρήματα. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε τη δική σας τσάντα από πράσινο ύφασμα. Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα είναι σφραγισμένη έτσι ώστε τίποτα να μην μπορεί να μπει ή να βγει από την τσάντα και να τη μεταφέρετε μαζί σας για να προσελκύσετε χρήματα. Μπορεί να μεταφερθεί σε πορτοφόλι ή τσάντα ή στην τσέπη σας. Για άλλη μια φορά, ένα πολύ εύκολο ξόρκι αλλά και πολύ αποτελεσματικό.

Η ιδέα του συμβολισμού χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από το είδος της μαγείας που κάνετε. Πάρτε για παράδειγμα μια κούκλα βουντού. Πες ότι θέλεις να φτιάξεις ένα για να κάνεις κάποιον να έχει αγαπητικά συναισθήματα για σένα. Μπορείτε είτε να αγοράσετε μια κενή κούκλα είτε μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας. Εάν το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να τον γεμίσετε με ισπανικά βρύα και έναν συνδυασμό μερικών βοτάνων που έχουν να κάνουν με την αγάπη και τη δύναμη. Για παράδειγμα, η damiana, το mugwart, η ρίζα ίρις και η λεβάντα θα έκαναν έναν ωραίο συνδυασμό. Όταν τα προσθέτετε στα ισπανικά βρύα, αυτό σας δίνει 5 γεμιστά. Παρατηρήστε τον "μονό" αριθμό. Τώρα μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα όταν φτιάχνετε την κούκλα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε τον συμβολισμό. Μπορεί να θέλετε να γράψετε το όνομά σας σε ένα μικρό κομμάτι χαρτί και να το βάλετε στο κεφάλι της κούκλας. Ως εκ τούτου, θα είστε πάντα στις σκέψεις του ατόμου. Επίσης, μπορεί να θέλετε να πάρετε ένα μικρό κομμάτι ροζ ή κόκκινο χαρτί, να το κόψετε σε σχήμα καρδιάς και μετά να γράψετε το όνομά σας πάνω του. Μπορείτε να πασπαλίσετε λίγη νταμιάνα πάνω από το όνομά σας και να το σφραγίσετε εκεί με κερί από ένα ροζ ή κόκκινο κερί. Τώρα έχετε την καρδιά της κούκλας με το όνομά σας, άρα η καρδιά του ατόμου είναι δική σας. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να το βάλετε στο εσωτερικό της κούκλας είτε να το προσαρτήσετε στο εξωτερικό του στήθους της κούκλας, όποιο προτιμάτε. Θέλετε να κάνετε την κούκλα να μοιάζει με το άτομο όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν μπορείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία του προσώπου του ατόμου για το πρόσωπο της κούκλας σας. Εάν έχετε αποκόμματα μαλλιών ή νυχιών, μπορείτε να τα βάλετε μέσα στην κούκλα. Εάν έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα ρούχα του ατόμου, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ρούχα για την κούκλα σας. Εάν το άτομο έχει σημάδια ή τατουάζ, φροντίστε να τα σχεδιάσετε και στην κούκλα. Τέλος, αφού ράψετε την κούκλα σας κλειστή και της έχετε βάλει ό,τι θέλετε, το τελευταίο βήμα είναι να τη δέσετε μαζί σας. Μπορείτε να το κάνετε είτε με μερικά από τα μαλλιά σας (αν έχετε αρκετά μακριά μαλλιά) είτε με ένα κόσμημα ή το ρούχο σας. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τα μαλλιά σας, που είναι στην πραγματικότητα τα πιο αποτελεσματικά, παίρνετε μια μικρή ποσότητα από τα μαλλιά σας και τα πλέξτε. Αφού πλέξει, μετά το δένεις γύρω από την κούκλα. Εάν τα μαλλιά είναι αρκετά μακριά, τότε μπορείτε να δέσετε γύρω από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα της κούκλας. Αυτό συμβολίζει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο αυτού του ατόμου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κολιέ. Κάντε το ίδιο πράγμα και τυλίξτε το γύρω από την κούκλα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δαχτυλίδι σε ένα κομμάτι κορδέλας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εάν χρησιμοποιείτε κοσμήματα, πρέπει να είναι κάτι που φοράτε πραγματικά και να έχει προσωπική σημασία για εσάς. Αυτό ισχύει επίσης εάν χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο από τα ρούχα σας.

Ο συμβολισμός λειτουργεί επίσης για αυτό που κάνετε με την κούκλα. Αν έχετε άτομο που είναι θυμωμένο και χρειάζεται να «χαλαρώσει», τότε μπορείτε να βάλετε την κούκλα στην κατάψυξη για λίγο. Εάν το άτομο φωνάζει ή λέει άσχημα πράγματα, μπορείτε να καλύψετε το στόμα της κούκλας. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Σημαντική είναι και η απόρριψη της κούκλας αφού αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε άλλο. Αφαιρείς το αντικείμενο που έδενε την κούκλα. Μετά τον ανοίγετε και αφαιρείτε όλη τη γέμιση. Θέλεις να είσαι σίγουρος και να θάψεις. Στη συνέχεια, παίρνετε την άδεια κούκλα και τη θάβετε χωριστά από το εσωτερικό της που έχετε αφαιρέσει. Εάν γράψατε το όνομα του ατόμου στην κούκλα, τότε θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα το σημειώσετε πλήρως με μαύρο μαρκαδόρο.

Ο συμβολισμός είναι το κλειδί για όποιο είδος μαγείας θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε ξόρκι αποτελεσματικό χρησιμοποιώντας απλά καλό συμβολισμό και αναπαράσταση.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Voodoo Magic Made Simple: Συμβολισμός σε ξόρκια και κούκλες μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir