TY Girlz - Virtual Worlds for Girls

Το πιο αναγνωρίσιμο προϊόν που έχει παράγει η Ty Inc. είναι το Beanie Baby. Η Ty παράγει μια μεγάλη σειρά από μοναδικά βελούδινα παιχνίδια. Το 2007, το Ty Girlz εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως βελούδινο παιχνίδι, ακολουθούμενο γρήγορα από τον ιστότοπο Ty Girlz. Τόσο το παιχνίδι όσο και ο ιστότοπος απευθύνονται απευθείας σε κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών. Τα μη μέλη μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο δωρεάν. Ωστόσο, αυτό περιορίζει το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας που μπορούν να έχουν στον εικονικό κόσμο. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους εικονικούς κόσμους, το Ty Girlz δεν προσφέρει μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές. Αντίθετα, τα μέλη πρέπει να αγοράσουν μια κούκλα Ty Girlz που έχει έναν μυστικό κωδικό συνδεδεμένο στην ετικέτα. Στη συνέχεια, ο κωδικός μπορεί να εισαχθεί στον ιστότοπο κατά την εγγραφή, ξεκλειδώνοντας τα προνόμια πλήρους συνδρομής. Επί του παρόντος, η τιμή για μια κούκλα Ty Girlz είναι 14,99 $, αν και αυτή η τιμή μπορεί να αλλάξει και μπορεί να διαφέρει.

Χαρακτηριστικά

Το Ty Girlz είναι ένας πολύ ροζ ιστότοπος, ειδικά προσαρμοσμένος στα κορίτσια. Η ιστοσελίδα είναι στην πραγματικότητα διαμορφωμένη σύμφωνα με τις κούκλες και λειτουργεί για δύο λόγους: για να συγκεντρώσει τους ιδιοκτήτες σε έναν διαδικτυακό εικονικό κόσμο και να προωθήσει περαιτέρω τις κούκλες στην αγορά. Οι κούκλες στην πραγματικότητα μοιάζουν με κούκλες - με γαλήνιες και χαρούμενες εκφράσεις Στο Ty Girlz, τα άβαταρ δεν μοιάζουν με κούκλες - μοιάζουν σαν να έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με εφήβους με ελάχιστο σεβασμό για τον εαυτό τους. Μόλις τα κορίτσια αγοράσουν μια κούκλα, εισάγουν τον κωδικό από την κούκλα στη διαδικασία εγγραφής και ενεργοποιούν πλήρως τη συνδρομή τους. Τα μέλη επιλέγουν ένα avatar για να είναι η διαδικτυακή τους προσωπικότητα. Αυτό το avatar μπορεί να προσαρμοστεί με αξεσουάρ και μοναδική εμφάνιση. Το avatar έχει το δικό του δωμάτιο, τη δυνατότητα να το διακοσμήσει, μια επιλογή μεγάλων πόλεων για να ζήσει και 500 $ σε εικονικά Ty Dollars.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του ιστότοπου υπάρχει για τα κορίτσια να μιλούν για την επωνυμία Ty και να αλληλεπιδρούν με άλλα κορίτσια, υπάρχουν παιχνίδια για να παίξετε. Αυτά τα παιχνίδια κερδίζουν τους παίκτες Ty Dollars, το εικονικό νόμισμα του ιστότοπου. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουν οι άνθρωποι, τόσο περισσότερα Ty Dollars μπορούν να κερδίσουν. Αυτό το νόμισμα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν έπιπλα δωματίου, προσωπικά αξεσουάρ, ρούχα, μακιγιάζ, παιχνίδια και άλλα εμπορικά αντικείμενα. Η συνομιλία είναι η πιο δημοφιλής λειτουργία στον εικονικό κόσμο. Το Chat Around the World περιορίζει τα μέλη από το να πληκτρολογούν τις δικές τους λέξεις. Πρέπει να χρησιμοποιούν προεπιλεγμένες λέξεις και φράσεις. Στην έκδοση συνομιλίας Freestyle, τα μέλη μπορούν να πληκτρολογήσουν τις δικές τους φράσεις, αλλά περιορίζονται σε λέξεις που βρίσκονται μόνο στο λεξικό Ty Girlz.

Τι είναι καλό

Ο ιστότοπος θα απευθύνεται μόνο σε κορίτσια μεγάλης ηλικίας που ενδιαφέρονται για τη μόδα και τις κοινωνικές συνομιλίες. Τα γραφικά είναι αρκετά καλά - καθαρές, καθαρές και ευκρινείς εικόνες. Ρέει αρκετά καλά. Είναι ένας φωτεινός ιστότοπος με ζωντανά χρώματα. Δεν υπάρχει βία, ποτό, ναρκωτικά ή κάπνισμα στον ιστότοπο ή στα παιχνίδια. Τα φίλτρα συνομιλίας εξαλείφουν τη βρώμικη γλώσσα. Εκτός από τη δοκιμή απλών δεξιοτήτων μνήμης, δεν υπάρχει πραγματική εκπαιδευτική αξία για το Ty Girlz.

Τι είναι κακό

Η σύγκριση με την Barbie είναι αλάνθαστη. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή ενός κοριτσιού από το μακιγιάζ, τη μόδα, την ομορφιά και τα ψώνια; Σίγουρα, η Ty Inc. δεν πιστεύει ότι αυτό είναι το μόνο που θα έρθει από τα κορίτσια που αγοράζουν και παρελαύνουν το Ty Girlz τους - ή μήπως; Δεν υπάρχουν θετικά πρότυπα προς μίμηση ή μηνύματα που περιέχονται στον εικονικό κόσμο για τα κορίτσια που θα ενδυναμώσουν τα κορίτσια να γίνουν τίποτε άλλο από κενά ψώνια. Τα κορίτσια μπορούν να διασκεδάσουν σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Το Ty Girlz δεν έχει κανέναν έλεγχο σχετικά με το ποιος συμμετέχει στον ιστότοπό του. Ωστόσο, έχουν τον έλεγχο του τι λένε τα μέλη. Από αυτή την άποψη, η Ty Girlz πρέπει να επαινεθεί που τουλάχιστον προσπάθησε να βάλει αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε μέρη για την προστασία των κοριτσιών. Η ασφαλέστερη λειτουργία συνομιλίας επιτρέπει στους χρήστες μόνο να επιλέγουν προεπιλεγμένες λέξεις και φράσεις. Ακόμη και στην ανοιχτή συνομιλία, επιτρέπονται μόνο λέξεις που επιλέγονται από το περιορισμένο λεξικό τους και οι συντονιστές περιπολούν αυτήν την περιοχή. Τα μέλη ενθαρρύνονται να αναφέρουν ανάρμοστη συμπεριφορά και οι γονείς πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους πριν από ένα παιδί που χρησιμοποιεί ανοιχτή συνομιλία.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το TY Girlz - Virtual Worlds for Girls μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir