Reborn Baby Dolls - Θα αναλάβουν το πραγματικό;

[ad_1]

Ξέρω ότι αυτό ακούγεται λίγο ακραίο, αλλά οι αναγεννημένες κούκλες θα αναλάβουν το πραγματικό; Εάν έχετε παιδιά, τότε καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οποιοσδήποτε γονέας έχει μείνει ξύπνιος όλο το βράδυ με ένα άρρωστο παιδί, στη συνέχεια ντύνεται με ένα χαρούμενο πρόσωπο και πηγαίνει στη δουλειά την επόμενη μέρα, μπορεί να σχετίζεται με αυτό. Πέρα από τα αστεία, μια κούκλα (όσο όμορφη κι αν είναι) δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει τη θέση των παιδιών μας. Αλλά δημιουργίες σαν αυτές θα μπορούσαν να κάνουν το μυαλό σας να περιπλανηθεί!

Αυτές οι κούκλες είναι τόσο απίστευτες πραγματικές, που είναι γνωστές ως αναγεννημένες κούκλες - αναγεννημένες από τεχνίτη ή κατασκευαστή. Έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό που ακόμη και ο Dr. Phil and 20/20 έχει κάνει τμήματα που τονίζουν αυτά τα έργα τέχνης. Γιατί όλη η προσοχή στρέφεται σε μια κούκλα; Νομίζω ότι μπορεί να συμφωνήσετε, αν έχετε δει μία από αυτές τις ρεαλιστικές δημιουργίες, ότι δεν κόβουν την ανάσα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα ένα πριν από μερικά χρόνια. Πέρασα με τα δάχτυλα του ποδιού στο δωμάτιο και έψαξα ακόμη και για σημάδια αναπνοής μέχρι που ο φίλος μου μου είπε ότι ήταν κούκλα! Φανταστείτε την έκπληξη (και το σοκ) μου όταν ανακάλυψα ότι αυτό που πίστευα ότι ήταν μια πολύτιμη ζωή ήταν, στην πραγματικότητα, μια προσεκτικά κατασκευασμένη, συναρμολογημένη με αγάπη αναγεννημένη κούκλα!

Δεν θα έλεγα αυτό το νέο γεγονός τάση, αλλά ξεκίνησε πρόσφατα, κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1990. Καθώς το κύμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και παιχνιδιών άρχισε να μας κατακλύζει με την ψηφιακή-τέλεια λειτουργία τους, κάποιες καρδιές και ψυχές έμειναν ανικανοποίητες με την ενσωματωμένη ψυχρότητά τους. Είναι δύσκολο να αγκαλιάσεις ένα Wii ή ένα PlayStation! Τότε ήταν που οι τεχνίτες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να παράγουν και να προσθέτουν λεπτομέρειες σε αυτές τις όμορφες κούκλες που μερικές φορές θεωρούμε ζωντανά μωρά.

Οι αναγεννημένες κούκλες δεν έχουν ηλεκτρονικά είδη, δεν μιλούν και ποτέ δεν θα σας διασκεδάσουν με κάποιο είδος ψηφιακής οθόνης ή βιντεοπαιχνιδιού. Κυριολεκτικά «ξαναγεννιούνται» από μια μικρότερη κούκλα που έχει προστεθεί πολλές λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες όπως χρωματισμός επί τόπου (έχουν επίσης μαύρα και ισπανόφωνα μωρά), τέλεια εφαρμοσμένα μαλλιά και λεπτομέρεια προσώπου που θα καταπλήξουν ακόμη και τον ένθερμο αλλόθρησκο. Οι κούκλες που πήραν το όνομά τους από τη διαδικασία που τις δημιούργησε σχεδόν πάντα αναδεικνύουν το μητρικό ένστικτο σχεδόν σε κάθε κορίτσι (ή γυναίκα) που έχει την τύχη να αποκτήσει μία από αυτές τις καταπληκτικές κούκλες.

Δεδομένου ότι πολλές από αυτές τις δημιουργίες γίνονται σε ατομική βάση, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν δύο κούκλες ακριβώς όμοιες - ακριβώς όπως το μωρό σας! Η σπανιότητα ορισμένων από τα ακριβότερα μοντέλα γνωστών καλλιτεχνών που μερικές φορές χρειάζονται εκατοντάδες ώρες για να δημιουργήσουν ένα τέλειο μωρό από πλαστικό, ύφασμα και μπογιά, μπορεί να κοστίσει έως και 5.000 δολάρια!

Δεν έχει σημασία αν ξοδέψατε 50 ή 5.000 δολάρια, η αναγεννημένη κούκλα σας μπορεί να είναι ένα παρένθετο παιδί για να καλύψει το κενό στην καρδιά σας που δημιουργήθηκε την ημέρα που το τελευταίο σας παιδί μεγάλωσε και έφυγε από τη φωλιά σας. Κάποιοι που διαβάζουν αυτό μπορεί να το θεωρήσουν λίγο ανόητο, αλλά λέω να περπατάς με τα παπούτσια μου όταν τα παιδιά σου μεγαλώσουν και απομακρυνθούν. Νομίζω ότι μπορείς να το ξανασκεφτείς. Πολλές επαγγελματίες γυναίκες που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να μεγαλώσουν οικογένεια έχουν συχνά αυτές τις ρεαλιστικές κούκλες για να βοηθήσουν να πάρουν τη θέση των παιδιών που δεν είχαν ποτέ.

Το σύγχρονο αναγεννημένο μωρό κούκλα είναι ένα έργο τέχνης που μπορεί να απασχολήσει την καρδιά και το σπίτι σας - και αυτό λέει πολλά για κάτι που θεωρούνταν απλό παιχνίδι μόλις πριν από λίγα χρόνια!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Reborn Baby Dolls - Θα αναλάβουν το πραγματικό; μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir