7 Ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν επιλέξετε το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου σας

[ad_1]

Θέλετε να απολαύσετε ένα νέο χόμπι, είδατε αυτούς τους αστραπιαίους τηλεκατευθυνόμενους δρομείς να τρέχουν με ταχύτητα πάνω από τα ερείπια ή ανάμεσα στους αμμόλοφους στην παραλία σας και θέλετε ένα από αυτά για εσάς ή τα παιδιά σας. Ωστόσο, πώς να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο RC για εσάς;

Υπάρχουν 7 ερωτήσεις που πρέπει πραγματικά να απαντήσετε για να περιορίσετε την αναζήτησή σας.

1. Για ποιον είναι;

Το πιο απλό έρχεται πρώτα, φυσικά. Είναι ένα παιχνίδι για το παιδί σας ή είναι ένα εξελιγμένο κομμάτι τεχνολογίας για εσάς. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι στην αντοχή, την ισχύ/ταχύτητα, το μέγεθος, την εμβέλεια του τηλεχειριστηρίου, την πολυπλοκότητα και φυσικά την τιμή. Ως σαφής διαφοροποίηση, οι εκδόσεις παιχνιδιών συνήθως τροφοδοτούνται από τις τυπικές οικιακές μπαταρίες AA και διατίθενται σε κλίμακα από 1:32 έως 1:16, ενώ η έκδοση για ενήλικες διατίθεται σε μέγεθος έως και 1:5 που τροφοδοτείται από πολύ ισχυρότερη πηγή ενέργειας.

2. Ποια είναι η πηγή ενέργειας;

Υπάρχουν τρεις επιλογές για να διαλέξετε από ένα αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο βενζίνης, ένα αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο Nitro ή ένα αυτοκίνητο με ηλεκτρικό τηλεχειριστήριο.

Αυτές οι τρεις πηγές ενέργειας δημιουργούν διαφορές στο κόστος, την προσβασιμότητα της ισχύος, τη συντήρηση και την απόδοση ισχύος.

Το βενζινοκίνητο τηλεχειριστήριο αυτοκίνητό σας που λειτουργεί με ένα μείγμα κανονικής αμόλυβδης βενζίνης και λιπαντικού δίχρονου θα δημιουργήσει σημαντικά υψηλότερη ποσότητα ισχύος. Μπορείτε να αγοράσετε τα καύσιμα του στο βενζινάδικο που βρίσκεται δίπλα σας και επομένως να διατηρήσετε το κόστος του καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα. Σε αυτό το σημείο προστίθενται η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και οι χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα RC είναι συνήθως μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα νίτρο και ηλεκτρικά και συχνά έχουν κλίμακα 1:5. Στο downsize έχετε συχνά μεγαλύτερο αρχικό κόστος για αυτούς τους τύπους αυτοκινήτων.

Το Nitro RC Car τροφοδοτείται από νιτρομεθάνιο, ένα καύσιμο, το οποίο είναι ακριβό και διατίθεται μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα. Το καύσιμο αφήνει συχνά υπολείμματα στο σασί του τηλεκατευθυνόμενου δρομέα σας και επομένως απαιτεί υψηλή συντήρηση. Επιπλέον, θα δείτε μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου από τη βενζινοκίνητη μηχανή. Επομένως, γιατί να αγοράσετε αυτά τα αυτοκίνητα Nitro τηλεχειριστηρίου; Γιατί το υλικό είναι δυνατό. Αυτοί είναι συνήθως οι πιο γρήγοροι δρομείς στο μπλοκ, το μέγεθός τους είναι συνήθως από 1:16 έως 1:8, σπάνια μεγαλύτερο. Αυτό κάνει πολύ διασκεδαστικό τον αγώνα. Επίσης είναι συνήθως χαμηλότερες σε τιμή από τα αντίστοιχα βενζίνης.

Τέλος, το Ηλεκτροκίνητο Αυτοκίνητο Τηλεχειριστηρίου, λειτουργεί με μια ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Po. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι συνήθως το επόμενο βήμα από το παιχνίδι του παιδιού στο χόμπι του ενήλικα. Συνήθως είναι φθηνότερα από την έκδοση με καύσιμο, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο ισχυρά και επιθετικά. Ενώ έχουν ισχυρή επιτάχυνση από την εκκίνηση, μακροπρόθεσμα έχουν συνήθως προβλήματα να ανταγωνιστούν τους άλλους δύο κινητήρες. Λόγω της καθαρής πηγής ενέργειας τους, απαιτούν τη λιγότερη συντήρηση και μπορούν να λειτουργήσουν σε εσωτερικούς χώρους. Είναι συνήθως η μικρότερη έκδοση και μπορούν επίσης να διατεθούν στις εκδόσεις μεγάλου μεγέθους των δρομέων βενζίνης και νιτροκινητήρων αλλά με πολύ λιγότερη ισχύ.

3. Έτοιμοι για αγώνα ή κιτ;

Θέλετε μόνο να αγωνιστείτε ή είναι μέρος του ενθουσιασμού σας που προέρχεται από τη συγκίνηση της κατασκευής της δικής σας μηχανής. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα RC έρχονται ως εκδόσεις "Ready to Race", όπου δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά περισσότερα από το να τα βγάλετε από το κουτί.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μοντέλα όπου μπορείτε πραγματικά να συνδυάσετε το αυτοκίνητο μόνοι σας και επομένως να επηρεάσετε την εμφάνιση και την απόδοση αυτού του αυτοκινήτου. Μπορείτε να προχωρήσετε από την απλή συναρμολόγηση, όπως το καθημερινό κιτ μοντέλων σας, να αγοράσετε πραγματικά μεμονωμένα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας ξεχωριστά για να αναβαθμίσετε την ισχύ και την απόδοσή του κατά τη λειτουργία.

4. Πού θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου σας;

Η επόμενη ερώτηση, αντίστοιχα η επόμενη σειρά ερωτήσεων είναι, τι θέλετε να κάνετε με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητό σας; Είναι αγωνιστικό, είναι για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (σε εσωτερικούς χώρους φυσικά μόνο η ηλεκτρική έκδοση), θέλεις να είσαι εντός ή εκτός δρόμου. Θέλετε να το οδηγήσετε ή είναι περισσότερο ένα συλλεκτικό αντικείμενο που θέλετε να εκθέσετε; Ψάχνετε για ένα μοντέλο φαντασίας ή ένα πραγματικό ζωντανό αντίγραφο;

5. Τι τύπο/μοντέλο αυτοκινήτου πρέπει να είναι;

Αν περάσατε από τις παραπάνω ερωτήσεις, έχετε ήδη μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε. Ωστόσο, η επιλογή των μοντέλων είναι πολύ μεγάλη και οι 4 πρώτες ερωτήσεις περιορίζουν σε κάποιο βαθμό την επιλογή σας σε αυτό το σημείο και το αντίστροφο. Ωστόσο, μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο, θέλετε να επιλέξετε μεταξύ Buggies, Truggies, Trucks/monster trucks, Crawlers και των πραγματικών σας αντιγράφων Ferrari, Ford, Mini κ.λπ.

6. Ποια τιμή είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα καλό Αυτοκίνητο με Τηλεχειριστήριο;

Καθορίσαμε τι αυτοκίνητο θα έπρεπε να είναι, φτάνουμε σε μια πολύ κρίσιμη ερώτηση, μια ερώτηση που θα μπορούσαμε να θέσουμε επίσης στην αρχή της αναζήτησής μας. Τι αξίζει η διασκέδαση, ποιος είναι ο προϋπολογισμός μας για ένα ωραίο και καλό τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο; Αυτός ο παράγοντας έχει συζητηθεί σε κάποιο βαθμό ήδη σε άλλα σημεία και γνωρίζουμε ότι ένα παιδικό αυτοκίνητο είναι σίγουρα πολύ φθηνότερο από την έκδοση για ενήλικες. Όσο μεγαλύτερο είναι το μοντέλο τόσο περισσότερο κοστίζει συνήθως και μεταξύ των κινητήρων ο ηλεκτρικός είναι συνήθως ο φθηνότερος. Επίσης η ταχύτητα μπορεί να καθορίσει την τιμή. Στο τέλος, λοιπόν, θα πρέπει να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός που μπορούμε να πάρουμε για τον προϋπολογισμό, που διαθέσαμε σε αυτό το χόμπι μας. Έχοντας πάντα υπόψη σας ότι πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος παρακολούθησης για ανταλλακτικά, καύσιμα, συντήρηση κ.λπ. Η τιμή για τις εκδόσεις παιχνιδιών μας με ταχύτητα 5 m έως 5 km/h θα είναι ίσως 10$, το τηλεχειριστήριο βενζίνης υψηλής τεχνολογίας Το Control Car μπορεί να μας κοστίσει 3,4 ή 500 $ ή και περισσότερο. Όπως σε όλα, συχνά δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το τι μπορείτε να αγοράσετε.

7. Πού θέλετε να αγοράσετε τον δρομέα RC σας;

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, πού θέλω να αγοράσω, σήμερα έχετε τις επιλογές να πάτε στο "Have it all Toy-shop", στον εξειδικευμένο αντιπρόσωπο RC Car ή στο Διαδίκτυο. Όπως με όλα τα προϊόντα, αυτές οι επιλογές διαφέρουν ως προς την εξυπηρέτηση, τη γνώση του προϊόντος, την τιμή, την επιλογή των διαθέσιμων προϊόντων και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Σίγουρα μπορεί να δοθεί μια συμβουλή. Μην αγοράζετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο RC εάν είστε αρχάριος.

Τώρα, έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το νέο σας παιχνίδι;

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το 7 Ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν επιλέξετε το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir