5 Συμβουλές για αγορές παιχνιδιών για τα παιδιά σας

[ad_1]

Όταν ψωνίζετε παιχνίδια για το μικρό σας παιδί, τότε είναι που το εσωτερικό σας παιδί κατακλύζεται από χαρά. Η όλη εμπειρία αναβιώνει τις αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας.

Ενώ είστε εκεί έξω για να αγοράσετε το μικρό σας πακέτο χαράς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αγοράζετε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια. Και, όλα τα παιχνίδια του κόσμου δεν χαρακτηρίζονται ως τα «καλύτερα» εάν δεν είναι ασφαλή.

Έχω την πλάτη σας όταν ψάχνετε για όλα τα σημεία στη λίστα ελέγχου ασφάλειας των παιχνιδιών. Έχω γράψει τις καλύτερες συμβουλές για αγορές παιχνιδιών για να κάνω την όλη εμπειρία διασκεδαστική και εύκολη!

Θυμηθείτε όταν μπερδεύεστε κοιτάζοντας τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά σας, απλώς διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μου!

1) Πρώτα η ασφάλεια

Μπορείτε να δώσετε την προσοχή σας σε άλλες δουλειές μόνο όταν γνωρίζετε ότι το παιδί σας είναι ασφαλές. Είναι πολύ σημαντικό να αγοράζετε αθύρματα που δεν έχουν αιχμηρές άκρες και δεν προκαλούν πνιγμό. Εκτός από αυτά τα δύο πράγματα, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα σημεία:

α) Να αγοράζετε πάντα παιχνίδια που επισημαίνουν τη χρήση μη τοξικών υλικών.

β) Έχει διαπιστωθεί ότι τα παιχνίδια με δυνατή ένταση μπορεί να προκαλέσουν απώλεια ακοής στα παιδιά. Έτσι, οι γονείς θα πρέπει να αποφεύγουν να αγοράζουν παιχνίδια για παιδιά που είναι πολύ δυνατά.

γ) Επίσης, μην προτιμάτε παιχνίδια με κορδόνια και ελαστικές ταινίες γιατί μπορεί να προκαλέσουν στραγγαλισμό.

2) Ηλικία που αρμόζει στα παιχνίδια

Είναι πολύ σημαντικό να αγοράζετε παιχνίδια, τα οποία είναι κατάλληλα για την ηλικία και το φύλο για τα παιδιά σας. Για παράδειγμα, η αγορά μιας Barbie για το αγοράκι σας δεν θα έχει πολύ νόημα, ενώ το να κάνετε δώρο στο κοριτσάκι σας θα το κάνει πιο ευτυχισμένο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό που τραβάει την προσοχή του παιδιού σας όταν είναι δύο θα διαφέρει από όταν είναι οκτώ ετών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μαθησιακές ικανότητες στα παιδιά ποικίλλουν από ηλικία σε ηλικία. Προσπαθήστε, λοιπόν, να βρείτε τα αθύρματα για τα μικρά σας που μπορούν πραγματικά να τα ιντριγκάρουν και να τα παρακινήσουν.

Κάθε παιχνίδι συνοδεύεται από αναφορά ηλικίας, οπότε κατά την αγορά τους. απλά έχετε κατά νου την ηλικία του παιδιού σας και την ικανότητά του/της να κατανοεί τα πράγματα.

3) Σημαντική μάθηση για όλη τη ζωή

Τα αθύρματα δίνουν στους νεαρούς σας την ευκαιρία να μάθουν χωρίς να βρίσκονται σε περιορισμούς και δομημένο περιβάλλον. Αν και τα παιδιά μαθαίνουν συνεχώς από τη γέννησή τους, η ηλικία μεταξύ ενός και δύο ετών είναι κρίσιμη και σημαντική για την ανάπτυξη. Αυτή είναι η στιγμή για να μάθουν για το περιβάλλον τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Έτσι, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες φροντίστε να προσθέσετε ένα παιχνίδι στο καλάθι σας που προωθεί τη μάθηση, για παράδειγμα, παιχνίδια στα οποία τα παιδιά πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις χρησιμοποιώντας τις γνωστικές δεξιότητες.

4) Αφήστε τις κινητικές τους δεξιότητες να ανθίσουν

Για τα παιδιά, οι λεπτές κινητικές δεξιότητες αρχίζουν να αναπτύσσονται μόνο στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας και καθώς πρόκειται να συμπληρώσουν δύο χρόνια, αυτές οι δεξιότητες μπορούν να φανούν ευδιάκριτα. Τέτοιες ικανότητες συνεχίζουν να ανθίζουν μέχρι τα παιδιά να ενηλικιωθούν. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αγοράζετε εκείνα τα παιχνίδια για τα παιδιά σας που προωθούν τη χρήση των χεριών και των δακτύλων τους.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα στην αγορά για να παρακινήσουν τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού σας. Για παράδειγμα, legos, χρωματισμοί, επιτραπέζια παιχνίδια, έργα τέχνης και χειροτεχνίας και ούτω καθεξής. Αυτά τα παιχνίδια είναι ελκυστικά και καθώς τα μικρά παιδιά εμπλέκουν τα δάχτυλα και τα χέρια τους, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, κάτι που αργότερα θα είναι χρήσιμο στους διαγωνισμούς καλλιγραφίας του σχολείου, τέχνης και χειροτεχνίας και πολλά άλλα.

5) Αφήστε τη φαντασία τους στα ύψη

Τα παιχνίδια δίνουν στα παιδιά έναν χώρο όπου μπορούν να συμπεριφέρονται ανόητα, άσκοπα και μπορούν να είναι ό,τι θέλουν. Τα παιχνίδια όχι μόνο δίνουν στα παιδιά έναν τρόπο να εξερευνήσουν τη φαντασία τους, αλλά βοηθούν και στο να αφήσουν τη φαντασία τους να πετάξει. Τα αθύρματα τους δίνουν το χώρο τους και την ευκαιρία να κάνουν τρελά. Όταν ένα παιδί γίνεται δύο ετών, είναι η αρχή της εξέλιξης ενός ιδιοφυούς μυαλού και τον επόμενο χρόνο, αυτή η εξέλιξη τίθεται σε πλήρη ισχύ. Κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής φάσης πνευματικής ανάπτυξης, δώστε στο παιδί σας το παιχνίδι που θα βοηθήσει να εξάψει τη φαντασία του και να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα. Τρόποι για να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητα στα παιδιά σας είναι το σκίτσο, η ζωγραφική, τα παζλ, τα επιτραπέζια παιχνίδια κ.λπ. Εκτός από αυτά, υπάρχουν μερικά προσποιημένα παιχνίδια διαθέσιμα στην αγορά που βοηθούν τα παιδιά να γίνουν κάποιος άλλος, για παράδειγμα, υπερήρωας, δάσκαλος, γιατρός ή οτιδήποτε άλλο. της επιλογής τους.

Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να κάνει τις αγορές παιχνιδιών διασκεδαστικές για τους γονείς και καρποφόρες για τα παιδιά τους.

Χαρούμενα ψώνια παιχνιδιών για να κρατήσετε το μικρό σας απασχολημένο, να ξεφύγει από τα μαλλιά σας και να το κάνετε να πάρει μερικά μαθήματα διασκεδάζοντας!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το 5 Συμβουλές για αγορές παιχνιδιών για τα παιδιά σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir