Ψάρεμα πέστροφας με Powerbait

[ad_1]

Μερικές φορές εμείς ως ψαράδες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ψαρέψουμε πέστροφα με Powerbait (ή παρόμοιο συνθετικό δόλωμα). Κατά τη γνώμη μου, αυτό μοιάζει με εξαπάτηση όσον αφορά το ψάρεμα πέστροφας, αλλά ένας ψαράς πρέπει να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει ένας ψαράς. Μερικές φορές θέλετε απλώς να πιάσετε μια πέστροφα και ένα εφοδιασμένο δόλωμα λίμνης και συνθετικής πέστροφας είναι πολύ εύκολο να κάνετε. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσω μια εξαιρετική τεχνική για το ψάρεμα πέστροφας με Powerbait (σε λίμνες που έχουν φυτευτεί με πέστροφες).

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι μια λίμνη που είναι γεμάτη με πέστροφες. Σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αρκετά απλό να το βρείτε και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο ψαριών και παιχνιδιών. Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται είναι ένα βάζο Powerbait (ή παρόμοιο δόλωμα συνθετικής πέστροφας). Το κύριο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε είναι ότι επιπλέει. Το γεγονός ότι το δόλωμα σου θα είναι επιπλέων Το off of the bottom είναι αναπόσπαστο στοιχείο της επιτυχίας αυτής της τεχνικής.

Αυτοί οι τύποι δολωμάτων έρχονται σε περισσότερα χρώματα από το ουράνιο τόξο και πάντα ανακάλυψα ότι το χρώμα που χρησιμοποιείται έχει πολύ μικρή διαφορά. Έτσι, η ουσία είναι απλώς να διαλέξετε ένα ή δύο χρώματα που πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσουν και να τα ακολουθήσετε. Οι μυρωδιές που απελευθερώνονται είναι το σημαντικό πράγμα, παρά το χρώμα της ζύμης παιχνιδιών της πέστροφας.

Το τελευταίο πράγμα για το οποίο πρέπει να βεβαιωθείτε είναι ότι η μπομπίνα ψαρέματος σας είναι τυλιγμένη με ελαφριά πετονιά. Κατά το ψάρεμα πέστροφας προτείνω δοκιμή έξι λιβρών ως το πιο βαρύ χρησιμοποιημένη πετονιά. Προσωπικά χρησιμοποιώ τεστ τεσσάρων λιβρών, αλλά τα έξι κιλά είναι βατά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ελαφριά πετονιά όταν ψαρεύετε πέστροφα.

Ξεκινήστε επιλέγοντας το σημείο που θα θέλατε να ψαρέψετε. Τώρα πιάστε το άκρο της γραμμής σας και περάστε ένα μικρό βαρέλι αυγών (¼ έως ½ ουγγιά). Θέλετε αρκετό βάρος για να διατηρήσετε την προσφορά σας στο κάτω μέρος και αυτό είναι, επομένως λάβετε υπόψη τον άνεμο ή/και τις τρέχουσες συνθήκες. Τώρα δέστε σε ένα μικρό περιστρεφόμενο βαρέλι (μέγεθος 10 ή 12). Αυτό θα λειτουργήσει ως «πώμα» για το βάρος σας. Στο αντίθετο άκρο της κάννης περιστρεφόμενος δέσιμο σε ένα σετ από προ-δεμένα γάντζους συμμορίας (μέγεθος 8 ή 10). Αυτό είναι, αυτό είναι το αλιευτικό σας πλατφόρμα.

Σε αυτό το σημείο προσθέστε αρκετό Powerbait σε κάθε γάντζο για να καλύψετε πλήρως κάθε μεμονωμένο άγκιστρο. Θα πρέπει να καταλήξετε με δύο μπάλες Powerbait στην εξέδρα σας. Όπως μπορείτε να δείτε (ή να φανταστείτε) χρησιμοποιώντας το προδεμένα αγκίστρια συμμοριών είναι πολύ σημαντικό για αυτήν την τεχνική. Σας δίνουν την ευκαιρία να διπλασιάσετε το δόλωμα. Δεν πιστεύετε ότι αυτό θα ήταν πλεονέκτημα; Μπορώ να σου πω εκ πείρας ότι είναι.

Τώρα απλώς ρίξτε αυτήν την προσφορά στο νερό και αφήστε τη να βυθιστεί. Μόλις είναι στο κάτω μέρος, τυλίξτε αργά σε οποιαδήποτε χαλαρή γραμμή και βάλτε τη ράβδο σας πάνω σε ακίνητο αντικείμενο (όπως ένα διχαλωτό ραβδί). Θέλετε η γραμμή σας να διδαχθεί πλήρως. Τώρα είναι η ώρα να περιμένουμε μπουκιές. Θα ξέρετε ότι έχετε ένα δάγκωμα όταν η άκρη της ράβδου σας αρχίσει να αναπηδά. Αυτό είναι. Πολύ απλό, ε; Αυτή η τεχνική Powerbait είναι επίσης πολύ αποτελεσματική. Δώστε μια ευκαιρία και δείτε τι σκέφτεστε. Δεν θα απογοητευτείτε.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ψάρεμα πέστροφας με Powerbait μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παίξτε Ζύμη.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir