Χρησιμοποιώντας ένα Belly Plate στο Reborn σας

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών όταν πρόκειται να προσθέσετε μια πλάκα κοιλιάς στο αναγεννημένο σας. Χρησιμοποιώντας μια εργοστασιακή κούκλα, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα χέρια και τα πόδια και να κόψετε την περιοχή της κοιλιάς και του στήθους από αυτήν και να την τοποθετήσετε στο γεμιστό σώμα σας. Λαμβάνοντας μια κοφτερή λεπίδα θα χρειαστεί να την κόψετε στο μέγεθος ώστε να ταιριάζει άνετα πάνω από την ολοκληρωμένη κούκλα σας. Οι πλάκες κοιλιάς και πλάτης είναι επίσης τώρα διαθέσιμες μέσω εταιρειών που πωλούν τα αναγεννημένα κιτ και μπορούν να αγοραστούν μόνες τους ή ως μέρος ενός κιτ. Αυτά τα πιάτα μπορούν να βαφτούν την ίδια στιγμή που βάφετε την κούκλα σας, διατηρώντας τα στρώματα συνεπή με αυτά που εφαρμόζετε στο υπόλοιπο σώμα. Ένα κενό πιάτο κοιλίας που αγοράζεται από έναν αναγεννημένο προμηθευτή θα έχει τρύπες σε αυτό και στις δύο πλευρές. Εάν, ωστόσο, επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια κούκλα-παιχνίδι, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε το εργοστασιακό χρώμα και να ανοίξετε αυτές τις τρύπες σε αυτό. Όταν ολοκληρώσετε τη λεπτομέρεια και το στρώσιμο του δέρματος και έχετε σφραγίσει το μωρό σας, ήρθε η ώρα να συναρμολογήσετε την κούκλα σας, γεμίζοντας το κορμάκι της κούκλας προετοιμάζοντας την πλάκα της κοιλιάς που θα τοποθετήσετε.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να στερεώσετε την πλάκα της κοιλιάς στην κούκλα σας, μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι σύρμα και να το τυλίξετε γύρω από το πίσω μέρος της κούκλας, να μπείτε στις τρύπες από το πλάι και να δέσετε ξανά στο πίσω μέρος. Προσέξτε να το κόψετε προσεκτικά, ώστε να μην υπάρχουν αιχμηρές άκρες. Επαναλάβετε αυτό τόσο για το επάνω όσο και για το κάτω σετ οπών. Εάν χρησιμοποιήσετε αρκετά λεπτό σύρμα, το δέσετε και το κόψετε σωστά, δεν θα φαίνεται μέσα από τα ρούχα. Η άλλη επιλογή είναι να ράψετε το κορμάκι στη θέση του με το χέρι, αυτό θα μειώσει κάθε κίνηση στο πιάτο και θα είναι πιο όμορφο αισθητικά από την πλάτη. Και οι δύο μέθοδοι λειτουργούν καλά στο να κρατάτε το πιάτο στη θέση του για να φαίνεται σαν να ήταν πάντα εκεί.

Αυτά τα πιάτα της κοιλιάς και της πλάτης προσθέτουν μια άλλη διάσταση στον ρεαλισμό αυτών των αναγεννημένων που τα ξεχωρίζουν από εκείνα με ένα μόνο ντουέτο κορμάκι. Οι συλλέκτες επικεντρώνονται αρκετά στο να συλλέγουν μωρά με τα πιάτα προσαρτημένα λόγω της ρεαλιστικής εμφάνισης που ίσως δεν έχουν τα απλά κιτ σώματος. Όταν κρατάτε ένα αναγεννημένο με πιάτα, η διαφορά είναι μια πιο ρεαλιστική αίσθηση και ρούχα που κάθεται λίγο πιο κατάλληλα για ένα νεογέννητο. Μια άλλη επιλογή εάν δεν θέλετε να προσθέσετε ένα πιάτο για την κοιλιά είναι μια πλάκα σιλικόνης γνωστή ως φιλέτο κοτόπουλου. Αυτά μπορούν επίσης να δώσουν ορισμό στην περιοχή του στομάχου και του κάτω μέρους και επίσης να δημιουργήσουν μια ρεαλιστική αίσθηση για το μωρό.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Χρησιμοποιώντας ένα Belly Plate στο Reborn σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir