Φτιάχνοντας δυνατά ποτά Kava

[ad_1]

Έχουμε μια νέα ερώτηση που μας τίθεται όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες. Είναι το πώς να φτιάξεις το δυνατότερο δυνατό Kava. Λοιπόν, ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε την Κάβα σας όσο πιο δυνατή γίνεται!

Πρώτον, όποιος έχει εμπειρία με το Kava ξέρει ότι τα ποτά Kava συνήθως παρασκευάζονται με νερό ή νερό καρύδας. Συχνά προστίθενται χυμοί φρούτων, αλλά κυρίως τα ποτά Kava παρασκευάζονται από νερό.

Το πρόβλημα είναι ότι στις Kavalacatones, τα ενεργά συστατικά του Kava που είναι υπεύθυνα για τα ευχάριστα αποτελέσματα, αρέσει πολύ να εκχυλίζονται σε λίπη. Τα λίπη περιλαμβάνουν υγρά που όλοι γνωρίζουμε καλά, όπως το γάλα, το γάλα σόγιας, το γάλα καρύδας και πολλά άλλα. Τα λάδια είναι επίσης λιπαρά, αλλά ποιος θέλει να φτιάξει ένα ρόφημα από ελαιόλαδο; Οχι εγώ!

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι τα λίπη και τα λάδια δεν πάνε μαζί. Αν είχατε ποτέ dressing σαλάτας με βινεγκρέτ βαλσάμικο, ξέρετε ότι πρέπει να ανακινήσετε το λάδι και το ξύδι για να αναμειχθούν. Και ακόμα και τότε, αναμειγνύεται τόσο πολύ για να μπει στη σαλάτα σας! Λοιπόν, ας κάνουμε λίγο μαθηματικά:

Οι Καβαλακτόνες αντιπροσωπεύουν μόλις το 10% του συνολικού υλικού σε σκόνη ρίζας Kava. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διάλυμα 10% λιπαρών για το ποτό μας για να πάρουμε αυτό το 10% Καβαλακτόνες; Λοιπόν, δυστυχώς, δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι. Πράγματα όπως το γάλα σόγιας έχουν ήδη βάση το νερό και έχουν άφθονο νερό μέσα τους. Έτσι, αν θέλαμε το δυνατότερο δυνατό ρόφημα χωρίς επιπλέον πρόσθετα, θα μπορούσαμε απλά να χρησιμοποιήσουμε 100% γάλα, γάλα σόγιας ή γάλα αμυγδάλου, καθώς αυτά είναι ήδη αναμεμειγμένα με άφθονο νερό, αντί μόνο με νερό.

Πρόσθετα Kava

Υπάρχουν όμως περισσότερα από λίγα φυσικά προϊόντα που λειτουργούν ως γαλακτωματοποιητές. Τι είναι γαλακτωματοποιητής λέτε; Χαίρομαι που ρώτησες! Οι γαλακτωματοποιητές συμβάλλουν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ νερού και ελαίων (ή λιπών). Οι γαλακτωματοποιητές επιτρέπουν στο νερό και τα λίπη ή το λάδι να παίζουν όμορφα μαζί και να παραμένουν αναμεμειγμένα στο ποτό σας. Έτσι, αν στο dressing για τη σαλάτα σας είχε προστεθεί γαλακτωματοποιητής (πολλοί το κάνουν), δεν θα έπρεπε ποτέ να κουνήσετε το dressing σας!

Γνωρίζοντας αυτό, ποιοι μπορεί να είναι οι τυπικοί γαλακτωματοποιητές για την Kava; Το να παίζουν καλά το νερό και τα λίπη μαζί κάνει όντως πιο δυνατά ποτά Kava. Ένας πολύ κοινός γαλακτωματοποιητής είναι το γάλα καρύδας και ένας άλλος είναι η λεκιθίνη σόγιας. Αυτά χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά ως τρόπος για να δώσετε στον Κάβα σας αυτό το επιπλέον «λάκτισμα». Και τα δύο είναι ασφαλή, αλλά και vegan. Άρα, είναι δημοφιλείς επιλογές. Υπάρχει ένα άλλο προϊόν διαθέσιμο στο διαδίκτυο που ονομάζεται Kava Blender. Αυτό είναι ένα βιολογικό προϊόν με βάση το ρύζι που κάνει πολύ παρόμοια δουλειά με τη λεκιθίνη σόγιας, αλλά ως σκόνη αντί για παχύρρευστη ουσία ή σε μορφή κόκκων. Μου αρέσει πολύ και το προτιμώ από τη λεκιθίνη σόγιας αυτή τη στιγμή.

Θέρμανση του Κάβα σας

Με ρωτάνε επίσης εάν το Kava μπορεί να θερμανθεί ή όχι. Παρόλο που το σημείο διάσπασης για το Kavalactones είναι μόνο 140 βαθμοί Φαρενάιτ, έχουμε φτιάξει άφθονο τσάι Kava, μπράουνις Kava και μια στοίβα άλλων ειδών που σχετίζονται με την Κάβα, τα οποία εξακολουθούν να έχουν άφθονο λάκτισμα. Έτσι, παρόλο που το Kava δεν έχει εγκριθεί ως συστατικό φαγητού, υπάρχουν πολλές αναφορές στο διαδίκτυο για ανθρώπους που φτιάχνουν λιχουδιές από το Kava και απολαμβάνουν ένα καφέ Kava μαζί με αυτό το ποτό Kava. Και, από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε μια ισχυρότερη εμπειρία Kava χωρίς να κάνετε πραγματικά ισχυρό Kava.

Πιείτε περισσότερο Kava

Ας δούμε τώρα τους πιο προφανείς τρόπους για να φτιάξουμε ισχυρό Kava. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι απλά να πιείτε περισσότερο από αυτό! Ξέρω ότι το επίκεντρο αυτού του άρθρου είναι να φτιάξεις δυνατό Kava, αλλά το όμορφο με το Kava είναι ότι δεν υπάρχει άμεση ανοχή σε αυτό καθώς το πίνεις. Αυτό καθιστά δυνατή την απόλαυση πολλών κοχυλιών κατά τη διάρκεια λίγων ωρών. Σε κοινωνικές καταστάσεις, οι φίλοι μου και εγώ θα απολαύσουμε αρκετά φλιτζάνια («κοχύλια») Κάβα μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρό κάνετε το Kava σας, τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο περίπου μία ώρα περίπου όταν λαμβάνετε μεμονωμένες μερίδες Kava. Αλλά, όταν αρχίσετε να καταναλώνετε περισσότερο από ένα κέλυφος την ώρα. ας πούμε 2 κοχύλια την ώρα, μερικά πολύ χαλαρωτικά και ευχάριστα αποτελέσματα αρχίζουν να επικρατούν. Και τότε είναι που τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα.

Ένας άλλος απλός τρόπος για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του Kava σας είναι απλώς να προσθέσετε ισχυρότερο Kava στο ποτό που φτιάχνετε. Αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με τη χρήση ειδών όπως το Kava Tincture Plus ή η πάστα Kavalactone 55%. Αυτά τα στοιχεία είναι και τα δύο γαλακτωματοποιημένα και θα συνδυάζονται εύκολα με οποιαδήποτε εκχύλιση Kava στην οποία εργάζεστε. Αν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο αρχικό «λάκτισμα», τότε αυτά τα απλά πρόσθετα είναι η τέλεια λύση για να φτιάξετε δυνατά ποτά Kava.

Και, όπως και οτιδήποτε άλλο, τόσο η υπευθυνότητα όσο και η μετριοπάθεια είναι το κλειδί για να περάσετε έναν ασφαλή και διασκεδαστικό χρόνο με τον Kava. Είναι απολύτως νόμιμο σε όλο τον κόσμο για προσωπική χρήση (εκτός από τη Γερμανία μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο), αλλά μπορεί να έχει επιπτώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν πιο δύσκολη την οδήγηση. Επομένως, εάν σκοπεύετε να φτιάξετε ισχυρό Kava, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα ασφαλές μέρος, όπως ένα μπαρ Kava ή στο δικό σας σπίτι, και εξοικειωθείτε με τα αποτελέσματα πριν βγείτε στον κόσμο.

Συνοψίζοντας

Λοιπόν, τι μάθαμε για την παρασκευή δυνατών ποτών Kava σήμερα; Ότι είναι πράγματι δυνατό, και ταυτόχρονα διασκεδαστικό! Μπορείτε να εκχυλίσετε σε κάτι που περιέχει ήδη φυσικά λίπη, όπως γάλα σόγιας, γάλα αμυγδάλου ή ακόμα και αγελαδινό. Αυτό θα κάνει ένα πιο δυνατό ποτό Kava από ό,τι αν το είχατε εκχυλίσει μόνο σε νερό.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετα που μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικά, και χρειάζονται μόνο σε μικρές ποσότητες. Στη συνέχεια, υπάρχει πάντα να πίνετε περισσότερο Kava! Δεν κάνει τεχνικά ισχυρότερο Kava, αλλά σίγουρα συγκεντρώνει το Kava σας μέσα στο σώμα σας.

Τέλος, παρακαλούμε να είστε υπεύθυνοι και μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να διασκεδάσετε με τα ταξίδια σας στην Κάβα. Και, τώρα, ελπίζουμε να το κάνετε ως καλύτερα ενημερωμένος πότης Kava!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Φτιάχνοντας δυνατά ποτά Kava μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παίξτε Ζύμη.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir