Υιοθετώντας μια αναγεννημένη κούκλα - Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος!

[ad_1]

Σκέφτεστε λοιπόν να αγοράσετε μια από αυτές τις απίστευτες κούκλες;

Η αγορά μιας αναγεννημένης κούκλας βασίζεται περισσότερο στο συναίσθημα παρά στην αίσθηση - η καρδιά κυβερνά το κεφάλι. Τα στηρίγματα και τα σετ που χρησιμοποιούνται στις φωτογραφίες είναι όλα σχεδιασμένα για να σας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Η βρεφική πούδρα, τα μαλακά παιχνίδια, η δαντέλα και η γούνα προορίζονται να κάνουν την κούκλα να φαίνεται (είτε κοιμάται ήσυχα είτε ελκυστική για εσάς με ανοιχτά μάτια) τόσο ακαταμάχητη που θέλετε να τη σηκώσετε και να μην την αφήσετε ποτέ κάτω.

Όταν δείτε μια αναγεννημένη κούκλα που αγαπάτε, θα νιώσετε ότι πραγματικά χρειάζεται να την έχετε. Η διαφήμιση εικόνας του στα καλύτερά της. Ακριβώς όπως η «κοκ» ισούται με νεότητα και διασκέδαση, έτσι και οι αποτελεσματικές αναγεννημένες φωτογραφίες μωρών προκαλούν τα ίδια συναισθήματα με τις καλύτερες διαφημίσεις βρεφικής πούδρας της Johnson - την υπόσχεση για αγάπη άνευ όρων και ζεστές αγκαλιές.

Μερικοί άνθρωποι είπαν ότι ήταν τόσο αναστατωμένοι όταν έχασαν ένα αναγεννημένο μωρό στο eBay που είχαν βάλει την καρδιά τους, έκλαιγαν για μέρες.

Αλλά απλώς σας προειδοποιώ, εάν το μωρό έρθει και δεν είναι αυτό που περιμένατε, αυτό είναι επίσης πολύ απογοητευτικό και το πορτοφόλι σας θα είναι ελαφρύτερο. Επομένως, είναι σοφό να χρησιμοποιήσετε λίγο το κεφάλι σας πριν αγοράσετε.

Τα Reborns είναι παντού και υπάρχουν πολλά στο eBay (μια πραγματική μικτή τσάντα - μερικά είναι πραγματικά πολύ τρομακτικά). Υπάρχουν πολλά φόρουμ για κούκλες και ένα συγκεκριμένα έχει μια ενότητα που ονομάζεται "Το πουλάει αυτό;" που γιορτάζει μερικά από τα φτωχά αναγεννημένα έργα κούκλας που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πρέπει η τιμή να είναι ο καλύτερος δείκτης; Τι γίνεται με τη συμμετοχή και τα βραβεία της συντεχνίας; Πώς μπορείτε να μάθετε; Τι ψάχνετε λοιπόν και τι διαχωρίζει μια καλή κούκλα από μια φτωχή;

Τιμή

Η τιμή δεν είναι ο καλύτερος δείκτης - οι υψηλές τιμές δεν εγγυώνται ποιότητα και υπάρχουν μερικές εξαιρετικές που έχουν λογικές τιμές. Οι μεγάλες τιμές (πολλαπλών χιλιάδων δολαρίων) ρυθμίζονται από μια χούφτα αναγεννημένων καλλιτεχνών.

βραβεία

Προσέξτε τις συντεχνίες και τις συνδρομές - οι περισσότερες δεν απαιτούν απόδειξη ταλέντου ή εξυπηρέτηση πελατών για να είναι εξουσιοδοτημένη για χρήση. Προσοχή στα βραβεία - μερικές φορές είναι τα μόνα στον διαγωνισμό.

Επιθεώρηση του προϊόντος

Νομίζω ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το να δεις μια κούκλα πριν την αγοράσεις, αλλά αυτό δεν είναι συχνά μια επιλογή, καθώς πρόκειται πραγματικά για μια ηλεκτρονική και διεθνή βιομηχανία (χωρίς σύνορα).

Εάν δεν μπορείτε να δείτε το πραγματικό, τότε οι φωτογραφίες είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Αλλά προσέξτε τις φωτογραφίες - υπάρχουν όλα τα είδη ηλεκτρονικών φίλτρων και τεχνητού φωτισμού που μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται καλύτερα από ό,τι είναι. Θα πρέπει να χαρείτε όταν έρθει το αναγεννημένο σας και να σκεφτείτε ότι οι φωτογραφίες δεν τους αδικούσαν καθόλου. Ρωτήστε έναν καλλιτέχνη για τις βελτιώσεις και τον φωτισμό που χρησιμοποιούνται στις φωτογραφίες του.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε τη φήμη του καλλιτέχνη (και θυμηθείτε ότι το ταλέντο ως καλλιτέχνη, η ειλικρίνεια και η εξυπηρέτηση πελατών μπορούν να είναι αμοιβαία αποκλειόμενα). Οι εγγυήσεις ικανοποίησης, οι πολιτικές επισκευής ζημιών πρέπει να γίνονται κατανοητές και αποτελούν δείκτες καλής εξυπηρέτησης πελατών. Τα σχόλια του EBay είναι ενδεικτικά της ειλικρίνειας και της εξυπηρέτησης πελατών. Το ταλέντο εξαρτάται από εσάς ως κριτή.

Η ισχυρή μου πρόταση θα ήταν να κοιτάξετε στο Διαδίκτυο ή να συμμετάσχετε σε ένα ή δύο φόρουμ και να βρείτε έναν καλλιτέχνη εκεί. Προσοχή στις λίστες με τα αναγεννημένα φυτώρια στον ιστότοπο - δεν αποτελούν εγγύηση ποιότητας ή ειλικρίνειας. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα την έχουν στις υπογραφές τους στα φόρουμ.

Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις για το τι πρέπει να προσέχετε όταν κοιτάζετε κούκλες στο πρόσωπο ή στις φωτογραφίες:

1. Κρίνετε πόσο πραγματικά μοιάζει η κούκλα με μωρό. Ένα καλό αναγεννημένο θα πρέπει να θεωρείται λανθασμένα με ένα μωρό.

Η κόρη μου έχει πάρει μαζί μας τα αναγεννημένα της για ψώνια και φυσικά (είναι 6 ετών) αρρωσταίνει να τα κουβαλάει κι έτσι καταλήγω να τα κουβαλάω. Είμαι πιασμένος σε δύσκολη θέση. Θηλάζω αυτό το μωρό σαν το αληθινό του και οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι είμαι τρυφερός που θηλάζει κούκλες Ή απλώς το κουβαλάω σαν να είναι η κούκλα της κόρης μου που τώρα πρέπει να την κουβαλάω;

Λοιπόν για ένα καλό αναγεννημένο δεν έχετε άλλη επιλογή από την πρώτη επιλογή. Κάποτε χρειάστηκε να υπομείνω τα βλέμματα πολλών ανθρώπων σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που με κοιτούσαν σαν να ήμουν αμελής γονιός. Ανακάλυψα ότι δεν είναι δημοσίως αποδεκτό να σκάει ένα μωρό (και επομένως μια αναγεννημένη κούκλα) στο κάτω μέρος ενός καροτσιού για ψώνια. Δεν είναι επίσης αποδεκτό να κρατάτε ένα μωρό χαλαρά ανάμεσα στον αγκώνα και το χέρι σας με τα άκρα να κρέμονται ακόμα κι αν το χέρι σας στηρίζει όμορφα το κεφάλι. Επίσης, γενικά οι άνθρωποι είναι αρκετά επικριτικοί μαζί σας (και σας κοιτάζουν άσχημα) εάν πιστεύουν ότι το μωρό πρέπει να είναι τυλιγμένο λίγο πιο ζεστό.

2. Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες- χέρια και πόδια (κοιτάξτε τις λεπτομέρειες των νυχιών), αυτιά (πόσο αληθινά φαίνονται- μπορεί μερικές φορές να περιορίζονται από τη λεπτομέρεια του γλυπτού- τα ακριβότερα γλυπτά έχουν περισσότερες λεπτομέρειες), τα φρύδια (θα πρέπει φαίνονται αληθινά) και οι πτυχές και οι πτυχές δεν πρέπει να μοιάζουν με κοψίματα.

3. Οι καλλιτέχνες εργάζονται σκληρά για να αποκτήσουν ρεαλιστικούς τόνους δέρματος και αυτό θα πρέπει να κάνει το μωρό να φαίνεται διακριτικά διάστικτο (αναζητήστε αυτό - είναι σημάδι ποιότητας).

4. Η ριζοβολία του μοχέρ. Τα μαλλιά πρέπει να είναι λαμπερά και απαλά και ριζωμένα, ώστε να μην είναι καθόλου «σβολιασμένα». Η ριζοβολία πρέπει να είναι κατευθυντική - που έχει διαφορετική γωνία για να κάθεται όμορφα σε όλο το κεφάλι. Μερικοί καλλιτέχνες κάνουν καταπληκτική δουλειά με το κατευθυντικό ριζοβολισμό με στέμμα/ κορώνες, εξαρτήματα κ.λπ. Ψάξτε για αυτό - είναι σημάδι ποιότητας.

Προσωπική προτίμηση

Μερικοί άνθρωποι θέλουν οι κούκλες τους να φαίνονται πολύ αληθινές με κηλίδες γάλακτος, εξανθήματα και γρατσουνιές. Αν δεν σας αρέσουν, μην αγοράσετε μαζί τους ένα αναγεννημένο μωρό. Το προσωπικό του γούστο. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτά. Ξέρω ότι είναι ρεαλιστικά, αλλά όταν τα πραγματικά μωρά μου είχαν εξανθήματα, δεν μπορούσα να περιμένω να φύγουν. Οπότε είμαι της άποψης ότι δεν θα τα ήθελα μόνιμα σε μια κούκλα.

Σε μερικούς ανθρώπους αρέσουν τα γλυπτά με αστεία ρυτιδωμένα πρόσωπα. Λοιπόν, λέω καλό για αυτούς - στον καθένα το δικό του. Λατρεύω τα όμορφα μωρά (αν και βλέπω την ομορφιά στα κάπως αστεία πρόσωπα που κάνουν τα νεογέννητα) και προσπαθώ να το πετύχω αυτό σε συνδυασμό με ρεαλισμό στις γλυπτικές επιλογές και στη ζωγραφική μου.

Καλή τύχη στο να βρείτε μια κούκλα που αγαπάτε.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Υιοθετώντας μια αναγεννημένη κούκλα - Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος! μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir