Τύποι προμηθειών για κατοικίδια

Εάν είστε νέος ιδιοκτήτης κατοικίδιων, το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε ποιοτικές προμήθειες για κατοικίδια, φάρμακα για κατοικίδια, φροντίδα κτηνιάτρου και τροφή για κατοικίδια. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της American Pet Products Association (που συγκεντρώθηκαν από διάφορες πηγές έρευνας αγοράς), οι Αμερικανοί ξόδεψαν συνολικά 10,41 δισεκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή το 2010. Οι στατιστικές δείχνουν επίσης ότι παρά την ύφεση του 2008-2009, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων συνέχισαν να ξοδέψουν για αυτές τις προμήθειες, έστω και με φειδώ.

Τύποι προμηθειών για κατοικίδια

Ενώ υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κατοικίδιων ζώων, οι προμήθειες κατοικίδιων κυμαίνονται από αυτές για σκύλους, γάτες, πουλιά και ερπετά. Εδω είναι μερικά:

  • Προμήθειες για σκύλους: Η ποικιλία των προμηθειών για σκύλους είναι τεράστια, που κυμαίνεται από κρεβάτια μέχρι τρόφιμα και φάρμακα. Διαφορετικές ράτσες και μεγέθη σκύλων έχουν διαφορετική στάση και μπορεί να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα νέα πράγματα. Για παράδειγμα, τα νέα σκυλιά και τα κουτάβια κρατούνται καλύτερα σε ένα κλουβί μέχρι να μάθει τους νέους κανόνες του σπιτιού. Τα σκυλιά που είναι δύσκολο να εκπαιδεύονται και είναι συχνά περίεργα θα ωφεληθούν από την ύπαρξη πολλών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων βελούδινων παιδικών παιχνιδιών, κολάρου, λαστιχένιου παπουτσιού αλόγου και φιλαράκια πτήσης, για να τους κρατήσουν απασχολημένους.

 

  • Προμήθειες για γάτες: Καθώς οι γάτες είναι φυσικά καθαρές, είναι και οι πιο εύκολες να τις κρατήσετε. Οι τεράστιες ποικιλίες σε παιχνίδια για γάτες, που περιλαμβάνουν έπιπλα για γάτες και κουτιά απορριμμάτων, χρησιμοποιούνται για να διατηρηθούν υγιείς και χαρούμενες.

 

  • Πουλιά: Τα πουλιά που βρίσκονται σε κλουβί πρέπει να αλληλεπιδρούν συχνά και θα πρέπει να έχουν πολλά παιχνίδια μέσα στο κλουβί. Για παράδειγμα, οι κούρνιες, οι κούνιες, οι πύργοι και οι σκάλες είναι καλά εξαρτήματα για άσκηση.

 

  • Ερπετά: Εάν έχετε αμφίβια ή ερπετά ως κατοικίδια, είναι σημαντικό να τα κρατήσετε σε ένα μέρος από όπου δεν μπορούν να ξεφύγουν και να διασκεδάσουν. Ωστόσο, κρατήστε τα μακριά από τα πλήθη, καθώς τα ερπετά είναι απομονωμένα ζώα.

 

 • Άλλα: Εάν έχετε ψάρια ως κατοικίδια, πρέπει να διατηρείτε το ενυδρείο καθαρό για να μην πεθάνουν τα ψάρια. Τα ψάρια συνήθως απαιτούν θερμοκρασία περίπου 78 βαθμούς Φαρενάιτ. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε μια θερμάστρα ενυδρείου για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του νερού και επίσης να προσθέσετε διακοσμητικά για να την ομορφύνετε. Εάν έχετε ερπετά ως κατοικίδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα κλουβί, terrarium, κλινοσκεπάσματα και υπόστρωμα και μόνο βέλτιστο φωτισμό.

Πώς να αγοράσετε προμήθειες για κατοικίδια σε εκπτωτικές τιμές

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε ποιοτικά αναλώσιμα για κατοικίδια σε προσιτές τιμές είναι να ψωνίσετε στο Διαδίκτυο, αντί να επισκεφτείτε ένα κατάστημα λιανικής. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να τα αγοράσετε:

  • Οι διαδικτυακοί ιστότοποι δεν έχουν γενικά έξοδα, όπως έξοδα κατασκευής βιτρίνας, έξοδα διαφήμισης και έξοδα εργαζομένων. Ως εκ τούτου, έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πόρων, η οποία μετακυλίεται στους πελάτες ως εκπτωτικές τιμές.

 

 • Διαβάστε κριτικές προϊόντων σε δημοφιλείς τοποθεσίες. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε να αγοράσετε παιχνίδια για τα κατοικίδιά σας, διαβάστε για τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων με αυτά τα παιχνίδια και αγοράστε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Καθώς τα ηλεκτρονικά καταστήματα προμηθειών για κατοικίδια συνήθως ανήκουν σε επαγγελματίες, προσφέρουν επίσης δωρεάν προτάσεις ειδικών. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν επίσης να συγκρίνουν τιμές, να αγοράσουν προμήθειες ανά πάσα στιγμή και να λάβουν υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τύποι προμηθειών για κατοικίδια μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir