Το καλοκαίρι είναι εδώ - Προστατεύονται τα «παιχνίδια» σας;

[ad_1]

Με τον καιρό να ζεσταίνει, οι άνθρωποι παντού ξεσπούν τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά «παιχνίδια», συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων αναψυχής (RV), σκαφών, μοτοσικλετών και οχημάτων παντός εδάφους (ATV).

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι τα οχήματά σας μερικής απασχόλησης είναι σωστά ασφαλισμένα σύμφωνα με ένα υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου ή/και ιδιοκτήτη σπιτιού. Και αντί να τοποθετήσετε απλώς αυτές τις σημαντικές επενδύσεις σε μια άλλη πολιτική, είναι καλύτερο να εξετάσετε τις πολιτικές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καθεμία.

Ασφάλιση RV

Η ασφαλιστική κάλυψη για τροχόσπιτα όπως ρυμουλκούμενα ταξιδιού, αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, πέμπτοι τροχοί και τροχόσπιτα φορτηγών προσφέρουν προστασία που δεν προσφέρει η συνηθισμένη ασφάλεια αυτοκινήτου. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για να εξετάσετε την ασφάλιση RV εκτός από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου σας:

  • Οδική Βοήθεια: Ακόμα κι αν το συμβόλαιο αυτοκινήτου σας καλύπτει ορισμένα έξοδα στο δρόμο, μπορεί να μην καλύψει τη ρυμούλκηση αυτού του μεγάλου, βαρύ RV - αφήνοντάς σας να πληρώσετε τον λογαριασμό.
  • Οικονομική προστασία: Οι ασφαλιστές που προσφέρουν κάλυψη RV έχουν συχνά αντιπροσώπους αξιώσεων που ξέρουν πώς να αναζητούν ζημιές ειδικά για RV, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων εξαρτημάτων RV όπως τέντες, συρόμενες σκάλες και συσκευές.
  • Προστασία προσωπικής περιουσίας: Το "σπίτι μακριά από το σπίτι" πιθανότατα φιλοξενεί πράγματα που δεν θα κρατούσατε στο αυτοκίνητό σας, όπως βιντεοκάμερες, φορητούς υπολογιστές και κοσμήματα, τα οποία ενδέχεται να μην καλύπτονται από μια πολιτική αυτοκινήτων.
  • Προστατέψτε την επένδυσή σας: Τα RV είναι ακριβά! Είναι καλύτερο να φέρετε "πλήρης κάλυψη κόστους αντικατάστασης" για να διασφαλίσετε την πλήρη πληρωμή εάν το όχημα είναι ανεπανόρθωτο, αντί για αποζημίωση με βάση την τρέχουσα αγοραία αξία.

Ασφάλιση σκαφών

Μην υποθέτετε ότι το γυαλιστερό νέο σας σκάφος καλύπτεται από την πολιτική των ιδιοκτητών του σπιτιού σας. Ένα σκάφος είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, ένα κινούμενο όχημα. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε κάλυψη παρόμοια με μια πολιτική αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας για:

  • Σωματικός τραυματισμός που το σκάφος σας επιφέρει στους άλλους.
  • Καταστροφή ιδιοκτησίας το σκάφος σας προκαλεί σε αποβάθρες και άλλα σκάφη.
  • Σωματική βλάβη στο σκάφος σας, εάν χτυπήσετε κάτι ή προσαράξετε.

Θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε την πλήρη κάλυψη κατά της κλοπής, του βανδαλισμού, της πυρκαγιάς και των πλημμυρών. κάλυψη προσωπικής περιουσίας για αλιευτικά εργαλεία και άλλα είδη· ασφάλιση ανασφάλιστου σκάφους (όπως ασφάλιση ανασφάλιστων αυτοκινητιστών) και ακόμη και «βοήθεια στο σκάφος» σε περίπτωση που χρειάζεστε ρυμούλκηση.

Ασφάλιση μοτοσυκλετών

Η ασφάλιση μοτοσικλέτας είναι απαραίτητη - και όπως και η ασφάλιση αυτοκινήτου, μπορεί να διαφέρει σε τιμή ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου που οδηγείτε. Με άλλα λόγια, η ασφάλιση ενός αθλητικού ποδηλάτου υψηλών επιδόσεων συνήθως κοστίζει περισσότερο από την κάλυψη ενός ποδηλάτου, ενός σκούτερ ή ενός μοτοποδηλάτου χαμηλότερης ισχύος.

Τα στοιχεία ενός ολοκληρωμένου συμβολαίου μοτοσικλέτας είναι επίσης παρόμοια με την κάλυψη αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης σύγκρουσης (για την κάλυψη ζημιών στο ποδήλατό σας λόγω ατυχήματος), της ολοκληρωμένης κάλυψης, της κάλυψης ευθύνης για σωματικές βλάβες, της κάλυψης ευθύνης για υλικές ζημιές, της ασφάλισης ανασφάλιστων αυτοκινητιστών και της οδικής βοήθειας .

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Το καλοκαίρι είναι εδώ - Προστατεύονται τα «παιχνίδια» σας; μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir