Τι είναι τα Squinkies;

[ad_1]

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, αναμφίβολα έχετε ρωτήσει τα μικρά παιδιά, τα ανίψια ή τους ανιψιούς σας τι θέλουν να βρουν τυλιγμένα σε δώρα κάτω από το δέντρο ή στις κάλτσες τους. Ίσως περιμένετε να ακούσετε γνωστά ονόματα όπως η Ντόρα η εξερευνήτρια και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, αλλά μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ένα νέο παιχνίδι που αναφέρεται περισσότερες από μία φορές. Τα Squinkies είναι η πιο πρόσφατη αίσθηση του παιχνιδιού και η αντοχή τους και οι ατελείωτες δυνατότητες διασκέδασης είναι βέβαιο ότι θα τα κάνουν ένα δώρο με τις περισσότερες πωλήσεις φέτος.

Τι είναι τα Squinkies;

Σύμφωνα με την παράδοση άλλων μικροσκοπικών συλλεκτικών παιχνιδιών όπως το Littlest Pet Shop, το Polly Pocket και το Pokemon, τα Squinkies είναι εκφραστικά, ειδώλια μωρών και αξιολάτρευτα ζώα όπως γάτες, σκύλοι και πόνυ. Τα ονόματα "Squinkies" μπορεί να προέρχονται από το γεγονός ότι οι πραγματικές κούκλες είναι μαλακές και σαθρές στην αφή. Όπως οι φιγούρες Pokemon, οι κούκλες Squinkies συσκευάζονται σε σφαιρικά δοχεία - μόνο αυτά είναι αδιαφανή, ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε όταν τις ανοίξετε. Τα ίδια τα Squinkies δεν πωλούνται ως καινούργια ξεχωριστά. Πακέτα blister των δεκαέξι ανά σετ μπορεί να είναι διαθέσιμα σε καταστήματα παιχνιδιών και πολυκαταστήματα...αν μπορείτε να τα βρείτε! Η δημοτικότητα των Squinkies από το ντεμπούτο τους το καλοκαίρι του 2010 είχε ως αποτέλεσμα πολλά άδεια ράφια παιχνιδιών σε όλη τη χώρα, με αυξανόμενη ζήτηση για τα μικρά ειδώλια για τα Χριστούγεννα.

Όπως παρόμοια παιχνίδια με φιγούρες, διατίθενται επίσης σετ παιχνιδιού και αξεσουάρ για τα Squinkies. Τα παιδιά σας μπορούν να αλληλεπιδράσουν μέσω των παιχνιδιών τους σε τρία δημοφιλή σετ παιχνιδιού: το Gumball Playhouse (με σχήμα παλιομοδίτικο μηχάνημα gumball), το Cupcake Surprise Bake Shop και το Squinkies Tea Time Surprise. Τα πραγματικά παιχνίδια Squinkies είναι τόσο μικρά που οι άνθρωποι τα έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και ως κοσμήματα, μετατρέποντας τα υπέροχα μικρά κουτάβια και τα γατάκια σε γούρι και μπιχλιμπίδια για κολιέ.

Ενας Squinkies Bubble PackΤο , το οποίο περιέχει δεκαέξι μπάλες και φιγούρες, κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα δεκαπέντε δολάρια, με μεγαλύτερες τιμές σετ παιχνιδιού από 35 έως 40 $ ανάλογα με το πού ψωνίζετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια στα αγαπημένα σας καταστήματα, μπορείτε να αναζητήσετε στο Διαδίκτυο ιστότοπους όπως το Amazon που πωλούν παιχνίδια.

Ό,τι κι αν κάνετε, όμως, μην περιμένετε να τα αγοράσετε! Με τα εκφραστικά τους μάτια και τα χερουβικά τους χαμόγελα, τα Squinkies είναι ακαταμάχητα για παιδιά και συλλέκτες παιχνιδιών και είναι βέβαιο ότι θα είναι η μεγάλη επιτυχία αυτά τα Χριστούγεννα!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τι είναι τα Squinkies; μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir