Τα μυστικά κρυμμένα στην πλεξούδα

Ο Τιμ τα έχει βγάλει πολύ. Ένα λάθος τόσο μεγάλο που τώρα πρέπει να σώσει την πριγκίπισσά του από ένα κακό τέρας. Αλλά φυσικά πρέπει να διασχίσει πολλούς διαφορετικούς κόσμους, ρισκάροντας τη ζωή και τα μέλη του για χάρη του έρωτά του. Μόλις ολοκληρώσετε έναν νέο κόσμο, ανοίγονται κόσμοι. Η ιστορία, που ειπώθηκε μέσα από μια σειρά βιβλίων ως ένα είδος ώθησης ιστορίας πριν από κάθε έναν από τους έξι κόσμους, μεταδίδει τις εσωτερικές σκέψεις και τον αγώνα του Τιμ που τον κατατρώει.

Στο παιχνίδι Xbox Arcade Braid παίζετε ως αυτός ο θλιμμένος αλλά πάντα αληθινός ήρωας Tim. Σε αυτό το πρωτίστως παζλ παιχνίδι δράσης υπάρχουν πολλοί γρίφοι που είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν όσο και να λυθούν.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν κωδικούς εξαπάτησης, επειδή μόλις καταλάβετε πώς λειτουργεί το παζλ, σχηματίζεται ένα νέο παζλ στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να το εκτελέσετε. Αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δείτε περισσότερα από την ιστορία.

Ξεκλειδώστε το World 1 and the Epilogue

Στο σπίτι στην αρχή του παιχνιδιού όπου βρίσκεται η περιοχή επιλογής επιπέδου, υπάρχει μια σπασμένη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Για να επισκευάσετε αυτήν τη σκάλα, πρέπει να βρείτε και τα 60 κομμάτια παζλ που σας περιμένουν σε κάθε επίπεδο και να συναρμολογήσετε το παζλ κάθε κόσμου στο μίνι-παιχνίδι παζλ. Μόλις γίνει αυτό, η σκάλα θα αποκατασταθεί. Τώρα μπορείτε να ανεβείτε. Όταν περάσετε από την πόρτα, θα είστε στον Κόσμο 1. Κτυπήστε τον Κόσμο 1 και θα μεταφερθείτε απευθείας στον Επίλογο. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή μετά την ολοκλήρωσή του περπατώντας αριστερά από την οθόνη τίτλου, σε μια εσοχή εκτός οθόνης.

Ξεκλειδώστε το Final Star και μυστικό τέλος

Σε όλο το παιχνίδι, υπάρχουν 7 μυστικά αστέρια. Εάν τα συγκεντρώσετε όλα, το 8ο και τελευταίο αστέρι θα εμφανιστεί στο τελευταίο επίπεδο. Όταν συμβεί αυτό, ορισμένοι από τους διακόπτες στο επίπεδο θα αποκτήσουν ανοσία στη χειραγώγηση του χρόνου, επιτρέποντάς σας να φτάσετε στο αστέρι καθώς και να αλλάξετε το αποτέλεσμα της καταδίωξης.

Κρυφά Κείμενα στον Επίλογο

Εκτός από το τελευταίο, κάθε δωμάτιο στον Επίλογο έχει τουλάχιστον ένα αντικείμενο από το οποίο μπορείτε να σταθείτε πίσω. Εάν έχετε ανοιχτό το κόκκινο βιβλίο σε αυτήν την οθόνη και το κείμενό του εμφανίζεται στον αέρα, η στάση πίσω από αυτά τα αντικείμενα στη σωστή θέση θα προκαλέσει την αναπαραγωγή ενός ήχου και την αλλαγή του κειμένου, αποκαλύπτοντας περισσότερες πληροφορίες. Εάν ανοίξετε ένα πράσινο βιβλίο, το κόκκινο βιβλίο θα κλείσει και το κείμενο θα εξαφανιστεί, επομένως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση του χρόνου για να δείτε και τα 4 από αυτά τα μυστικά γραπτά.

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και θέλετε να μάθετε πώς να περάσετε στο παιχνίδι και προτάσεις για το πώς να αποκτήσετε όλα τα κομμάτια του παζλ ή πώς να βρείτε όλα τα μυστικά αστέρια για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό τέλος, αλλά μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες, φόρουμ και άλλες συμβουλές στο: xboxcheatcodes.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τα μυστικά κρυμμένα στην πλεξούδα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir