Τα καλύτερα gadget είναι καθ' οδόν προς την αγορά

[ad_1]

Το έξυπνο ρολόι έχει κερδίσει σταθερά πολλούς λάτρεις που έχουν αυτή την τεράστια επιθυμία να έχουν έξυπνα ρολόγια και ομοίως τα παιδιά έχουν αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα-παιχνίδια, ειδικά τα αγόρια.

Το παιχνίδι που φτιάχνουν τα αυτοκίνητα τους κάνει να ασχολούνται με την αύξηση και τη λειτουργία του εγκεφάλου τους. Το παιχνίδι με τα κατάλληλα παιχνίδια ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία των παιδιών και αν η επιλογή δεν γίνει σωστά, τότε μπορεί να είναι επιζήμια. Αλλά μαζί με την παροχή παιχνιδιών στους γονείς, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θα πρέπει να ελέγξουν ότι τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά. Τα παιχνίδια δεν πρέπει να έχουν πολλά καλώδια και ταινίες, καθώς αυτό οδηγεί σε στραγγαλισμό. Νομίζω ότι τα αυτοκίνητα είναι μια καλή επιλογή για τα παιδιά σας, καθώς είναι διασκεδαστικό να παίζουν μαζί τους και επίσης ενισχύουν τη φαντασία των παιδιών.

Όσον αφορά τα έξυπνα ρολόγια, έχουν τη μορφή ρολογιών χειρός που εκτελούν λειτουργίες με τη βοήθεια υπολογιστή που ολοκληρώνουν διάφορες δραστηριότητες που συνδέονται με εμάς, όπως η μέτρηση των καρδιακών παλμών ή των παλμών μας. Έχουν λειτουργίες οθόνης αφής και προσφέρουν επίσης πολλές εφαρμογές. Τα έξυπνα ρολόγια συνδέονται με το smartphone που κατέχουμε. Μας βοηθούν να λαμβάνουμε πληροφορίες για τις ειδοποιήσεις μας χωρίς να αφαιρούμε τα τηλέφωνά μας από τις τσέπες μας. Βοηθούν στην απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων με διαφορετικούς τρόπους και επίσης επιτρέπουν στον χρήστη την επιλογή να απαντήσει ή να απορρίψει μια κλήση άνετα.

Βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων:

Το παιχνίδι αυτοκινήτου διαθέτει φωνητικούς αισθητήρες που ακολουθούν οκτώ φωνητικούς ελέγχους που κινούνται προς τα εμπρός και πίσω στις φωνητικές εντολές. Οι άλλες δραστηριότητες που εκτελεί το αυτοκίνητο-παιχνίδι με φωνητικές εντολές περιλαμβάνουν διάλειμμα αυτοκινήτου, τροφοδοσία turbo, επίδειξη και spinout. Το παιχνίδι αυτοκινήτου έχει φώτα που ανάβουν και σβήνουν ανάλογα με φωνητικές εντολές. Το παιχνίδι αυτοκινήτου διαθέτει ένα έξυπνο ρολόι που έχει πέντε διακόπτες, το οποίο βοηθά στον χειροκίνητο έλεγχο της κίνησης του αυτοκινήτου όταν κάποιος δεν θέλει να το ελέγξει με φωνητικές εντολές. Το χαρακτηριστικό του ελαστικού και το σχέδιο του αμαξώματος είναι σχεδιασμένα με τόσο εκπληκτικό τρόπο.

Με το έξυπνο ρολόι, είναι λεπτό και αποτελείται από ένα λουράκι που είναι πολύ ελαφρύ. Δίνει μια δονούμενη υπενθύμιση για τις κλήσεις και τα μηνύματα, ακόμη και τις ειδοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης όποτε το τηλέφωνο δεν είναι μαζί μας. Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό περιλαμβάνει το να είναι αδιάβροχο, ανεξάρτητα από το αν βρέχει ή είστε σε πλυντήριο αυτοκινήτων, δεν θα μπει σε άσχημες συνθήκες. Οι εφαρμογές smartwatch είναι διαθέσιμες σε διάφορες γλώσσες, όπως ισπανικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, αγγλικά και πολλές άλλες. Το έξυπνο ρολόι είναι επίσης ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης, καθώς μετράει τους παλμούς σας, τις θερμίδες που χάνετε, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε και τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας. Διαθέτει παρακολούθηση ύπνου που καταγράφει τις ώρες ύπνου σας και βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς συνήθειας ύπνου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι ελέγχει την ώρα ή τα κλικ για τις φωτογραφίες σας, εάν κρατάτε την κάμερά σας στραμμένη στην ομάδα σας και ρυθμίζετε το έξυπνο ρολόι σας με αυτό και πατάτε την επιλογή κλικ. Στη συνέχεια, το smartwatch σας θα έχει τις φωτογραφίες σας.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τα καλύτερα gadget είναι καθ' οδόν προς την αγορά μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir