Τα καλύτερα 3 αυτοκίνητα σε έκπτωση

[ad_1]

Maserati - Μπλε

Το Maserati - Blue είναι ενσωματωμένο με έναν διπλό κινητήρα 50 W που ωθεί το αυτοκίνητο σε τελική ταχύτητα 8 χλμ./ώρα (αυτό είναι αρκετά γρήγορο στον κόσμο των παιδιών), το Ride On Car είναι επίσης διακοσμημένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν την οδήγησή του τόσο διασκεδαστική. Όπως η εξαιρετική οδική συμπεριφορά χάρη στην ανάρτηση των τεσσάρων τροχών για σταθερότητα και σκληρές στροφές. Μαζί με αυτό λειτουργούν τα τέσσερα αντιολισθητικά ελαστικά που παρέχουν κράτημα που αγκαλιάζει το parkway κάθε φορά. Στο εσωτερικό, το σπορ κάθισμα διαθέτει ζώνη ασφαλείας για ασφαλή οδήγηση πάντα. Αλλά αν τα πράγματα παρασυρθούν λίγο από τον junior, οι γονείς έχουν ένα τηλεχειριστήριο παράκαμψης που αναλαμβάνει την οδήγηση χειροκίνητα. Όλα τα χειριστήρια επισημαίνονται με σαφήνεια στο ταμπλό για ευκολία στη χρήση. Αυτή είναι ακόμη και η συνδεσιμότητα MP3 για περισσότερη μουσική ώρα οδήγησης πάνω από τις έξι ενσωματωμένες μελωδίες που συνοδεύουν τη διαδρομή. Οι λειτουργικές πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας, κόρνα, προβολείς και ενδεικτικές λυχνίες που λειτουργούν σε συγχρονισμό με τη μουσική, συμβάλλουν στην ενίσχυση του διασκεδαστικού παράγοντα αυτού του εξαιρετικού επαναφορτιζόμενου τρεξίματος. Κατάλληλο για παιδιά τριών ετών και άνω, το Kids Ride on Car είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δώρα για το παιδί σας. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως κλασική γοητεία, εκπληκτικό φινίρισμα λάκας, αναβαθμισμένος διπλός κινητήρας 50W, ανάρτηση με τέσσερις τροχούς, εντυπωσιακούς προβολείς και φώτα όπισθεν, φώτα που αναβοσβήνουν με μουσική, σύνδεση MP3 για προσωπικά τραγούδια, λειτουργικές πόρτες με κλειδαριά ασφαλείας, τηλεχειριστήριο για ενήλικες, σπορ κάθισμα με ζώνη ασφαλείας, εξαιρετικό σύστημα ελέγχου, αντιολισθητικές ρόδες, εγκεκριμένος φορτιστής μπαταρίας SAA.

Mercedes Benz ML450 - Κόκκινο

Mercedes Benz ML450 Electric Car Toy - Κόκκινο με ανοιχτές τις πόρτες και είστε ευπρόσδεκτοι με όλα τα απαραίτητα για τη διασκέδαση στο ταμπλό: εκκίνηση χωρίς κλειδί, κόρνα, έλεγχος ταχύτητας, διακόπτης εμπρός/πίσω και ακόμη και συνδεσιμότητα MP3 για προσθήκη στο ενσωματωμένο σε μουσική και ιστορίες που θα διασκεδάσουν το παιδί σας για ώρες. Ξεκινήστε τον κινητήρα και οι δίδυμοι κινητήρες 50W ζωντανεύουν για έως και δύο ώρες συναρπαστικής διασκέδασης με πλήρη φόρτιση. Η ασφάλεια είναι επίσης το κλειδί σε αυτή τη διαδρομή, καθώς πληροί αυστηρά τα πρότυπα ασφαλείας EN71 Safety of Toy. Ένα ευρύχωρο κάθισμα με ζώνη ασφαλείας εξασφαλίζει κάθε περιστροφή και στροφή με το ML 450 κρατά το παιδί σας καλά δεμένο. Τα πρόσθετα πρώτα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα μοναδικό σύστημα ήπιας ταχύτητας για την αποφυγή σπασμωδικών εκκινήσεων ή απότομων στάσεων, αντιολισθητικά ελαστικά για καλή πρόσφυση, σταθερή ανάρτηση στους τέσσερις τροχούς και ένα τηλεχειριστήριο παράκαμψης για ενήλικα για γρήγορη ανάληψη της διαδρομής όταν οι περιστάσεις χρειάζονται παρέμβαση.

Αυτό το παιδικό αυτοκίνητο διαθέτει χαρακτηριστικά όπως τέλειο ρεπλίκα Mercedes Benz ML450, εκπληκτικό φινίρισμα λάκας, λειτουργικές πόρτες με κλειδαριά ασφαλείας, εκκίνηση χωρίς κλειδί, συνδεσιμότητα MP3, ένθετο κάρτας TF, υποδοχή USB, λειτουργικό ταμπλό, ενσωματωμένα τραγούδια και ιστορίες, εντυπωσιακούς προβολείς και φώτα οπισθοπορείας, εξαιρετική ανάρτηση 4 τροχών, διπλοί κινητήρες, σχεδίαση ελαστικών που δεν σκάει, σπορ κάθισμα με ζώνη ασφαλείας, παράκαμψη γονικού ελέγχου, εύρος αποτελεσματικού τηλεχειριστηρίου 20 μέτρων που είναι καλύτερο για παιδιά 3 ετών και άνω.

Mercedes-Benz 300S

Το Mercedes Benz 300S Ride on Car είναι μια ματιά στο 300S Kids Ride on Car και θα εκπλαγείτε από τις λεπτομέρειες αυτού του εντυπωσιακού αντιγράφου: τα μεγάλα φτερά, οι προφυλακτήρες, τα κουφώματα, οι προβολείς, τα φώτα οδήγησης, οι καθρέφτες φτερών και το διάσημο τρί- έμβλημα με μυτερό αστέρι. Η εξωτερική βαφή λάμπει με ένα αστραφτερό φινίρισμα λάκας σε λαμπρό μαύρο, σε αντίθεση με ένα κομψό μπεζ εσωτερικό που αντανακλά όμορφα τη vintage ατμόσφαιρα του. Επιπλέον, υπάρχει ακόμη και μια μπότα εργασίας που ανοίγει άφθονο χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια, μπουκάλι νερού και άλλα.

Αυτό το παιδικό αυτοκίνητο διαθέτει επίσημα άδεια Mercedes-Benz 300S, εκπληκτικό αντίγραφο, κομψό φινίρισμα λάκας, αναβαθμισμένος διπλός κινητήρας 70 W, premium αντιολισθητικό, ελαστικά EVA, ανάρτηση τεσσάρων τροχών, σύστημα ήπιας ταχύτητας, εντυπωσιακούς προβολείς και φώτα όπισθεν, φώτα που αναβοσβήνουν με μουσική, συνδεσιμότητα MP3, μπόνους κάρτα SD 128MB, τηλεχειριστήριο για ενήλικες, άνετο κάθισμα με ζώνη ασφαλείας, μεγάλη μπότα για αποθήκευση που είναι η καλύτερη βόλτα για παιδιά σε αυτοκίνητα για παιδιά 3 ετών και άνω.

Σχετικά με τα παιδιά βόλτα με αυτοκίνητο

Το Kids Ride on Car είναι ένα κατάστημα μετά την πληρωμή όπου μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα με την εγκατάσταση της πραγματικής τιμής. Αγοράστε ως συνήθως και, στη συνέχεια, επιλέξτε Afterpay ή Zippay ως τρόπο πληρωμής στο ταμείο. Οι πελάτες για πρώτη φορά πρέπει απλώς να ολοκληρώσουν μια γρήγορη εγγραφή. Οι πελάτες που επιστρέφουν απλώς συνδέονται. Πολύ εύκολο!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τα καλύτερα 3 αυτοκίνητα σε έκπτωση μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir