Τα Εκπαιδευτικά Οφέλη των Lego

[ad_1]

Τα παιδιά λατρεύουν τα Lego. Από μεγαλύτερα παιδιά έως μικρότερα παιδιά, αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλούς θαυμαστές. Ακόμη και οι ενήλικες λατρεύουν να παίζουν με Lego. Ή πιο σωστά, τους αρέσει να κατασκευάζουν με Lego. Αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο με το γεγονός ότι τα παιδιά αγαπούν αυτό το παιχνίδι, είναι ότι είναι ένα παιχνίδι που κάνει καλό στο μυαλό και το σώμα τους.

Το μοναδικό σύστημα αλληλασφάλισης Legos είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να μάθουν για την κατασκευή και το σχεδιασμό. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι αφής που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μύες στα δάχτυλα και τα χέρια. Διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη για όλες τις ηλικίες παιδιών και ενηλίκων, ξεκινώντας από την ηλικία 0.

Τα Lego κυκλοφορούν χύμα καθώς και σε σετ σε κουτί. Τα χύμα σετ, σε κανονικά καταστήματα, πωλούνται συνήθως σε κουβάδες και μπορούν να περιέχουν από 40 διαφορετικά κομμάτια έως και 1500+. Μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους κουβάδες σε τοπικά καταστήματα παιχνιδιών ή στο Διαδίκτυο, για χαμηλότερες τιμές, ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε είναι το eBay, όπου πωλούνται σε «παρτίδες» των 500-1500 τεμαχίων. Τα σετ σε κουτί είναι πολύ δημοφιλή και περιέχουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να φτιάξεις το συγκεκριμένο αντικείμενο. Για παράδειγμα, ένα σετ τρένου θα έχει τον κινητήρα, τα Lego και άλλα κομμάτια στα οποία καλύπτονται στο κουτί. Υπάρχουν πολλά θέματα διαθέσιμα προς αγορά (επίσης στο eBay).

Όσον αφορά τα σετ σε κουτιά, υπάρχουν πολλά δημοφιλή είδη. Μόλις τώρα τα δημοφιλή σετ σε κουτιά είναι τα Bionicle, Space Police, Star wars, Power Miners, City και Racers. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Lego.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα διαφορετικά θέματα. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα χαριτωμένα θέματα όπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης και το Κάστρο. Κάθε ένα από τα θέματα έχει διάφορα σετ σε κουτιά που περιλαμβάνουν κτίρια, ανθρώπους, ζώα κ.λπ. που όλα ταιριάζουν στο θέμα.

Τα Lego όχι μόνο διεγείρουν τη δημιουργικότητα και την πλευρική σκέψη, αλλά βοηθούν επίσης στην οικοδόμηση επιδεξιότητας και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μαθηματικών και μοτίβων. Συνδυάζοντας χρώματα και στυλ που ταιριάζουν τα παιδιά μαθαίνουν τη χρήση μοτίβων που αναπτύσσουν βασικές μαθηματικές δεξιότητες. Με τις επιλογές χρωμάτων και τον τρόπο με τον οποίο αλληλοσυνδέονται, τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Στον ιστότοπό τους, Lego.com, μπορείτε να βρείτε κάποιο εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς. Υπάρχουν πολλά άλλα χρήσιμα άρθρα στον ιστότοπό τους που βοηθούν στην ανάπτυξη μαθησιακών δεξιοτήτων με το προϊόν τους. Ο ιστότοπος περιέχει πλήρη εκπαιδευτικά βίντεο, άρθρα, ακόμη και εκπαίδευση για εργασία με Lego.

Οι γονείς δεν χρειάζεται ποτέ να διαλέξουν μεταξύ εκπαιδευτικών και διασκεδαστικών παιχνιδιών όταν υπάρχει μια επιλογή από Lego. Αυτά τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά και βοηθούν στην οικοδόμηση σημαντικών δεξιοτήτων σε όλη τη ζωή του παιδιού.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τα Εκπαιδευτικά Οφέλη των Lego μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir