Τα έπιπλα παιχνιδιού για παιδιά έχουν κάνει πολύ δρόμο όσον αφορά τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου

[ad_1]

Τα βήματα που έχουν γίνει στα παιδικά παιχνίδια είναι καταπληκτικά. Και τα παιδικά έπιπλα παιχνιδιού έχουν εξελιχθεί μαζί με αυτό. Όταν ήμουν μικρός, η κατασκευή ενός πύργου από μπλοκ ή Lego στο χαλί ήταν μέρος της πρόκλησης. Τώρα υπάρχουν άφθονα τραπέζια παιχνιδιού που όχι μόνο παρέχουν πιο υγιή βάση από τα χαλιά με πορτοκαλί shag στυλ της δεκαετίας του '70, αλλά και αποθήκευση και συνοδεύονται από μια προσφορά οικοδομικών υλικών για την εκκίνηση!

Τα νήπια αγαπούν ένα τραπέζι μόνο στο μέγεθός τους

Εάν ένα παιχνίδι ή παιχνίδι χρησιμοποιεί μια οριζόντια επιφάνεια, υπάρχει ένα τραπέζι προσαρμοσμένο για να παρέχει αυτήν την τέλεια επιφάνεια για ώρες παιχνιδιού. Τα νήπια επωφελούνται ιδιαίτερα από τη βελτιωμένη ικανότητα παιχνιδιού που παρέχει ένα τραπέζι παιχνιδιού. Ένα παιδί ηλικίας 18 μηνών έως δύο ετών μπορεί να λατρεύει τα τετράγωνα, τις γραμμές τρένου ή τα μπλοκ Duplo μέχρι να συνεχίσει να πέφτει όταν η μαμά περνάει. Η επιδεξιότητα που απαιτείται για να χτιστεί ένας σταθερός πύργος ή να αποτραπεί η κατάρρευση μιας γραμμής τρένου είναι συχνά πέρα ​​από την ικανότητα ενός μικρού παιδιού. Αυτό τους αφήνει απογοητευμένους. Ένα τραπέζι παιχνιδιού αφαιρεί την απογοήτευση μιας μεταβαλλόμενης βάσης χαλιών.

Τα τραπέζια παιχνιδιού είναι χαμηλά στο έδαφος, διατηρώντας όλα τα παιχνίδια σε κοντινή απόσταση από το μικρό παιδί. Αυτό μπορεί να ωφελήσει το πρόγραμμα παιχνιδιού με διάφορους τρόπους. Η ανύψωση της επιφάνειας παιχνιδιού από το πάτωμα είναι εξαιρετική για το νήπιο, επειδή κρατά τα παιχνίδια του με ασφάλεια μακριά από τον αδερφό του που ταξιδεύει με χαλί. Αυτό αφαιρεί την καταστροφή του να πιάνουν και τα περίεργα μωρά δάχτυλα που κλέβουν κατά λάθος τα θεμέλια των δημιουργιών του μικρού σας. Το να στέκεστε ή να κάθεστε για να παίξετε στο δικό τους τραπέζι είναι πολύ διασκεδαστικό, ανενόχλητο και σταθερό.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες αγαπούν το περιορισμένο χάος

Τα οφέλη του παιχνιδιού με ένα τραπέζι δεν περιορίζονται μόνο στο νήπιο. Επωφελούνται και οι γονείς. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, είναι πιθανό να υπάρχουν λιγότερα επιχειρήματα λόγω τυχαίων knockdown ή σπασμένων ιχνών. Η διατήρηση των παιχνιδιών των μεγαλύτερων αδελφών μακριά από το μωρό είναι επίσης ένα επιπλέον μέτρο προστασίας του μωρού. Μικρά κομμάτια σετ τρένων ή μικροσκοπικά Lego έχουν το σωστό μέγεθος για να μπουν τα μωρά στα περίεργα μικρά τους στόματα. Αντί να απαγορεύει όλα τα παιχνίδια με μικρά κομμάτια έως ότου το μωρό περάσει τη φάση του πνιγμού, ένα τραπέζι μπορεί να κρατήσει τα ακατάστατα παιχνίδια με μικρά κομμάτια με ασφάλεια μακριά.

Στην πράξη της σωτηρίας των παιχνιδιών με μικρά κομμάτια από τον εξορισμό, τα τραπέζια παιχνιδιού δεν τελειώνουν τα οφέλη τους λόγω του ύψους τους.

Ένα επιτραπέζιο έχει μια φυσική επίδραση περιορισμού στο χάος. Η περιοχή παιχνιδιού ορίζεται σαφώς ως αρχή και τέλος στην άκρη του τραπεζιού. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να πετάμε κάδους και να διασκορπίζετε το περιεχόμενό τους στις απομακρυσμένες γωνίες του δωματίου και κάτω από όλα τα έπιπλα. Η περιοχή κάτω από το τραπέζι είναι ιδανική για την αποθήκευση των τεμαχίων που χρησιμοποιούνται στην επάνω επιφάνεια. Ορισμένα μοντέλα τραπεζιών είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Τα παιδικά τραπέζια και καρέκλες κρατούν όλη την οικογένεια χαρούμενη

Πόσες φορές έχει συμβεί να ξεκινήσετε εσείς και το μικρό παιδί σας να δημιουργήσετε μια ζούγκλα Lego για να γεμίσετε με ζωάκια παιχνίδια, ή ένα μπλοκ κάστρο για τα ανθρωπάκια σας ή τον τέλειο σιδηρόδρομο με πέρασμα και κινητή γέφυρες, τότε μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή Ο χρόνος παιχνιδιού τελείωσε και δεν παίξατε ποτέ; Αυτό συμβαίνει συχνά καθώς πολλοί από εμάς έχουμε γεμάτα προγράμματα. Ένα τραπέζι παιχνιδιού είναι χρήσιμο και εδώ. Αντί να χρειάζεται να απομακρύνετε όλο το χάος, η επιφάνεια του τραπεζιού αποτελεί πλέον χώρο αποθήκευσης για αυτό το τέλειο περιβάλλον. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε τη διαδρομή του τρένου σας και να παίξετε μαζί της.

Αυτό είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να αφήσετε τους ημιτελείς πύργους έξω για παιχνίδι αργότερα ή να διατηρήσετε τον τέλεια κατασκευασμένο σιδηρόδρομο σε διακριτικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια πολλών εβδομάδων.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Τα έπιπλα παιχνιδιού για παιδιά έχουν κάνει πολύ δρόμο όσον αφορά τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir