Συνταγή και συμβουλές για κρύα πορσελάνη

[ad_1]

Η κρύα πορσελάνη είναι ένα σχετικά νέο βιοτεχνικό φαινόμενο. Ξεκίνησε πριν από περίπου 30 χρόνια στη Νότια Αμερική και από τότε έχει αυξηθεί γρήγορα τόσο σε δημοτικότητα όσο και σε διαθεσιμότητα. Η ποιότητα του πηλού έχει βελτιωθεί δραστικά σε αυτό το διάστημα για να έχει μια εκπληκτικά απαλή υφή. Είναι τέλειο για τη γλυπτική πολύ ευαίσθητων κομματιών όπως λουλούδια και άλλα φυτά. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε αυτό το έτοιμο για χρήση, αλλά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να το φτιάξετε στο σπίτι. Και το καλύτερο είναι ότι πιθανότατα έχετε ήδη τα συστατικά!

Συνταγή για Κρύα Πορσελάνη

1/2 Φλιτζάνι Νερό

3/4 Cup Elmers κόλλα (ή οποιαδήποτε λευκή μη τοξική σχολική κόλλα)

1 κουτ. Ponds Cold Cream

1 κουτ. Γλυκερίνη

1 φλιτζάνι άμυλο καλαμποκιού

1. Ζεσταίνουμε το νερό, την κόλλα, την κρέμα και τη γλυκερίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει.

2. Ανακατεύουμε σιγά σιγά το καλαμποκάλευρο ανακατεύοντας συνεχώς.

3. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα υλικά να πάρουν μια λεία υφή και να αρχίσουν να σχηματίζουν μια μπάλα. Περίπου ένα λεπτό.

4. Αποσύρετε από τη φωτιά και σκεπάζετε με ένα υγρό πανί μέχρι να κρυώσει αρκετά για να το χειριστείτε.

5. Ζυμώνουμε το μείγμα για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει λεία και ελαφρώς σφιχτή η συνοχή.

6. Απολαύστε, αλλά ΜΗΝ το βάζετε στο ψυγείο. Θα κάνει τη ζύμη σας να σκληρύνει.

Είναι πραγματικά τόσο εύκολο! Τώρα, αν ασχολείστε με το κερί ή το σαπούνι που το καθιστά απολύτως δυνατό, έχετε ήδη γλυκερίνη στο απόθεμα των προμηθειών σας. Εάν όχι, είναι άμεσα διαθέσιμο σε οποιονδήποτε μεγάλο προμηθευτή χειροτεχνίας. Ψάξτε ανάμεσα στις προμήθειες παρασκευής σαπουνιού ή ζητήστε από έναν πωλητή να σας υποδείξει προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ ότι συνήθως είναι πολύ χρήσιμα.

Μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να θυμάστε, αποθηκεύετε πάντα τη ζύμη σας σε αεροστεγές δοχείο. Ονομάζεται κρύα πορσελάνη γιατί προορίζεται για να στεγνώσει στον αέρα και όχι στη φωτιά σε έναν κλίβανο. Επίσης, αυτό δεν βασίζεται σε τρόφιμα, οπότε μάλλον δεν είναι το καλύτερο για να δώσετε στα παιδιά να παίξουν. Διαφορετικά διασκεδάστε με την επόμενη νέα αγαπημένη σας χειροτεχνία!

Το Cold Porcelain είναι ένα καταπληκτικό χόμπι και μπορεί επίσης να γίνει κάτι που κερδίζει χρήματα. Όχι μόνο μπορείτε να πουλήσετε τα όμορφα κομμάτια σας, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μερικά προϊόντα πληροφοριών διδάσκοντας στους ανθρώπους αυτά που γνωρίζετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε μοτίβα και καλούπια που δημιουργείτε, ηλεκτρονικά βιβλία που δημιουργείτε στον υπολογιστή σας, μερικά σπιτικά βίντεο που διδάσκουν ορισμένες τεχνικές, βίντεο λήψης οθόνης ή παρουσιάσεις με τη φωνή σας που δείχνει πώς κατασκευάζονται τα κομμάτια και πολλά άλλα. Δεν θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε επιπλέον μετρητά;

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Συνταγή και συμβουλές για κρύα πορσελάνη μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παίξτε Ζύμη.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir