Συνταγές Webkinz

[ad_1]

Οι συνταγές Webkinz είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη διασκέδαση της διαδικτυακής εμπειρίας Webkinz. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων πρέπει να παρέχουν εξαιρετικό φαγητό και ενδιαφέρουσες συνταγές για να κρατήσουν τα νέα τους κατοικίδια χαρούμενα. Ακριβώς όπως τα πραγματικά κατοικίδια, αυτά τα λούτρινα ζωάκια χρειάζονται ένα καλό σπίτι, έναν φιλικό και εξυπηρετικό ιδιοκτήτη και πάνω από όλα, νόστιμο φαγητό. Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα σε επιφυλακή για νέες απολαυστικές δημιουργίες τροφίμων. αυτά τα εικονικά κατοικίδια, και τα αντίστοιχά τους στον πραγματικό κόσμο, είναι αδηφάγοι και δύστροποι τρώγοι. Το να κάνετε το κατοικίδιό σας χαρούμενο απαιτεί όλο και περισσότερα δημιουργικά συστατικά και υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί διαδικτυακοί πόροι.

Η ταξινόμηση όλων των διαθέσιμων συνταγών μπορεί αρχικά να είναι δύσκολη. Με δεκάδες από αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια διαθέσιμα, όλα με το δικό τους αγαπημένο φαγητό, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο. Αυτά τα εικονικά κατοικίδια είναι ακριβώς όπως τα πραγματικά κατοικίδια. Τους αρέσει η ποικιλία στο φαγητό τους και δεν τους αρέσει απαραίτητα να τρώνε τα ίδια πράγματα. Η εύρεση της τέλειας συνταγής για το επιλεκτικό παιχνίδι σας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η περιήγηση στο Διαδίκτυο και η αναζήτηση τριγύρω για αυτό το ιδιαίτερο συστατικό για το οποίο θα τρελαθεί το ζώο σας.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι συνταγών Webkinz: Οι συνταγές μαγειρέματος είναι συνταγές που μαγειρεύονται όπως υποδηλώνει το όνομα, στο μάτι της κουζίνας. Τα πιάτα παρασκευής σάντουιτς δημιουργούνται με τον διαδικτυακό παρασκευαστή σάντουιτς. Τα λαχταριστά μπλέντερ είναι φτιαγμένα από ανάμεικτα συστατικά που τοποθετούνται στο μπλέντερ Webkinz. Μην ξεχνάτε τις απολαυστικές μυστικές συνταγές Webkinz:

Μπέιζμπολ Πλωτήρας

Ο, τι χρειάζεσαι:

o Μεγάλη κούπα

o 1 κουτί μπύρα τζίντζερ

o Παγωτό βανίλια

o Κόκκινο γλάσο

o Οποιοδήποτε χρώμα χρωστικής τροφίμων.

Τι κάνεις:

Ξεκινήστε με την κούπα. Προσθέστε το Ginger ale μέχρι να γεμίσει περίπου τα 3/4. Προσθέστε 3-4 σταγόνες από το αγαπημένο σας χρώμα φαγητού. Στη συνέχεια ανακατεύουμε ελαφρά. Επόμενη πτώση σε δύο μεζούρες από το αγαπημένο σας παγωτό βανίλια. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο γλάσο για να σχεδιάσετε ραφές στο παγωτό (όπως ακριβώς ένα μπέιζμπολ!). Ρίξτε ένα καλαμάκι και απολαύστε, yum yum!

Αυτοί οι τύποι γαστρονομικών δημιουργιών έχουν θετική επίδραση στη συνολική υγεία και ευημερία του εικονικού σας ζώου και επομένως αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος της σωστής φροντίδας του παιχνιδιού σας.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Συνταγές Webkinz μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir