Ρούχα κούκλας Bratz - Εύκολα σχέδια ραφής

[ad_1]

Οι κούκλες Bratz είναι πράγματι πολύ δημοφιλείς. Ίσως είστε και λάτρης της κούκλας Bratz! Αν θέλετε να ράψετε μερικά ρούχα για να φορέσουν, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις υπέροχες συμβουλές σχεδίασης ρούχων για κούκλες. Τα ρούχα μου φτιάχνονται πολύ εύκολα, και είναι και αρκετά μοδάτα. Προσπαθώ να σχεδιάζω στυλ που είναι τόσο φιλικά προς τα παιδιά όσο και ευχάριστα για τους γονείς, χρησιμοποιώντας φωτεινά δωρεάν χρώματα και υφές.

Τα μοτίβα ρούχων κούκλας είναι διαθέσιμα για αγορά σε πολλά καταστήματα υφασμάτων, αλλά δεν έχω βρει ακόμη σχέδια για κούκλες Bratz. Έτσι, κατέληξα σε αυτά τα σχέδια μέσω δοκιμής και λάθους. Χρησιμοποιώντας φθηνό ύφασμα όπως μουσελίνα, πειραματιζόμουν με νέα αντικείμενα μέχρι να αποκτήσω κάποια που ταιριάζουν στις κούκλες Bratz «ακριβώς». Έπειτα εντόπισα τα ρούχα μουσελίνας σε χαρτί για να τα χρησιμοποιήσω ως σχέδια για μελλοντικό ράψιμο. Αυτό ακούγεται τρομακτικό, το ξέρω. Αλλά στην πραγματικότητα, επέτρεψε μεγαλύτερη ελευθερία όταν ράβετε ρούχα για κούκλες ώστε να ταιριάζουν «ακριβώς με τον τρόπο που τις φαντάζεστε στο μυαλό σας». Μερικές φορές έπρεπε να αλλάξω το μέγεθος και να ράψω ένα αντικείμενο μουσελίνας πολλές φορές πριν το βάλω να ταιριάζει καλά. Σε άλλες περιπτώσεις, πήρα τα πράγματα "σωστά την πρώτη φορά".

Ο σχεδιασμός των δικών σας μοτίβων σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τις δικές σας ιδέες στυλ στα ρούχα. Για παράδειγμα, έφτιαξα ένα φόρεμα με ένα μόνο μανίκι και πρόσθεσα μια ζώνη βινυλίου που δένει με Velcro. Δημιούργησα επίσης ένα μοτίβο νυχτερινού πουκάμισου που έχει μανίκια κομμένα ακριβώς μέσα. Για το λόγο αυτό, δεν χρειαζόταν να ράβονται χωριστά. Αυτό λειτούργησε καλά, γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να ράβω μανίκια στο μπούστο ενός ρούχου. Επίσης, προτιμώ να βάλω μια ελαστική ζώνη στο παντελόνι για να είναι πιο εύκολο να σύρετε το παντελόνι πάνω στις κούκλες. Έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόσω τα σχέδια, μπόρεσα να συμπεριλάβω αυτό το χαρακτηριστικό ελαστικής ζώνης στο παντελόνι κούκλας.

Ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε ένα έργο όπως αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια ήρεμη, χαλαρή ψυχική κατάσταση. Δεν θέλετε να αισθάνεστε βιαστικοί ή ευερέθιστοι, ή μπορεί να είστε έτοιμοι για απογοήτευση. Κάντε υπομονή και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει λάθη με τη μουσελίνα. Ίσως χρειαστεί να "ρυθμίσετε" τις προσπάθειές σας να φτιάξετε τα ρούχα. Να θυμάστε, μερικές από τις καλύτερες ιδέες ξεκινούν ως λάθη!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ρούχα κούκλας Bratz - Εύκολα σχέδια ραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir