Πώς να φτιάξετε σπιτικά παιχνίδια ινδικού χοιριδίου

[ad_1]

Τα ινδικά χοιρίδια είναι πολύ κοινωνικά, παιχνιδιάρικα ζώα. Απαιτούν καθημερινή προσοχή και φροντίδα. Είναι απαραίτητο να τους παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για να παίζουν όταν είναι μόνοι ή βαριούνται. Εδώ είναι μια λίστα με συναρπαστικά σπιτικά παιχνίδια που θα λατρέψει το κατοικίδιό σας.

Κάλτσες- Όλοι έχουν τουλάχιστον μερικές κάλτσες χωρίς ζευγάρι που βρίσκονται κάπου. Τα καλά παιχνίδια για να φτιάξετε με αυτές τις κάλτσες είναι:

Μαξιλάρια με κάλτσες: Γεμίστε μια παλιά κάλτσα με σανό και δέστε την άκρη. Το ινδικό χοιρίδιο μου αρέσει να τα σέρνει.

Παίξτε-Κάλτσες: Βρείτε μια τρυπητή κάλτσα και βάλτε την στο κλουβί των κατοικίδιων σας. Πιθανότατα θα τρέξει πάνω του και θα βγάλει τη μύτη του από τις τρύπες.

Στοίβες κάλτσες: Απλώς στοιβάστε ένα τεράστιο σωρό κάλτσες στον βιότοπό σας για τα ινδικά χοιρίδια. Δείτε πώς ανεβαίνουν και πηδούν κάτω. Τζερόνιμο!

Κάλτσα αιώρα: Όπως το δημοφιλές παιχνίδι κουνάβι, αυτό είναι απλώς ένα μικρό κρεμαστό κρεβάτι. Για να το φτιάξετε, ανοίξτε μια κάλτσα ώστε να έχει σχήμα τετράγωνου. Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι, κάντε τέσσερα ανοίγματα στις γωνίες της κάλτσας. Δέστε τέσσερα ξεχωριστά κομμάτια κορδονιού στις γωνίες και μετά ενώστε τα στο επάνω μέρος δένοντάς τα μεταξύ τους. Προσαρμόστε στην κορυφή του κλουβιού έτσι ώστε το κρεβάτι να κρέμεται δύο ή τρεις ίντσες από το έδαφος.

Κάλτσα σπόρων: Δέστε μια κάλτσα όπως θα κάνατε αν φτιάχνατε ένα μαξιλάρι κάλτσας. Αντί όμως να το γεμίσετε με σανό, γεμίστε το με σπόρους. Δέστε την κάλτσα στην κορυφή του οικοτόπου και κόψτε μια πολύ μικρή τρύπα στο κάτω μέρος της κάλτσας (η τρύπα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τους σπόρους μέσα στην κάλτσα). Τώρα το γουρούνι σας μπορεί να βγάλει σπόρους από την κάλτσα αν θέλει μια τραγανή απόλαυση.

Κάλτσα τένις: Βάλτε μια μπάλα του τένις σε μια κάλτσα χωρίς τρύπες και δέστε. Θα το σέρνει και θα το πετάξει κιόλας. Αντικαταστήστε την κάλτσα αν σκίζει (εκτός αν θέλετε η μπάλα να κυλήσει).

Boxes N' Bags- Τα ινδικά χοιρίδια λατρεύουν αυτά να κρύβονται και να παίζουν! Το ινδικό χοιρίδιο σας θα τα λατρέψει.

Κουτιά: Μπορείτε να βάλετε ένα απλό κουτί στο κλουβί ή ένα κουτί χωρίς πάτο. Μπορείτε να τα στοιβάζετε για να χτίσετε ένα κάστρο ή να τα κόψετε για να φτιάξετε ένα οχυρό. Μπορείτε ακόμη και να τα κολλήσετε μεταξύ τους για να φτιάξετε σπίτια πολλαπλών επιπέδων! Τα ινδικά χοιρίδια λατρεύουν τα κουτιά, οπότε φροντίστε να δώσετε στα δικά σας μερικά για να παίξετε.

Χάρτινες σακούλες: Το πειραματόζωό μου ΑΓΑΠΕΙ απόλυτα τις χάρτινες σακούλες και θα διασκεδάζει για ώρες παίζοντας σε ένα τόσο απλό παιχνίδι. Νομίζω ότι του αρέσει ο τρόπος που τσαλακώνει.

Πετσέτες- Αυτά είναι καλά ως κρεβάτια, οχυρά (αν τα κρεμάσετε στις γωνίες του κλουβιού), κουβέρτες, ακόμη και διαχωριστικά, αν θέλετε να έχετε έναν τοίχο ανάμεσα στα μέρη του κλουβιού.

Μικρά πράγματα για τα ινδικά χοιρίδια για να κυλήσουν, να πετάξουν, να σύρουν, να καθίσουν και να κοιτάξουν-

Τσαλακωμένη εφημερίδα, παιχνίδια για γάτες με κουδούνια, μπάλες του τένις, μικρά μπολ/δοχεία (όπως μπανιέρες βουτύρου ή δοχεία κρέατος για φαγητό), καθρέφτες, μικρά λούτρινα ζωάκια, απλά ξύλινα μπλοκ (χωρίς στεγανωτικά - απλά παλιά θαμπά τετράγωνα), τούβλα (στοιβάξτε τα ), σωλήνες από χαρτί υγείας και χαρτομάντιλα. Τα χαρτομάντιλα είναι η αγαπημένη μου ομάδα τροφίμων στα ινδικά χοιρίδια.

Καλα να περνατε!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πώς να φτιάξετε σπιτικά παιχνίδια ινδικού χοιριδίου μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir