Πώς να παίξετε παζλ Sudoku 16x16

[ad_1]

Με τα χρόνια, το Sudoku έχει γίνει τόσο δημοφιλές παιχνίδι που πολλές παραλλαγές έχουν ξεπηδήσει από το αρχικό παζλ του πλέγματος 9x9. Από το κλασικό παζλ πλέγμα 9x9, εμπνεύστηκε το παζλ Sudoku 16x16. Αυτό έκανε το παιχνίδι Sudoku πιο δύσκολο για όσους χρειάζονται χρόνο για να το ολοκληρώσουν. Παρόλο που και τα δύο παζλ Sudoku 16x16 και 9x9 έχουν κανόνες παιχνιδιού που είναι πανομοιότυποι μεταξύ τους, μπορούμε να βρούμε μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους τρόπους για το πώς να παίξετε αυτή τη συγκεκριμένη παραλλαγή του παζλ Sudoku και πώς διαφέρει από το κλασικό παζλ Sudoku πλέγμα 9x9.

Όσον αφορά τους κανόνες, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του κλασικού παζλ Sudoku 9x9 και του παζλ πλέγματος 16x16. Πρέπει ακόμα να φροντίσετε να μην εμφανίζεται κανένας αριθμός περισσότερες από μία φορές σε κάθε γραμμή, στήλη και υποτετράγωνο. Έτσι, σε ένα παζλ 16x16, οι αριθμοί 1 έως 16 πρέπει να γράφονται και να τοποθετούνται μόνο μία φορά σε καθένα από αυτά τα σημεία.

Όπως ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει μέχρι τώρα, η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι τα μεγέθη πλέγματος τους. Το παζλ πλέγμα 16x16 έχει, προφανώς, μεγαλύτερο μέγεθος πλέγματος σε σύγκριση με το κλασικό πλέγμα Sudoku 9x9. Εξαιτίας αυτού, η συμπλήρωση ενός παζλ 16x16 μπορεί να διαρκέσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε το παζλ 9x9. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πλέγματος, τόσο περισσότερους αριθμούς θα πρέπει να τοποθετήσετε στα αντίστοιχα κενά κουτιά τους.

Αν και η ολοκλήρωση ενός παζλ πλέγματος 16x16 μπορεί να είναι ελαφρώς πιο δύσκολη από το παζλ 9x9, μπορείτε ακόμα να μπορείτε να το ολοκληρώσετε με επιτυχία με τις σωστές στρατηγικές και, φυσικά, χρησιμοποιώντας τη λογική. Πρέπει επίσης να έχετε υπόψη σας ότι αυτό που κάνει ένα παζλ Sudoku δύσκολο να ολοκληρωθεί είναι το επίπεδο δυσκολίας του, το οποίο εξαρτάται από τον τρόπο τοποθέτησης των προκαθορισμένων αριθμών και όχι από το μέγεθος του πλέγματος του. Αυτό το παιχνίδι παζλ δεν είναι ένα παιχνίδι εικασιών και ο μόνος τρόπος για να λάβετε τις σωστές απαντήσεις σε αυτό το παζλ είναι να δουλέψετε τον εγκέφαλό σας ασκώντας τις λογικές σας δεξιότητες.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είστε διεξοδικοί τόσο στην απάντηση όσο και στον έλεγχο εάν έχετε τοποθετήσει τους σωστούς αριθμούς σε αυτά τα κενά κουτιά. Επιπλέον, προσπαθήστε να διατηρήσετε την εστίασή σας και να προσέχετε αυτούς τους επαναλαμβανόμενους αριθμούς. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε κάθε γωνία αυτού του παζλ. Ελέγξτε και ελέγξτε ξανά κάθε γραμμή, κάθε στήλη και κάθε υποτετράγωνο σε αυτό το πλέγμα 16x16. Το να βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τους σωστούς αριθμούς στα σωστά πλαίσια, κάνοντας διπλό έλεγχο, αποδίδει πραγματικά στο τέλος.

Αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή Sudoku μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο ή να εκτυπωθεί σε μπλοκ Sudoku. Όποια φόρμα θέλετε, απλώς θυμηθείτε αυτούς τους βασικούς κανόνες και οδηγίες του Sudoku και παίξτε το παιχνίδι με λογική και υπομονή γιατί δεν μπορείτε ποτέ να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα παζλ Sudoku χωρίς αυτούς. Με αυτά στο χέρι, σίγουρα θα μπορέσετε να το ολοκληρώσετε με επιτυχία. Δεν πρέπει να παραλείψετε να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε το παζλ Sudoku 16x16 γιατί μπορεί να σας δώσει τη διανοητική διέγερση και την πρόκληση που τόσο πολύ χρειάζεστε.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πώς να παίξετε παζλ Sudoku 16x16 μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir