Πώς να καθαρίσετε τα γεμιστά ζώα χωρίς να τα καταστρέψετε

[ad_1]

Ανησυχείτε για τη σκόνη και τα μικρόβια που μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου στα αγαπημένα βελούδινα παιχνίδια ζώων του παιδιού σας; Όσο αξιαγάπητα και αγκαλιασμένα κι αν είναι αυτά τα γεμιστά παιχνίδια, τα γούνινα αντικείμενα μπορούν να τραβήξουν πολλή σκόνη. Αλλά, φυσικά, δεν θέλετε να βλάψετε τον βελούδινο φίλο του παιδιού σας! Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να καθαρίσετε, να απολυμάνετε και να ανανεώσετε τα βελούδινα ζώα χωρίς να καταστρέφετε τη γοητεία τους. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα στο παιχνίδι ή, εάν λείπει, πρέπει να προσδιορίσετε από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το βελούδινο ζώο και πόσο λεπτό μπορεί να είναι.

Στιβαρά Παιχνίδια - Πλυντήριο και Στεγνωτήριο

Πολλά βελούδινα παιχνίδια θα γράφουν ακριβώς στην ετικέτα ότι πλένονται στο πλυντήριο. Εάν η ετικέτα λέει να πλένετε μόνο στο χέρι ή αν δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε μία από τις άλλες μεθόδους παρακάτω. Η πλειονότητα των παιχνιδιών χωρίς ετικέτα θα μπορούσε πιθανώς να επιβιώσει σε έναν κύκλο πλυντηρίου, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τον τύπο του υλικού. Υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ ενός φορτίου ρούχων και ενός βελούδινου ζώου ή μιας ομάδας γεμισμένων παιχνιδιών. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον πιο ευαίσθητο κύκλο με μόνο κρύο νερό για να διατηρήσετε τα χρώματα φωτεινά. Προσθέστε λίγο μαλακτικό για να διατηρήσετε τα παιχνίδια μαλακά και αγκάλιαστα. Είναι σημαντικό να μην γεμίζετε το μηχάνημα πολύ - τα βελούδινα ζώα απορροφούν νερό σαν μαξιλάρι και γίνονται βαριά. Όταν βάζετε τα λούτρινα στο στεγνωτήριο, χρησιμοποιήστε τον κύκλο χνουδιών/αέρα ή στεγνωτηρίου. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον σεντόνια για στεγνωτήριο, καθώς τα γεμιστά παιχνίδια μπορούν να δημιουργήσουν πολύ στατική και απαλή αίσθηση και φρέσκο ​​άρωμα δεν βλάπτουν ποτέ ένα αρκουδάκι!

Περισσότερα ευαίσθητα παιχνίδια - Στεγνό καθάρισμα σπιτιού

Εάν το παιχνίδι σας είναι λίγο πιο εύθραυστο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε Dryel ή άλλη αξιόπιστη μάρκα σακούλας στεγνού καθαρισμού στο σπίτι. Βάλτε ένα μικρό αριθμό παιχνιδιών στο στεγνωτήριο σε χαμηλή ρύθμιση, σύμφωνα με τις οδηγίες, και σύντομα θα έχετε ένα φρέσκο ​​αρκουδάκι ή άλλο λούτρινο παιχνίδι. Εάν το παιχνίδι σας έχει πλαστικά μέρη όπως μάτια ή μύτες (πολλοί βελούδινοι σκύλοι, γεμιστές γάτες ή άλλα παιχνίδια έχουν κολλημένο πλαστικό), ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο στεγνωτηρίου. Το πλαστικό μπορεί να λιώσει και η κόλλα μπορεί να χαλαρώσει κάτω από τη θερμότητα και ένα τακτικό πέρασμα μέσα από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο μπορεί να τα καταστρέψει.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πώς να καθαρίσετε τα γεμιστά ζώα χωρίς να τα καταστρέψετε μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir