Πώς να δείχνετε αδύνατοι στη σκηνή και να επικεντρωθούν στα λόγια σας αντί στην κοιλιά σας

[ad_1]

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή και όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι απλώς παίκτες. Ο Σαίξπηρ τα είχε σχεδόν σωστά. Στην πραγματικότητα, στη σκηνή, ο κόσμος μπορεί να δει τους πάντες και άντρες και γυναίκες απλώς παίζουν κοκαλιάρικοι. Στη σκηνή οι άνθρωποι μπορούν να δουν κάθε διαβούλευση, ρολό, τζίγκλισμα και αρκετό λίπος στην κοιλιά για να καλέσει ο πράκτορας του Pillsbury Dough Boy για να σας ζητήσει να τον αντικαταστήσετε μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Pillsbury. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, μια σκηνή περιλαμβάνει ένα προσκήνιο και συνήθως φωτογραφίες και πλάνα βίντεο, όπου αν έχουν τη σωστή γωνία της κάμερας, μπορεί να μοιάζει με κασέτα ακρόασης για το The Biggest Loser.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φαίνεστε αδύνατος στη σκηνή και δεν περιλαμβάνει την προσηλυτισμό στην ισλαμική πίστη και την υιοθέτηση της μπούρκας... μια μπούρκα μεγάλου μεγέθους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φαίνεστε αδύνατη και γυαλισμένη στη σκηνή:

  • Μεταμφίεση του βραχίονα. Αν δεν είστε η Μισέλ Ομπάμα με δολοφονικά χέρια, ίσως χρειαστεί να καλύψετε αυτούς τους τρικέφαλους. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας απόλυτα εμπνευσμένο και να χειρονομείτε άγρια ​​στη σκηνή. Στη συνέχεια, κοιτάζοντας πίσω στο βίντεο της εκδήλωσης, βλέπετε ότι το δέρμα του επιπλέον χεριού σας χτυπάει τόσο άγρια ​​που το κοινό σας περίμενε να απογειωθείτε ανά πάσα στιγμή. Δυστυχώς, η Spanx δεν φτιάχνει σουτιέν για τα χέρια, οπότε θα πρέπει να κρύψετε αυτά τα μπράτσα φορώντας ένα μανίκι μήκους 3/4 ή ολόσωμο ή μπορείτε να φορέσετε ένα σακάκι πάνω από το ντύσιμό σας. Μερικές φορές το σακάκι είναι η προτιμώμενη επιλογή γιατί με λεπτό ύφασμα μπορείτε ακόμα να δείτε την κίνηση των υποτονισμένων χεριών σας.
  • Μεταμφίεση της κοιλιάς. Για να συγκαλύψετε το λίπος της κοιλιάς σας, κάντε την προπόνηση κοιλιακών 8 λεπτών... καθημερινά... ξεκινώντας πριν από ένα χρόνο. Μην έχεις χρονομηχανή, τότε έχω μια λέξη για σένα, Spanx. Όλες οι σούπερ αδύνατες διασημότητες που βλέπετε στην τηλεόραση φοράνε τότε, είναι σαν στεροειδή για τις γυναίκες. Δεν είναι άδικο πλεονέκτημα αν το κάνουμε όλοι. Εάν τα Spanx εξακολουθούν να μην είναι αρκετά, τότε μπορείτε να μεταμφιέσετε την κοιλιά φορώντας κάτι που ξεγελάει το μάτι, όπως ένα wrap top ή ένα wrap dress ή ένα top ή ένα φόρεμα που έχει λίγο τσούξιμο στη μέση. Τραβήξτε επίσης φωτογραφίες από μπροστά, όχι πλαϊνές φωτογραφίες.
  • Μεταμφίεση της λείας. Εάν είστε τόσο λάτρεις που η Beyonce θα χρειαστεί να προσθέσει άλλα 5 λεπτά από τους στίχους του τραγουδιού για να σας συμπεριλάβει, τότε σίγουρα χρειάζεστε έναν τρόπο να συγκαλύψετε το derriere. Κρατήστε το κάτω μισό σας σε σκούρα χρώματα και τραβήξτε την προσοχή μέχρι το πάνω μισό του σώματός σας. Τα αξεσουάρ, τα μεταλλικά και τα έντονα χρώματα είναι υπέροχα για να τονίσουν το πάνω μισό σας.

Το να κολλήσετε μια ολόσωμη φωτογραφία της Gisele Bündchen στο μπροστινό μέρος του σώματός σας είναι ένας τρόπος για να φαίνεστε αδύνατη στη σκηνή. Ωστόσο, με αυτήν τη στρατηγική, θα μείνουν αρκετοί τύποι με μεγάλα δίχτυα πεταλούδων, έτοιμοι να σας μεταφέρουν σε μια «εγκατάσταση». Το πώς να είσαι αδύνατος στη σκηνή είναι εφικτό με μερικά απλά κόλπα του εμπορίου για να ελαχιστοποιήσεις τις προβληματικές σου περιοχές. Με κάθε τύχη, η επί σκηνής ερμηνεία σας θα σας αφήσει γεμάτο ενέργεια και αυτοπεποίθηση και δεν θα καταλήξετε σε μια σαιξπηρική τραγωδία.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πώς να δείχνετε αδύνατοι στη σκηνή και να επικεντρωθούν στα λόγια σας αντί στην κοιλιά σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παίξτε Ζύμη.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir