Πώς να ανοίξετε τη μύτη της Reborn Doll's Nose

[ad_1]

Εάν πρόκειται να αφιερώσετε ώρες ζωγραφίζοντας απαλά στρώμα επί στρώσης βαφής, ώρες με λεπτομέρεια και μέρες σε μαλλιά με microrooting, αξίζει τον κόπο να ανοίξετε τα ρουθούνια του αναγεννημένου σας για να ολοκληρώσετε το νεογέννητο look. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει, αν και με τα περισσότερα reborning, οι τεχνικές ποικίλλουν ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στον καλλιτέχνη. Υπάρχουν δύο ακόμη δημοφιλείς τρόποι για να ανοίξετε τα ρουθούνια, πρώτον, αφού πρώτα ψήσετε, ενώ το κεφάλι είναι ακόμα ζεστό, σπρώξτε απαλά μια οδοντογλυφίδα μέσα από τη μύτη, δουλεύοντάς την με κυκλικές κινήσεις για να ανοίξουν τα ρουθούνια στο επιθυμητό μέγεθος. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις θερμότητας και συνιστάται να την κάνετε τουλάχιστον μερικές φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναγέννησης για να διασφαλίσετε ότι δεν θα ξανακλείσουν. Μια άλλη επιλογή είναι να τρυπήσετε τη μύτη με μια λίμα, η οποία μπορεί να προσαρτηθεί σε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι ή απλώς να κρατηθεί στο χέρι και να σπρώξει μέσα.

Μόλις σπάσετε το βινύλιο στο ρουθούνι, συνεχίστε να λιμάρετε προς τα πίσω και προς τα εμπρός μέχρι να είστε χαρούμενοι ότι έχετε ένα λείο φινίρισμα και χωρίς αιχμηρές άκρες ή τραχιά μπαλώματα. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική καθώς ανοίγει μια μεγαλύτερη τρύπα και στην πραγματικότητα αφαιρεί μια ορισμένη ποσότητα βινυλίου σε αντίθεση με το να το σπρώχνεις απλώς στο πλάι. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της οδοντογλυφίδας, είναι σημαντικό όταν θερμαίνετε την τελική στρώση σας να πάρετε δύο σουβλάκια από μπαμπού, ή παρόμοια, στο προβλεπόμενο πλάτος του ρουθούνι σας και να τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 4 cm. Ενώ το κεφάλι σας είναι ακόμα ζεστό, τοποθετήστε τα στη μύτη και αφήστε τα στη θέση τους όσο κρυώνετε. Μόλις η κούκλα σας ρυθμιστεί, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν και θα αφήσουν ένα πιο επιθυμητό και μόνιμο ρουθούνι στο αναγεννημένο σας, σύμφωνο με αυτό ενός πραγματικού νεογέννητου. Αφού βάλετε τα μαλλιά στη θέση τους, συνιστάται να κόψετε ένα μικρό κομμάτι τσόχας, χρησιμοποιώντας ένα πιο σκούρο ουδέτερο χρώμα, και να το κολλήσετε μέσα στο κεφάλι πίσω από τη μύτη όταν κολλάτε τα μαλλιά στη θέση τους. Αυτό κάνει δύο πράγματα, θα σταματήσει να βγαίνει οποιαδήποτε γέμιση ή εάν η κάλτσα σπάσει και περιέχει τις γυάλινες χάντρες σας, θα την κρατήσει μέσα στο κεφάλι. Θα δώσει επίσης στα ρουθούνια μια όψη βάθους, κάτι που προσθέτει μόνο ρεαλισμό. Ο τρόπος με τον οποίο ανοίγετε τη μύτη του αναγεννημένου σας θα είναι κάτι που θα αποφασίσετε μόνοι σας για το τι ταιριάζει καλύτερα στην τεχνική σας και θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου μέχρι να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς ως καλλιτέχνη.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πώς να ανοίξετε τη μύτη της Reborn Doll's Nose μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir