Προώθηση του παιδικού σας βιβλίου με προσαρμοσμένα βελούδινα παιχνίδια

[ad_1]

Το έχεις κάνει! Μετά από πολύωρες θυσίες, τελειοποιώντας την τέχνη σας και υπομένοντας αυτές τις αναπόφευκτες απορρίψεις - έχετε εκδώσει το βιβλίο των παιδιών σας! Τώρα η γιορτή τελείωσε, έχετε τα αντίγραφα του συγγραφέα σας και συνειδητοποιείτε, ξαφνικά - "τώρα πρέπει να το πουλήσω αυτό το πράγμα".

Ως νέος συγγραφέας, γνωρίζετε ότι αναμένεται να κάνετε μεγάλη αυτοπροβολή. Η καριέρα σας ως συγγραφέας εξαρτάται από την ικανότητά σας να πουλάτε. Ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι αυτό είναι το μοναδικό σας βιβλίο, θέλετε να μεταφέρετε την ιστορία σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες. Εάν είστε αυτο-δημοσιευμένοι, ξέρετε ότι πρέπει επίσης να είστε αυτο-μάρκετινγκ. Όποια κι αν είναι η συγγραφική σας πορεία, χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες για να προωθήσετε το βιβλίο σας. Δοκιμάστε ένα βελούδινο παιχνίδι κατά παραγγελία!

Πλεονεκτήματα των προσαρμοσμένων βελούδινων παιχνιδιών

Έχετε ξεκινήσει ένα blog, έχετε στείλει δελτία τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, στείλατε ανακοινώσεις σε όλους όσους έχετε συναντήσει, εκτυπώσατε σελιδοδείκτες και επισκεφτήκατε κάθε βιβλιοπωλείο και βιβλιοθήκη στην περιοχή των τριών πολιτειών. Θέλετε όμως να ξεχωρίζετε, ιδιαίτερα στο κοινό-στόχο σας-τα παιδιά. Μια βελούδινη αναπαράσταση του κύριου χαρακτήρα του βιβλίου σας μπορεί να το πετύχει.

Ένα βελούδινο παιχνίδι είναι ο πρεσβευτής του βιβλίου σας. Κάνει τον χαρακτήρα σας αληθινό και συγγενικό. Παιδιά και ενήλικες ελκύονται από ένα χαριτωμένο, καλοφτιαγμένο βελούδινο παιχνίδι. Σε αντίθεση με πολλά διαφημιστικά αντικείμενα, όπως σελιδοδείκτες ή επαγγελματικές κάρτες, ένα παιχνίδι δεν θα μπει στην τσέπη κάποιου και δεν θα ξεχαστεί. Θα εμφανίζεται ή θα δίνεται σε ένα παιδί, μια συνεχής υπενθύμιση του βιβλίου σας.

Προώθηση με το βελούδινο παιχνίδι σας

Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο παραγεμισμένο παιχνίδι σας για την προώθηση βιβλίων. Συμπεριλάβετέ το με τσάντες καλής ποιότητας για θαυμαστές και πιθανούς αγοραστές. Βάλτε το με το ενημερωτικό υλικό στα δελτία τύπου σας. Χρησιμοποιήστε το για δώρα από τον ιστότοπο, το ιστολόγιό σας και τις εικονικές περιηγήσεις βιβλίων. Δώστε το σε βιβλιοπωλεία για να το εκθέσουν, να το πουλήσουν ή να το διανείμουν μαζί με το βιβλίο σας. Δώστε το σε βιβλιοθηκονόμους και δασκάλους για προβολή ή ως βραβείο ανάγνωσης. Δώστε τα μαζί με άλλα υλικά, όπως σελιδοδείκτες, σε πιθανούς αγοραστές. Μοιράστε παιχνίδια σε συνέδρια, σεμινάρια και λέσχες βιβλίου. Να έχετε πάντα διαθέσιμα παιχνίδια σε αναγνώσματα και υπογραφές βιβλίων. Μπορείτε να τα δώσετε σε άτομα που αγοράζουν το βιβλίο σας. Ωστόσο, πάντα να δίνετε το παιχνίδι σας σε όποιο παιδί σας ζητήσει, ακόμα κι αν οι γονείς του δεν αγοράσουν το βιβλίο σας. Θα σε θυμούνται πάντα. Θέλετε να σας θυμούνται ως τον τρελό συγγραφέα που απέρριψε το παιδί του ή ως τον γενναιόδωρο συγγραφέα που έκανε αυτό το παιδί χαρούμενο με το δώρο ενός παιχνιδιού; Σε κάθε περίπτωση, οι μελλοντικές σας πωλήσεις θα επηρεαστούν.

Συμβουλές για να παραγγείλετε το προσαρμοσμένο βελούδινο παιχνίδι σας

Επιλέξτε μια εταιρεία που συνεργάζεται στενά μαζί σας στο σχέδιό σας. Το παιχνίδι σας αντιπροσωπεύει το βιβλίο σας. κάνε τα όλα όσα οραματίζεσαι. Βεβαιωθείτε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή είναι ανθεκτικά και ασφαλή. Τέλος, επιλέξτε μια εταιρεία με καλή φήμη για αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πελατών. Άλλωστε, θα σας προμηθεύουν με λούτρινα παιχνίδια για πολύ καιρό!

Δώστε ζωή στο βιβλίο σας (και στις πωλήσεις σας) με ένα βελούδινο παιχνίδι κατά παραγγελία!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Προώθηση του παιδικού σας βιβλίου με προσαρμοσμένα βελούδινα παιχνίδια μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir