Προειδοποίηση - Μην αγοράζετε ένα παιχνίδι με μπαταρία χωρίς να διαβάσετε αυτό το άρθρο

[ad_1]

Τα οχήματα που λειτουργούν με μπαταρίες παρέχουν μια εντελώς νέα διάσταση στα παραδοσιακά παιχνίδια με οδήγηση και με την πιο ζωντανή επιλογή στα οχήματα, τα παιδιά μπορούν να παίξουν πραγματικά μιμούμενοι τους ενήλικες γύρω τους!

Μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και στυλ υπάρχει στην κατηγορία των παιχνιδιών που λειτουργούν με μπαταρία. Κατάλληλα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, τα οχήματα με μπαταρία είναι διαθέσιμα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6V ή 12V και η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο είναι στον αριθμό των ταχυτήτων και στο έδαφος που μπορεί να χειριστεί το μοντέλο.

Ένα υπέροχο βασικό παιχνίδι είναι το 6V Trimoto Racing Trike που διατίθεται τόσο σε μπλε με κόκκινο και κίτρινο όσο και σε αποχρώσεις του ροζ και του μωβ. Κατάλληλο για μικροσκοπικά νήπια ηλικίας από 18 μηνών, αυτό το τρικ έχει μέγιστη ταχύτητα 2,5 χλμ./ώρα καθώς και όπισθεν. Μια άλλη επιλογή για αναβάτες ηλικίας 18 μηνών είναι το Runner Quad που διατίθεται σε ροζ ή μπλε. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 6V, το Quad έχει μία ταχύτητα εμπρός και μία όπισθεν.

Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ride-on trike με μπαταρίες 6V κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω είναι το Patrol trike που διατίθεται στα μοντέλα Police Patrol ή Princess Patrol. Το Trike Patrol έρχεται με μονή ταχύτητα εμπρός 3 km/h και όπισθεν.

Το σετ τρένου και τροχιάς All Aboard 6V είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος παιχνιδιού που λειτουργεί με μπαταρία. Χρησιμοποιώντας τα 22 κομμάτια τροχιάς μπορεί να στρωθεί μια ράγα και το μικρό τρένο κυλάει κατά μήκος της. Πλήρως με ήχους κινητήρα και κόρνα, οι μικροί μηχανικοί θα χαρούν επίσης να μάθουν ότι μια προσαρτημένη άμαξα έχει αρκετό χώρο για όλα τα αγαπημένα τους γεμιστά παιχνίδια!

Ποιος δεν ήθελε να οδηγήσει μια Ferrari F430 ή ίσως μια Alfa Romeo 8C; Αυτά τα πολυτελή αυτοκίνητα μαζί με τα Mini Cooper 6V, τα Porsche Cayennes και τα BMW 335i είναι όλα διαθέσιμα στη μεγάλη γκάμα μικρών παιχνιδιών που λειτουργούν με μπαταρία! Κατάλληλα για παιδιά από 3 ετών και άνω, αυτά τα αυτοκίνητα έχουν μία ταχύτητα εμπρός και μία όπισθεν, έτσι ώστε ακόμη και οι μικροσκοπικοί οδηγοί να μπορούν να παρκάρουν παράλληλα!

Τα οχήματα με μπαταρίες 12 V ή περισσότερο είναι γενικά κατάλληλα για ελαφρώς μεγαλύτερα παιδιά 5 ετών και άνω, και είναι επίσης καλύτερα σε ανώμαλο έδαφος. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τα τρακτέρ, τα τζιπ και τα τετράτροχα που λειτουργούν με μπαταρίες. Το ride-on εξοπλισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V έχει γενικά δύο ταχύτητες περίπου 2,2 και 5 mph, συν όπισθεν. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα μοντέλα που λειτουργούν με μπαταρία 12V, αλλά αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει επίσης την έξυπνη Vespa trike. Η Vespa είναι ελαφρώς πιο ασυνήθιστη, καθώς περιλαμβάνει ένα γκάζι με χειρολαβή όπως μια πραγματική Vespa, αντί για τα γκάζια με πεντάλ που είναι κοινά στις περισσότερες εκδόσεις.

Η μεγάλη γκάμα στυλ και μοντέλων του ηλεκτρικές βόλτες για παιδιά διαθέσιμο για παιδιά από 18 μηνών έως και άνω των 10 ετών διασφαλίζει ότι υπάρχει πραγματικά ένα τέλειο παιχνίδι για κάθε παιδί! Είναι σημαντικό να θυμάστε αρκετές προφυλάξεις ασφαλείας όταν παίζετε με αυτά τα ride-on. Τα παιδιά θα πρέπει πάντα να επιβλέπονται ενώ παίζουν βόλτες με μπαταρίες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγούνται σε δρόμους. Είναι αυστηρά ένα παιχνίδι πίσω αυλής. Η χρήση της κοινής λογικής όταν παίζετε με παιχνίδια που λειτουργούν με μπαταρία θα τελειώσει σε μέρες που θα περάσετε με κάθε είδους υπέροχες περιπέτειες.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Προειδοποίηση - Μην αγοράζετε ένα παιχνίδι με μπαταρία χωρίς να διαβάσετε αυτό το άρθρο μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir