Πολύτιμα Συλλεκτικά - The Continued Dolls Of Eegee Doll Company

[ad_1]

Οι κούκλες της Eegee Doll Company είναι ένα από τα δημοφιλή vintage συλλεκτικά αντικείμενα που οι περισσότεροι θέλουν να συμπεριλάβουν στη βιτρίνα της κούκλας συλλογής τους. Η εταιρεία οφείλει το όνομά της στον ιδρυτή της EG Goldberger και η εταιρεία ιδρύθηκε το 1917. Οι πρώτες λίγες κούκλες είχαν τα σημάδια "EG" ή "E. Goldberger", αλλά άλλες κούκλες που κατασκευάστηκαν αργότερα έφεραν τα σημάδια Eegee, Goldberger ή " TRADEMARK/EEGEE/Dolls/MADE IN USA». Τα περισσότερα ήταν κατασκευασμένα από υλικά όπως σύνθεση, λατέξ, σκληρό πλαστικό και βινύλιο.

Ακολουθεί μια λίστα με κούκλες Eegee που ένας συλλέκτης μπορεί να αναζητήσει στο διαδίκτυο για να τις προσθέσει στην πολύτιμη συλλογή τους:

1) Patsy (1930) - Η κούκλα είναι κατασκευασμένη από σύνθεση κεφάλι και ώμο ενώ τα μπράτσα της είναι από πλήρη σύνθεση. Το σώμα της κούκλας 14 ιντσών είναι κατασκευασμένο από γεμιστό ύφασμα σε συνδυασμό με υφασμάτινα πόδια. Τα μαλλιά του είναι καλουπωμένα και βαμμένα κίτρινα με καλουπωμένο κεφαλόδεσμο από πάνω. Έχει ένα ζευγάρι βαμμένα μάτια που κοιτάζουν στο πλάι, μικροσκοπικό κλειστό στόμα και φέρει την ένδειξη "GOLD DOLL" στον ώμο της.

2) Chikie (1930) - Το ύψος της κούκλας κυμαίνεται από 17 έως 19 ίντσες και είναι φτιαγμένο από άρθρωση σώματος όλης της σύνθεσης. Έχει καστανά διαμορφωμένα μαλλιά και μπλε μάτια ύπνου ή θα μπορούσε επίσης να βαφτεί για ορισμένα μοντέλα. Η έκδοση με ανοιχτό στόμα του Chikie δείχνει τέσσερα πάνω δόντια.

3) Susan Stroller (1953 έως 1955) - Πρόκειται για μια κούκλα τύπου walker με γυριστή κεφαλή και λυγισμένα γόνατα. Μπορεί να έχει διάμετρο από 19,5 έως 29 ίντσες και θα μπορούσε να ξεχωρίσει ή να επισημανθεί με Eegee ή EE-GEE. Διαθέτει επίσης πλεγμένα μαλλιά με μπούκλες, ένα mama crier και ένα ζευγάρι μάτια ύπνου.

4) Miss Babette (1957 έως 1965) - Αυτή ήταν μια κούκλα μόδας 11,5 ιντσών που είναι επίσης ανταγωνιστική κούκλα Barbie. Έρχεται επίσης με μια σπάνια εναλλακτική μαύρη κούκλα και τα περισσότερα είναι αθλητικά σκουλαρίκια, μαγιό και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

5) My Fair Lady (1958) - Η κούκλα φτιάχτηκε σύμφωνα με έναν χαρακτήρα στην ομώνυμη ταινία. Αυτή η ενωμένη κούκλα έχει ύψος 20 ίντσες και διαθέτει χαρακτηριστικό περιστροφής μέσης.

6) Maskerade Magic (1960) - Αυτή είναι μια ψηλή κούκλα 12 ιντσών που έχει πέντε διαφορετικές μεταβαλλόμενες μάσκες προσώπου αλλά τα ρούχα της δεν αφαιρούνται.

7) Stoneage Baby (1963) - Αυτή η κούκλα 14 ιντσών που φοράει πάνω ρούχα με animal print και κόκκινο εσώρουχο είναι πιθανώς ανταγωνιστής της Pebbles of Flintstone. Διαθέτει πλαστικό σώμα με αρθρώσεις και κοντά μαλλιά με ρίζες σε κεφάλι βινυλίου με κόκκαλο παιχνίδι δεμένο για να τονίζει την αλογοουρά του. Έχει επίσης μάτια με πλάγια ματιά με βαμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και σφιγμένα χαμογελαστά χείλη.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πολύτιμα Συλλεκτικά - The Continued Dolls Of Eegee Doll Company μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir