Παιχνίδια πάρτι με γεμιστά ζώα

[ad_1]

Η κόρη μου γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της και, προς τιμήν των έξι ετών, ήθελε να κάνει ένα πάρτι με τις φίλες της, τα λούτρινα ζωάκια της και τα λούτρινα ζωάκια των φίλων της. Με τους φίλους της να φέρνουν τα αγαπημένα τους βελούδινα παιχνίδια, θα υπήρχαν πολλά λούτρινα ζωάκια για να παίξουν όλοι μαζί. Συνειδητοποίησα ότι αυτή ήταν μια υπέροχη ιδέα, αλλά έπρεπε να βρω μερικά παιχνίδια για να κρατήσω όλους χαρούμενους και συμμετέχοντες.

Φρόντισα να έχω μερικά επιπλέον αρκουδάκια και άλλα βελούδινα ζωάκια στο χέρι, αφού, με όλους τους καλεσμένους, ήξερα ότι κάποιος θα ξεχάσει το παραγεμισμένο παιχνίδι τους και θα το άφηνε στο σπίτι. Αυτό αποδείχθηκε συνετό, αφού μερικά από τα κορίτσια ξέχασαν τα παιχνίδια τους. Μια κοπέλα άφησε τη βελούδινη γάτα της στο αυτοκίνητο όταν ήρθε στο πάρτι και μια άλλη απλά ξέχασε το αγαπημένο της αρκουδάκι, το οποίο βρισκόταν ακόμα στην κρεβατοκάμαρά της. Έχοντας επιπλέον παιχνίδια στο χέρι εμπόδιζε οποιονδήποτε να κλάψει ή να αναστατωθεί πολύ. Παρακάτω είναι μερικά από τα παιχνίδια που έπρεπε να παίξουν τα παιδιά στο πάρτι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτι με παρόμοιο θέμα.

Καρφώστε την ουρά στον πίθηκο

Αυτό το παιχνίδι είναι μια απλή παραλλαγή του κλασικού παιχνιδιού πάρτι. Η κόρη μου έχει μια χαριτωμένη λούτρινη μαϊμού που μου έδωσε την ιδέα για το παιχνίδι. Η μαϊμού ήταν τόσο μεγάλη όσο κανένα από τα κορίτσια. Έφτιαξα μια μεγάλη ουρά Velcro για να κολλήσει στο πίσω μέρος της μαϊμούς και τοποθέτησα τη μαϊμού σε μια κάλτσα που βλέπει στον τοίχο. Η κάλτσα ήταν αρκετά μαλακή, ώστε κανένας συμμετέχων να μην έχει μελανιασμένη κνήμη. Κάθε κορίτσι είχε δεμένα τα μάτια και με τη σειρά τους προσπαθούσαν να καρφώσουν την ουρά στη ταριχευμένη μαϊμού. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε ομάδες για μεγαλύτερες ομάδες ή ατομικά. Η ομάδα που καρφώνει την ουρά στον πίθηκο τις περισσότερες φορές κερδίζει. Ο νικητής, ή η νικήτρια ομάδα, μπορεί να πάρει ένα έπαθλο. Κρατήστε το έπαθλο απλό, ώστε κανείς να μην εκνευριστεί για την ήττα.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Παιχνίδια πάρτι με γεμιστά ζώα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir