Παιχνίδια για το Bloodhound σας

[ad_1]

Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ όταν επιλέγετε τα σωστά παιχνίδια για το λαγωνικό σας. Πρέπει πρώτα να μάθετε για τη φυλή και να κατανοήσετε τους τρόπους τους πριν βγείτε στο κατάστημα και αγοράσετε οποιοδήποτε παλιό πράγμα.

Από τη φύση του, αν ένα Bloodhound δεν έχει πολλά να απασχολήσει το μυαλό του, είναι όπως κάθε άλλο ζώο στον πλανήτη, βαριέται. Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες σκύλων θα ξοδέψουν πολλά χρήματα για να χαλάσουν το νέο τους κατοικίδιο πηγαίνοντας στο τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων τους ή παραγγέλνοντας διαδικτυακά όλα τα είδη παιχνιδιών που πιστεύουν ότι θα είναι ευχάριστα για τον σκύλο.

Στα Bloodhound αρέσει να έχουν δουλειές να κάνουν, όπως περπάτημα ή τρέξιμο, εκπαίδευση για έρευνα και διάσωση ή οτιδήποτε πιστεύουν ότι θα ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη τους. Τους αρέσει να παίζουν και δεν νομίζω ότι βγαίνουν ποτέ από αυτό το στάδιο. Τώρα μην ξεγελιέστε, είναι ένα πολύ έξυπνο ζώο και ορισμένοι ιδιοκτήτες καταλήγουν να είναι ο φέρων αντί για το φετσί, οπότε θα θελήσετε να έχουν το μυαλό τους στην εργασία και όχι σε κάτι άλλο.

Ενώ βρίσκονται σε αδράνεια στην αυλή ή το στυλό τους, πάντα αναζητούν κάτι να κάνουν. Στα περισσότερα κυνηγόσκυλα αρέσει να μασάνε, επομένως θα θέλετε να επιλέξετε ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει και δεν θα τους βλάψει αν το καταπιούν. Μόλις μεγαλώσουν αρκετά για να παίξουν μεταξύ τους, θα θέλουν άλλα αντικείμενα να τους απασχολούν.

Ένα παιχνίδι που είναι καλό και θα κρατήσει λίγο είναι ένα παιχνίδι με σχοινί. Θα το τραβήξουν ο ένας με τον άλλον αν έχουν έναν συμπαίκτη και θα προσπαθήσουν να τον αφαιρέσουν από τον άλλον. Είναι πάντα καλή ψυχαγωγία και για τον ιδιοκτήτη να παρακολουθεί το νέο του σκυλί να παίζει. Ασχοληθείτε μαζί τους όσο περισσότερο μπορείτε. Τραβήξτε το σχοινί αλλά πάντα αφήστε τους να το έχουν για να ξέρουν ότι αυτό είναι το παιχνίδι τους και κανείς δεν θα το αφαιρέσει.

Τελικά το σχοινί θα γεράσει και θα ξεφτίσει και θα αρχίσουν να το τρώνε. Τα παιχνίδια δεν διαρκούν για πάντα και μόλις συμβεί αυτό θα θελήσετε να τα αφαιρέσετε και να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο. Θα χαρούν πολύ να δουν ένα φρέσκο ​​νέο σχοινί για να παίξουν.

Ένα άλλο υπέροχο παιχνίδι για μάσημα για αυτούς είναι οι οπλές. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε σχεδόν σε οποιοδήποτε κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Ρωτήστε τον συνοδό στο κατάστημα που μπορείτε να τα βρείτε. Θα διαρκέσουν επίσης για λίγο και θα τους κρατήσει απασχολημένους για ώρες, αλλά όπως και με ένα σχοινί, μόλις αρχίσουν να γίνονται μικρά και τα πατατάκια είναι ξαπλωμένα, θα θέλετε να τα αντικαταστήσετε με ένα φρέσκο.

Δεδομένου ότι στα Bloodhound αρέσει να μασούν, ένας νέος ιδιοκτήτης μπορεί να απογοητευτεί με το νέο σκυλί επειδή τους αρέσει να μασούν το σκυλόσπιτό τους. Αυτό είναι κοινό σχεδόν σε κάθε κυνηγόσκυλο που έχω δει. Μερικοί θα καταστρέψουν κυριολεκτικά το σπίτι αν δεν έχουν αρκετά για να τους κρατήσουν απασχολημένους, και άλλοι θα το τσιμπήσουν μόνο για λίγο.

Το καλύτερο παιχνίδι για οποιοδήποτε Bloodhound που έχω βρει είναι ένα απλό παλιό, καθημερινό, συνηθισμένο ραβδί. Κυκλοφορούν σε πολλές γεύσεις, πεύκο, ασπέν, ιτιά, σφενδάμι, δρυς. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τη γεύση του σκύλου σε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας. Όπου μένω οι λεύκηδες είναι άφθονες και τους παίρνω συχνά ένα φρέσκο ​​ραβδί και τους κρατά απασχολημένους για ώρες.

Τα παιχνίδια για το λαγωνικό σας δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερά, μόνο ασφαλή και πρακτικά, ώστε να παραμένουν απασχολημένα και να μην βλάπτουν τον εαυτό τους τρώγοντας κάτι που τους βλάπτει ή κολλάει στα έντερά τους.

Διασκεδάστε με τον σκύλο σας, δεν υπάρχουν για πάντα. Μόλις βρείτε ένα καλό παιχνίδι για αυτούς, θα απολαύσετε μια ζωή απόλαυσης παίζοντας και παρακολουθώντας τα για ώρες με τις ώρες την ημέρα.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Παιχνίδια για το Bloodhound σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir