Παιχνίδια για παιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε online

[ad_1]

Τα παιδιά αγαπούν να παίζουν. και τα παιχνίδια κάνουν το παιχνίδι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Οι ειδικοί στην ανάπτυξη του παιδιού λένε ότι τα παιχνίδια προάγουν τη θετική μάθηση ακόμη και όταν διασκεδάζουν. Επομένως, τα παιχνίδια μπορούν να είναι βοηθήματα μάθησης που ενισχύουν διάφορες δεξιότητες στο παιδί σας. Τούτου λεχθέντος, η μη επιλογή των κατάλληλων παιχνιδιών για το παιδί σας είναι επιζήμια. Στην πραγματικότητα, πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα κατάλληλα για την ηλικία παιχνίδια και παιχνίδια κατά την αγορά. Πώς ξέρετε ποιο παιχνίδι είναι καλύτερο για το παιδί σας; Ο παρακάτω οδηγός ρίχνει περισσότερο φως.

Οι κύριες κατηγορίες παιχνιδιών που διατίθενται στην αγορά

Οχήματα

Τα παιχνίδια με αυτόματο θέμα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με κάθε είδους μικροσκοπικά οχήματα, όπως λεωφορεία, αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα. Σκεφτείτε αυτό, κάθε δευτερόλεπτο, πωλούνται έως και 8 Hot Wheels. Αυτή είναι μια μάρκα οχημάτων παιχνιδιών.

Παζλ

Υπάρχουν απλά και σύνθετα παζλ που ταιριάζουν σε διάφορες ηλικίες. Αυτά τα παιχνίδια είναι γνωστό ότι πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και ενισχύουν την κριτική σκέψη. Ο κύβος του Ρούμπικ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παζλ που δημιουργήθηκε από έναν Ούγγρο κατασκευαστή παιχνιδιών. Σήμερα, τα παζλ έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Κούκλες

Αυτά είναι μερικά από τα παλαιότερα παιχνίδια. Αγαπούνται πολύ από τα κορίτσια γιατί είναι φτιαγμένα για να μοιάζουν με μινιατούρες μωρών. Το πλαστικό και το ύφασμα είναι τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κούκλων. Δεν χρησιμοποιούνται μόνο από παιδιά. υπάρχουν άνθρωποι που τα μαζεύουν ως αναμνηστικά ή για να διακοσμήσουν τους χώρους τους. Μερικοί άνθρωποι αποδίδουν πνευματικό νόημα στις κούκλες.

Σετ κατασκευών

Αυτά είναι αυτόνομα κομμάτια που μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα ξεχωριστό μοντέλο. Αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι αυτοκίνητα, σπίτια, ακόμη και διαστημόπλοια. Αυτά τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά για παιδιά που τους αρέσει να προκαλούνται. Είναι διαδραστικά και πυροδοτούν τη φαντασία. Υπάρχουν ενήλικες που επίσης απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν αυτά τα σετ για διασκέδαση.

Ψηφιακά παιχνίδια

Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά παιχνίδια σήμερα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι εξοπλισμένα με ψηφιακή τεχνολογία. Είναι εξαιρετικά διαδραστικά κρατώντας τα παιδιά στα πόδια τους. Ενσωματώνουν εικονικά στοιχεία στα οποία τα παιδιά μπορούν να μάθουν και να έχουν πρόσβαση σε μοναδική ψυχαγωγία.

Παιχνίδια που προάγουν τη σωματική δραστηριότητα

Τα πιο παραδοσιακά παιχνίδια αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνουν μπάλες, σχοινιά άλματος, κρίκους, τοπ, φρίσμπι, τσάντες ποδιών και πολλά άλλα. Αυτά τα παιχνίδια καθιστούν δυνατή τη σωματική δραστηριότητα. Τα τρίκυκλα και τα ποδήλατα για παιδιά θα προωθήσουν επίσης τη δραστηριότητα. καθιστώντας τα εξαιρετικά στοιχεία για παιχνίδι.

Ιδανικά παιχνίδια για διάφορες ηλικίες

0 έως 12 μήνες

Ένα νεογέννητο μωρό είναι απλά χαρούμενο παρατηρώντας το νέο του περιβάλλον. Ωστόσο, όταν περάσουν τρεις μήνες, θα είναι πρόθυμοι να αγγίζουν διάφορα αντικείμενα. Τα παιχνίδια σε αυτή την ηλικία πιθανότατα θα καταλήξουν στο στόμα. Από αυτή την άποψη, πρέπει να τηρείτε κορυφαία υγιεινή με τα παιχνίδια. Τους αρέσουν τα χρωματιστά και ανάγλυφα παιχνίδια που φαίνονται διασκεδαστικά. Επιπλέον, λατρεύουν τα παιχνίδια που παράγουν διάφορους ήχους όπως τριξίματα και ήχους τριξίματος. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

- Κουδουνίστρες

- Κούνια κινητά που κυκλοφορούν σε έντονα χρώματα

- Μικρές κούκλες ή λούτρινα ζωάκια που είναι αφράτα

- Επιδαπέδια γυμναστήρια

- Υφασμάτινες μπάλες που είναι μικρές

- Άθραυστοι καθρέφτες

- Πίνακες δραστηριοτήτων

1 έως 2 χρόνια

Αυτή είναι μια πολύ περίεργη ηλικία. Λόγω των βελτιωμένων κινητικών του δεξιοτήτων, το παιδί σας θα θέλει κάτι πιο ανταποκρινόμενο. Μπορούν να αρχίσουν να αλληλεπιδρούν με παιχνίδια όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω.

- Παιχνίδια για το μπάνιο, όπως λαστιχένιες πάπιες και βάρκες

- Δαχτυλίδια στοίβαξης

- Φωλιά και κουτιά

- Παιχνίδια που μπορούν να σπρωχθούν ή να τραβηχτούν

- Μουσικά παιχνίδια όπως ντραμς, πιάνα και ντέφι

- Οχήματα όπως χρωματιστά λεωφορεία μαζί με μίνι φιγούρες ανθρώπων

2 με 3 χρόνια

Αυτή είναι μια μεγάλη ηλικία για να εισάγετε σκόπιμα παιχνίδια. Το παιδί σας θα θέλει κάτι που μπορεί να εξερευνήσει πλήρως. Τους αρέσουν τα τηλέφωνα και τα gadget που αλληλεπιδρούν πλήρως. Τα παιχνίδια που απασχολούν ολόκληρο το αγόρι τους είναι συναρπαστικά και παρακάτω είναι μια λίστα.

- Τρίκυκλα και άλλα παιχνίδια

- Παίξτε κινητά τηλέφωνα και παίξτε σετ κουζίνας

- Φωτεινά μουσικά όργανα

- Μεγαλύτερες κούκλες και λούτρινα ζωάκια

- Παζλ και παιχνίδια κατασκευής

4 έως 5 χρόνια

Αυτή είναι μια σχετικά ώριμη ηλικία όπου υπάρχει ανάγκη για πιο απαιτητικά παιχνίδια. Είναι η ιδανική στιγμή για να έχετε εκπαιδευτικά παιχνίδια που διεγείρουν ακόμα περισσότερο το μυαλό τους. Οι καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν?

- Παντός είδους μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ

- Ποδήλατα με τροχούς προπόνησης

- Πιο πολύπλοκα παζλ

- Φιγούρες δράσης

- Κούκλες Barbie

- Κιτ τέχνης και χειροτεχνίας

- Ηλεκτρονικά παιχνίδια και επιφάνειες αφής

- Κοστούμια για ντύσιμο

- Επιτραπέζια παιχνίδια

Τα οφέλη από την αγορά παιδικών παιχνιδιών στο διαδίκτυο

Μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών

Η αγορά μέσω Διαδικτύου θα σας δώσει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για τα παιδιά σας. Το τοπικό φυσικό κατάστημα ενδέχεται να μην έχει καν τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τα ιδανικά παιχνίδια για τα παιδιά σας. Από κούκλες μέχρι λούτρινα ζωάκια και μουσικά όργανα. είσαι κακομαθημένος για επιλογή.

Είναι πολύ βολικό

Η αγορά παιχνιδιών μέσω Διαδικτύου είναι σίγουρα βολική. Με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού, θα παραδοθεί το σωστό προϊόν. Για πολυάσχολους γονείς και κηδεμόνες που δεν έχουν χρόνο, αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να σκοτώσετε δύο πουλιά με μία μόνο ρίψη.

Έχετε πρόσβαση σε φθηνότερα παιχνίδια

Η αγορά μέσω Διαδικτύου θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερες τιμές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Επίσης, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους διαδικτυακούς πωλητές για να βρείτε την καλύτερη προσφορά. Διαδικτυακά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε απευθείας από τους κατασκευαστές. που φυσικά θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Παίρνετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας

Επειδή μπορείτε να διαβάσετε κριτικές χρηστών και προδιαγραφές προϊόντων, θα είστε σε θέση να επιλέξετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Η γνώση των διαφόρων εξαρτημάτων και υλικών του παιχνιδιού που χρησιμοποιούνται σε αυτά θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για την προτιμώμενη ποιότητα.

Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια από το εξωτερικό

Εάν σας αρέσει ένας συγκεκριμένος τύπος παιχνιδιού από μια συγκεκριμένη χώρα, η αγορά μέσω Διαδικτύου θα σπάσει τα φυσικά όρια. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί σας μπορεί να απολαύσει το πιο κατάλληλο παιχνίδι που προέρχεται από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

Κορυφαίες συμβουλές για την αγορά παιδικών παιχνιδιών στο διαδίκτυο

Αγοράστε παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σας

Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αγοράς. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλετε να τονώσετε και να διασκεδάσετε το παιδί σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Τα παιχνίδια που δεν είναι κατάλληλα ως προς την ηλικία μπορεί να είναι ακόμη και επικίνδυνα για το παιδί σας. Επομένως, αφιερώστε χρόνο όταν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο και φιλτράρετε την ηλικία για την οποία θέλετε να αγοράσετε.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέγεθος του παιχνιδιού

Μερικές φορές, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το πραγματικό μέγεθος ενός παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Είναι επιτακτική ανάγκη να ζητήσετε αυτές τις πληροφορίες από τον διαδικτυακό σας πωλητή, εάν δεν παρέχονται. Αγοράστε μεγέθη που είναι πρώτα και κύρια ασφαλή. Δεύτερον, αγοράστε μεγέθη που πιστεύετε ότι σας δίνουν αξία για τα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν αγοράζετε ένα λούτρινο ζώο, επιβεβαιώστε ότι είναι μεγαλύτερο από τη γροθιά σας. το να κάνεις υποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.

Λάβετε υπόψη τις ανάγκες της μπαταρίας

Πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια θα τροφοδοτούνται από μπαταρίες. Σε πολλές περιπτώσεις, θα πρέπει να αγοράσετε αυτές τις μπαταρίες χωριστά. Για το σκοπό αυτό, εξετάστε τις ανάγκες του προϋπολογισμού σας. Επίσης, ξέρετε πού να αγοράσετε συμβατές μπαταρίες για τα παιχνίδια. Η αγορά μπαταριών χύμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το παιδί σας χαρούμενο. Διαφορετικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της αγοράς μεμονωμένων μονάδων.

Γνωρίστε τις λεπτομέρειες αποστολής

Από τις πολιτικές επιστροφής μέχρι τα έξοδα αποστολής και τον χρόνο αποστολής, ενημερωθείτε ανάλογα. Ο διαδικτυακός σας λιανοπωλητής θα πρέπει να χρεώσει μια λογική αμοιβή για την αποστολή. Εάν το παιχνίδι είναι σπασμένο ή δεν είναι αυτό που ψάχνατε, θα πρέπει να το επιστρέψετε σε σύντομο παράθυρο. Η διάρκεια αποστολής θα σας δώσει μια ιδέα για το πότε θα παραλάβετε το πακέτο.

Διαβάστε online κριτικές χρηστών

Δείτε τι λένε οι άλλοι για το παιχνίδι. Ήταν πολλοί χρήστες ενθουσιασμένοι ή το παιχνίδι ήταν μια τεράστια απογοήτευση; Αποφύγετε κοινές παγίδες λαμβάνοντας πληροφορίες από πρώτο χέρι από πραγματικούς πελάτες. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της αγοράς παιχνιδιών στο διαδίκτυο. λαμβάνετε σχόλια που σας ανοίγουν τα μάτια.

Το ξέρατε αυτό για τα παιχνίδια;

- Τα παιχνίδια είναι μερικά από τα μεγαλύτερα εξαγωγικά είδη από την Κίνα. Στην πραγματικότητα, κατασκευάζουν έως και το 70% όλων των παιχνιδιών στον κόσμο.

- Η μεγαλύτερη αγορά παιχνιδιών παγκοσμίως είναι η Αμερική με 41% ακολουθούμενη από την Ευρώπη με 29%, η Ασία και η Ωκεανία αντιπροσωπεύουν το 30% της συνολικής αγοράς παιχνιδιών ενώ η Αφρική είναι πολύ πίσω με μερίδιο μόλις 1%.

- Το Mr. Potato Head είναι το πρώτο παιχνίδι που διαφημίζεται στην τηλεόραση και το παλαιότερο παιχνίδι στην ιστορία είναι ένα ραβδί.

- Γνωρίζατε ότι το Lego δεν ήταν το αρχικό όνομα; Το πρώτο και αρχικό όνομα ήταν Automatic Binding Bricks.

- Το 2012, ένα παιχνίδι έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με την ευγενική προσφορά ενός Αμερικανού αστροναύτη. Αυτό το παιχνίδι ήταν το Red Bird of Angry Birds.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Παιχνίδια για παιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε online μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir