Παιδικά παιχνίδια από την PUKY - Ποιοι είναι αυτοί;

[ad_1]

PUKY - Το όνομα σημαίνει ικανότητα στην ανάπτυξη οχημάτων με επίκεντρο τα παιδιά - ένα υψηλό πρότυπο ποιότητας που εγγυάται η σχεδίαση με τη βοήθεια υπολογιστή και η εμπειρία δεκαετιών. Η PUKY ξεκίνησε τη ζωή της κατασκευάζοντας ποδήλατα ισορροπίας, αλλά σύντομα άρχισε να δημιουργεί πρόσθετα παιδικά παιχνίδια, όπως καρτ, τρίκυκλα και σκούτερ. Η PUKY διαχειρίζεται τώρα μια επιλογή από περισσότερα από 50 διαφορετικά προϊόντα. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για παιδιά από 2 έως 10 ετών.

Ο ποιοτικός έλεγχος της PUKY ενισχύεται από μια εκτεταμένη διαδικασία δοκιμών που καλύπτει κάθε τμήμα της γραμμής παραγωγής. Από την παροχή μέχρι την έξοδο. Αυτή η εσωτερική διαδικασία συμπληρώνεται στη συνέχεια από εξωτερικά ινστιτούτα δοκιμών στη Γερμανία. Η PUKY φτιάχνει προϊόντα για παιδιά που είναι ευχάριστα, πολύ αξιόπιστα και ασφαλή.

Το PUKY ξεκίνησε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και πωλήθηκε μόνο στη γερμανική αγορά μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όταν μεταφέρθηκε στις διεθνείς αγορές. Τώρα κυριαρχεί στην αγορά ποδηλάτων ισορροπίας σε περισσότερες από 15 ευρωπαϊκές χώρες καθώς και σε χώρες της Αμερικής, της Ασίας και της Αυστραλίας.

Τα παιδικά οχήματα PUKY παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον που υπερβαίνουν κατά πολύ τις ευρωπαϊκές και τις αμερικανικές απαιτήσεις. Ολόκληρη η φιλοσοφία στο PUKY είναι η παραγωγή ασφαλών, διασκεδαστικών και αξιόπιστων παιχνιδιών και έτσι δεν αρκούνται ποτέ στις βασικές απαιτήσεις. Καινοτομούν συνεχώς και βελτιώνουν τις μεθόδους ποιοτικού ελέγχου τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετικά σημαντική για την PUKY και διατηρούν μια αυστηρή κυριαρχία στους χονδρεμπόρους και τους λιανοπωλητές τους για να διασφαλίσουν ότι η υψηλή ποιότητα και η εξυπηρέτηση πελατών είναι υψηλή σε όλη την αλυσίδα από την PUKY έως τον πελάτη. Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν PUKY οπουδήποτε στον κόσμο, τότε η PUKY θα είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα της.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Παιδικά παιχνίδια από την PUKY - Ποιοι είναι αυτοί; μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir