Παίζοντας Sudoku σε κινητά τηλέφωνα

[ad_1]

Το Sudoku είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παιχνίδια παζλ που δημιουργήθηκαν ποτέ. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν αυτό το πολύ προκλητικό και διανοητικά διεγερτικό παζλ αριθμών που απαιτεί καθαρή λογική και υπομονή για να ολοκληρωθεί. Μετά την εισβολή του κόσμου από την πρώτη του εμφάνιση σε έντυπη μορφή, το Sudoku είναι τώρα προεγκατεστημένο σε ορισμένα κινητά τηλέφωνα ως ένα από τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού τους. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι παίζουν Sudoku σε κινητά τηλέφωνα. Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να εξερευνήσουμε πώς μπορεί να παιχτεί ένα παζλ Sudoku χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα.

Ορισμένα τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με δυνατότητα παιχνιδιού Sudoku. Τις περισσότερες φορές διαθέτουν το κλασικό πλέγμα Sudoku 9x9. Οι κανόνες είναι στην πραγματικότητα οι ίδιοι: Οποιοσδήποτε αριθμός από το 1 έως το 9 δεν πρέπει να εμφανίζεται περισσότερες από μία φορές σε κάθε γραμμή, κάθε στήλη και κάθε υποτετράγωνο πλέγματος 3x3.

Το να παίζεις Sudoku σε κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία για κάθε παίκτη. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει η πολύχρωμη οθόνη του που σας καλωσορίζει όταν ξεκινάτε να παίζετε. Επιπλέον, όταν παίζετε Sudoku σε ένα τηλέφωνο, μπορείτε να επιλέξετε ποιο επίπεδο Sudoku θέλετε να ολοκληρώσετε. Μόλις καθορίσετε την επιλογή του επιπέδου σας, θα δημιουργήσει αυτόματα ένα πλέγμα Sudoku με όλους τους προκαθορισμένους αριθμούς στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να συμπληρώνετε το παζλ.

Δεδομένου ότι το πλέγμα Sudoku παρουσιάζεται στην οθόνη, δεν χρειάζεται εδώ να χρησιμοποιήσετε στυλό ή μολύβι. Για να λάβετε τις απαντήσεις σας σε αυτά τα μη συμπληρωμένα κουτιά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πληκτρολόγια του κινητού σας τηλεφώνου. Άλλες λειτουργίες πληκτρολογίου εξαρτώνται από το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου. Απλώς διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες από το τηλέφωνό σας για να μην χαθείτε. Εκτός από τη χρήση του πληκτρολογίου, η αναπαραγωγή Sudoku στο κινητό σας τηλέφωνο μπορεί επίσης να είναι επιπλέον διασκεδαστική, καθώς μπορεί να ενσωματώνει ήχους που μπορεί να είναι αρκετά διεγερτικοί για μερικούς ανθρώπους. Φυσικά, έχετε την επιλογή να το ενεργοποιήσετε ή όχι.

Τα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν επίσης χρονομετρημένα παζλ Sudoku. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που τελειώνετε ένα παζλ Sudoku στο τηλέφωνό σας, ο χρόνος σας θα καταγράφεται αυτόματα. Ορισμένα τηλέφωνα μπορούν ακόμη και να αποθηκεύσουν ημιτελή παζλ και τον ταχύτερο χρόνο που επιτυγχάνει ο παίκτης. Εκτός από αυτό, ορισμένα κινητά τηλέφωνα είναι ικανά να δίνουν στοιχεία για κάθε πλέγμα Sudoku. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η ολοκλήρωση ενός παζλ Sudoku σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη και πρέπει να είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με αυτά που είναι τυπωμένα σε εφημερίδες και μπλοκ Sudoku.

Αυτό που είναι υπέροχο να έχετε ένα παζλ Sudoku στο τηλέφωνό σας είναι ότι μπορείτε να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε και να απολαύσετε το παζλ όποτε θέλετε. Και επειδή είναι ήδη στο τηλέφωνό σας, δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας ένα μολύβι (ή στυλό) και ένα μαξιλάρι Sudoku.

Είτε προσπαθείτε να ολοκληρώσετε το Sudoku σε κινητά τηλέφωνα είτε σε μαξιλάρια Sudoku, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λογικές σας δεξιότητες για να το κάνετε. Επίσης, η πρόκληση που μπορείτε να πάρετε παίζοντας Sudoku θα είναι πάντα εκεί μαζί με τον παράγοντα διασκέδασης του. Απολαύστε να παίζετε το αγαπημένο σας παζλ όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε θέλετε.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Παίζοντας Sudoku σε κινητά τηλέφωνα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir