Πέντε οφέλη από τη χρήση παιχνιδιών σκυλιών Kong

[ad_1]

Πιθανώς τα πιο γνωστά παιχνίδια σκυλιών στον κόσμο είναι τα παιχνίδια σκυλιών Kong. Το κλασικό σχέδιο του παιχνιδιού Kong έχει το σχήμα τριών παχύρρευστων δακτυλίων από καουτσούκ κολλημένα μεταξύ τους, το ένα πάνω στο άλλο. Τα παιχνίδια έρχονται επίσης σε διάφορες παραλλαγές για σκύλους διαφορετικών ηλικιών και μεγεθών. Κατασκευασμένα από καουτσούκ, είναι κούφια στη μέση και μπορούν να γεμιστούν με υγιεινές λιχουδιές για τον σκύλο σας.

Τα παιχνίδια Kong Dog είναι κατάλληλα για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του σκύλου σας. Υπάρχουν τέσσερα μεγέθη ροζ ή μπλε για κουτάβια, κόκκινο για μέσο μάσημα, μωβ για ηλικιωμένους και μαύρο για σκληρά μασήματα. Εκτός από τα τυπικά Kongs, υπάρχουν και άλλοι τύποι οδοντιατρικών μασημάτων, μπάλες, ρυμουλκά παιχνίδια, φρίσμπι και διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και αξεσουάρ. Ως ιδιοκτήτες σκύλων δεν θέλουμε ανεπιθύμητη συμπεριφορά μάσησης, αλλά το μάσημα είναι μια φυσική συμπεριφορά, η οποία παίζει ζωτικό ρόλο στη σωματική ανάπτυξη του σκύλου σας. Είναι σημαντικό κάθε σκύλος να διδάσκεται ποια αντικείμενα είναι αποδεκτά να μασήσει, γι' αυτό διδάξτε το με θετικό, διασκεδαστικό τρόπο χρησιμοποιώντας αυτά τα αξιόλογα παιχνίδια.

1. Άγχος αποχωρισμού - Αυτά τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά και κρατούν το σκυλί σας απασχολημένο και ενδιαφέρον. Δώστε στον σκύλο σας το παιχνίδι του σκύλου Kong του γεμάτο με υγιεινές λιχουδιές, ώστε να έχει κάτι να κάνει όταν πρέπει να βγείτε έξω ή θέλετε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας εργασίες. Σκεφτείτε τα παιχνίδια Kong ως ένα διασκεδαστικό/εκπαιδευτικό έργο για να τον κρατήσετε απασχολημένο.

2. Βοήθημα εκπαίδευσης - η ευελιξία του ως εργαλείο συμπεριφοράς και εκπαίδευσης - Δώστε στο σκύλο σας το αγαπημένο του παιχνίδι Kong ως ανταμοιβή όταν έχει ανταποκριθεί σε βασικές εντολές. Ουσιαστικά τελειώνει την προπόνηση με ένα παιχνίδι με το αγαπημένο του παιχνίδι γεμάτο με υγιεινές λιχουδιές.

3. Μάσημα - Παρουσιάστε το αγαπημένο του παιχνίδι Κονγκ γεμιστό με λιχουδιές και δώστε συνεχείς επαίνους όταν ο σκύλος σας παίζει και μασά με αυτό αντί για τα υπάρχοντά σας.

4. Εκκίνηση των δοντιών - Η χρήση αυτών των παιχνιδιών γεμισμένων με υγιεινές λιχουδιές θα βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου της οδοντοφυΐας, αυτά τα παιχνίδια είναι ισχυρά αλλά ανθεκτικά, επομένως δεν βλάπτουν τα ούλα του.

5. Ώρα διασκέδασης - Ο σκύλος σας είναι ένα κοινωνικό ζώο που λαχταρά την ανθρώπινη επαφή. Χρησιμοποιήστε το παιχνίδι Κονγκ κατά το παιχνίδι "φέρω" και "βρείτε" κάνοντας το παιχνίδι διασκεδαστικό με τα παιχνίδια του.

Να είστε υπομονετικοί με τον καλύτερό σας φίλο και να προσπαθείτε συνεχώς να παρακολουθείτε την εκπαίδευσή του. Επιβραβεύστε την καλή του συμπεριφορά με υγιεινές λιχουδιές και συνεχίστε το διαδραστικό παιχνίδι με τα παιχνίδια Kong του. Τα κουτάβια που μεγαλώνουν/ωριμάζουν θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερες περιόδους παιχνιδιού με τον ιδιοκτήτη τους, καθώς αυτή είναι καλή άσκηση και βοηθά στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ σας. Σε αυτό το στάδιο μπορεί τώρα να χρειαστεί να έχετε παιχνίδια Kong μεγαλύτερου μεγέθους, αλλά η χρήση μιας ποικιλίας παιχνιδιών θα κάνει τον χρόνο παιχνιδιού πιο ευχάριστο.

Στους 12 μήνες τα σκυλιά θεωρούνται ενήλικα. Τα παιχνίδια Kong του και μια ποικιλία άλλων παιχνιδιών μπορεί να τον εμποδίσουν να βαρεθεί/αγχος. Αλλάξτε και περιστρέψτε τα παιχνίδια του σκύλου σας τακτικά και κάντε μόνο λίγα διαθέσιμα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή. Απολαμβάνω!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πέντε οφέλη από τη χρήση παιχνιδιών σκυλιών Kong μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir