Πέντε μοναδικά χειροποίητα δώρα για μωρά για να φτιάξετε για βρεφικά ντους

[ad_1]

Αν ψάχνετε για βρεφικά δώρα για να φτιάξετε, αλλά βαριέστε την τυπική κουβέρτα και τα μποτάκια για μωρά, εδώ είναι πέντε μοναδικά και ασυνήθιστα (αλλά ακόμα λειτουργικά!) δώρα για να δημιουργήσετε που θα ήταν τέλεια δώρα ντους για μωρά.

  • Χρονοκάψουλα - Δεν θα ήθελες κάποιος να σου είχε φτιάξει μια χρονοκάψουλα από πράγματα από τη χρονιά που γεννήθηκες; Συλλέξτε αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών από τρέχοντα γεγονότα, τάσεις και μόδα, ένα μικρό παιχνίδι από την πιο πρόσφατη παιδική ταινία και τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο, τραβήξτε φωτογραφίες από το σπίτι και την πόλη τους! Τεκμηριώστε τη γειτονιά τους, τραβήξτε στιγμιότυπα στο τοπικό παντοπωλείο, το ταχυδρομείο, τα αυτοκίνητα στο δρόμο, το τοπικό σχολείο, το μπροστινό μέρος του σπιτιού τους, τους γονείς και την οικογένειά τους! Συμπεριλάβετε σημειώσεις από μέλη της οικογένειας και μια ειδική επιστολή από εσάς που τα παρουσιάζει στον κόσμο. Μαζέψτε τα όλα και βάλτε τα σε ένα διακοσμητικό ξύλινο αναμνηστικό κουτί, αφήνοντας λίγο χώρο στους γονείς να προσθέσουν κάποια δικά τους πράγματα. Σκεφτείτε μόνο τι θησαυρός θα είναι αυτός όταν είναι στην ηλικία σας!
  • Χαλάκι με επένδυση - Όχι, δεν είναι απλώς μια άλλη βαρετή κουβέρτα! Αυτή τη φορά, δημιουργήστε μια πολύ χοντρή και γεμισμένη κουβέρτα, μια απαλή επιφάνεια που θα είναι τέλεια για την κοιλιά, ακόμη και σε δάπεδα από σκληρό ξύλο. Γίνετε δημιουργικοί με αυτό και προσθέστε παιχνίδια «δραστηριότητας», όπως αποσπώμενα μαλακά παιχνίδια, πτερύγια που κρύβουν φωτεινές εικόνες και μικρές ετικέτες με κορδέλα. Θα μπορούσατε ακόμη και να επενδύσετε το κάτω μέρος με αδιάβροχο ύφασμα PUL που θα το μετατρέψει στην τέλεια εξωτερική κουβέρτα πάρκου σε βρεγμένο γρασίδι.
  • Μπλοκ ονομάτων - Αγοράστε αρκετά λευκά ξύλινα μπλοκ σε ένα κατάστημα χειροτεχνίας για να γράψετε το όνομα του μωρού. Διακοσμήστε κάθε μπλοκ με το γράμμα ή/και εικόνες που ξεκινούν με αυτό το γράμμα. Θα μπορούσατε να βάψετε με μη τοξικό ακρυλικό χρώμα, ντεκουπάζ με χαρτί ή ύφασμα ή ξύλο να κάψετε το σχέδιό σας. Για ιδέες σχεδίασης, δείτε το σετ κλινοσκεπασμάτων κούνιας για το οποίο εγγράφηκαν οι γονείς και χρησιμοποιήστε το ίδιο θέμα ή συνδυασμό χρωμάτων στα μπλοκ σας.
  • Mix CD - Να κάνω το μωρό μου ένα mix CD; Ναί! Δημιουργήστε ένα mix CD με χαλαρωτική μουσική, η κλασική είναι μια προφανής επιλογή, αλλά γίνετε δημιουργικοί με τη μουσική στη συλλογή σας ή ρίξτε μια ματιά στο iTunes για ιδέες για νανούρισμα. Εναλλακτικά, ένας διασκεδαστικός και αισιόδοξος συνδυασμός μουσικής φιλικής προς τα μωρά μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα! Αντιμετωπίστε το, η περισσότερη μουσική που διατίθεται στο εμπόριο για μωρά είναι τρομερή και πολλοί γονείς θα ήθελαν να έχουν ένα CD "κανονικής μουσικής" για να το ακούσουν που να είναι ακόμα φιλικό προς τα μωρά.
  • Χειροποίητα Βιβλία - Μπορείτε να αγοράσετε βιβλία λευκού πίνακα που είναι ο τέλειος καμβάς για τις δικές σας ιστορίες! Εάν το μωρό ζει μακριά από την ευρύτερη οικογένεια, δημιουργήστε μια ιστορία χρησιμοποιώντας πραγματικές φωτογραφίες των μελών της οικογένειας, ώστε το μωρό να τα γνωρίσει. Ή, δημιουργήστε μια αστεία ιστορία για το κατοικίδιο της οικογένειας, τη δική σας εκδοχή ενός αλφαβήτου, ένα βιβλίο με εικόνες με διαφορετικά είδη αυτοκινήτων ή πεταλούδων, κ.λπ. Σχεδιάστε το δικό σας ή δημιουργήστε κολάζ από πραγματικές φωτογραφίες ή εικόνες περιοδικών.

Διασκεδάστε δημιουργώντας μερικά μοναδικά χειροποίητα παιδικά δώρα για το επόμενο baby shower σας! Αυτά τα διασκεδαστικά έργα θα εκτιμηθούν τόσο από τους γονείς όσο και από το μωρό, αυτό ακριβώς που πρέπει να είναι ένα χειροποίητο μωρό δώρο.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Πέντε μοναδικά χειροποίητα δώρα για μωρά για να φτιάξετε για βρεφικά ντους μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir