Οι κούκλες γονιμότητας είναι σκαλισμένες για έναν σκοπό

[ad_1]

Όταν ο Kwame Mainu επέστρεψε στο γραφείο του, βρήκε έναν νεαρό άνδρα να τον περιμένει, τον οποίο αναγνώρισε ως έναν από τους τεχνικούς από το εργαστήριο κινητήρων ντίζελ όπου ο Nelson Evans-Agyei βρισκόταν σε υπηρεσία προσάρτησης. «Ω, όχι, όχι άλλο ξυλόγλυπτο», βόγκηξε ο Κουάμε, καθώς του έδωσαν μια κούκλα γονιμότητας του τύπου που παρήχθη μαζικά για το τουριστικό εμπόριο στην Εχβία και σε άλλα χωριά Ασάντι. Ήταν σκαλισμένο με ένα μικρό σώμα και ένα μεγάλο στρογγυλό κεφάλι σε μορφή επίπεδου δίσκου, αλλά αυτό ήταν ελαιοχρωματισμένο και με εσοχή. Ο Κουάμε αναρωτήθηκε αν διατηρούσε ακόμα την υποτιθέμενη μαγική του δύναμη.

«Η αστυνομία δεν έψαξε το εργαστήριό σας;» ρώτησε ο Κουάμε. «Το έκαναν, και πολύ καλά», απάντησε ο νεαρός, «αλλά αυτό βρέθηκε σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούμε σε άλλο κτίριο. Υποθέτω ότι η αστυνομία έχασε την αποθήκη επειδή κανείς δεν τους το ανέφερε ».

«Πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση;»

«Βρέθηκε κάτω από έναν κινητήρα όταν καθαρίζαμε παλιά πράγματα που δεν χρειαζόμασταν. Ο Νέλσον πρέπει να χρησιμοποίησε ένα μοχλό για να σηκώσει τον κινητήρα και να σύρει το σκάλισμα από κάτω. Ο κινητήρας είχε διαρροή λαδιού και το βάρος του πρέπει να είχε εσοχές στο ξύλο ».

«Ευχαριστώ που μου το έφερες. Θα το αναφέρω αμέσως στις αρχές ».

Για άλλη μια φορά ο David Barney κλήθηκε στο γραφείο του Kwame. Έφτασε αργά το απόγευμα. «Τι έχεις για μένα αυτή τη φορά;» ρώτησε, 'άλλος ελέφαντας;'

«Όχι, αυτό λέγεται κουάμπα ή κούκλα γονιμότητας».

«Θα μπορούσε να είναι γεμιστό με λαθρεμπόριο;»

"Αυτό πρέπει να το μάθουν οι δικοί σας."

«Ο Νέλσον δεν το έδωσε αυτό στη φίλη του, Σάντρα, για να το κρύψει;»

«Όχι, δεν ήθελε να μείνει έγκυος!»

Ήταν μια μέρα με εκπλήξεις, αλλά το επόμενο πρωί μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε τον Kwame όταν έφτασε στο γραφείο του. Καθισμένη στην καρέκλα του καλεσμένου του με το ογκώδες βιολετί σάρι της να ξεχειλίζει και από τις δύο πλευρές ήταν η γραμματέας του καθηγητή Τόμας, η κυρία Γκούπτα. Ο Κουάμε χαιρέτησε τον επισκέπτη του, κάλεσε να του φέρουν λίγο τσάι και εγκαταστάθηκε πίσω από το γραφείο του. Όταν ο Μικ έφερε το τσάι, ο Κουάμε συνειδητοποίησε ότι δεν είχε δει τη Σάντρα Γκαργκ για αρκετό καιρό και αυτό μπορεί να συνδεόταν με την επίσκεψη της κυρίας Γκούπτα. «Ήρθες για τη Σάντρα;» ρώτησε.

«Ναι, μου ζήτησε να σου πω ότι παίρνει άδεια έξι μηνών».

«Θα έπρεπε να έχει κάνει αίτηση για άδεια εκ των προτέρων με τον συνήθη τρόπο».

«Ναι, μου ζήτησε να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της, αλλά την κάλεσε στο σπίτι ο πατέρας της».

'Εξι μήνες! Έχει ήδη πάρει άδεια. Αμφιβάλλω αν έχει τόση άδεια που της αναλογεί. Πρέπει να ελέγξω».

«Αυτή θα είναι άδεια μητρότητας».

Έτσι, η akuaba είχε κάνει τα ξόρκια της παρά τις προφυλάξεις του Nelson! Ο Kwame είπε στον εαυτό του ότι δεν πίστευε σε αυτά τα δεισιδαιμονικά πράγματα, αλλά αυτή ήταν μια εκπληκτική σύμπτωση. Αγωνίστηκε να διατυπώσει μια κατάλληλη απάντηση. «Είμαστε σίγουροι για τα γεγονότα;» ρώτησε.

«Ω, ναι, είναι περισσότερο από επτά μήνες τώρα και είναι πολύ σίγουρο».

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Οι κούκλες γονιμότητας είναι σκαλισμένες για έναν σκοπό μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir