Ξύλινα σύνολα τρένου Κρατήστε την ανάπτυξη του παιδιού σας σε τροχιά

[ad_1]

"Τσου Τσου!" Το τρένο γλιστρά κατά μήκος των γραμμών Amish Country Ohio όπως πάντα. Αφού διασχίσει μια γέφυρα, κατεβαίνει και στη συνέχεια λυγίζει υπάκουα με την πίστα. Μια μικρή ομάδα αγροτών παρακολουθεί το τρένο να περνάει δίπλα τους. Στη συνέχεια, ξαφνικά, μια αγελάδα που στέκεται δίπλα στις γραμμές πετά στον αέρα και προσγειώνεται ακριβώς σε ένα από τα βαγόνια του τρένου. Λίγο αργότερα, ένα δέντρο δίπλα στα κομμάτια κάνει το ίδιο πράγμα. Τότε ξαφνικά το τρένο σταματάει απότομα. Οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένας πυροσβέστης, ένα άλογο και μια πινακίδα, αποβιβάζονται από το τρένο. Στη συνέχεια, το παιδί τοποθετεί το χέρι του πίσω στο τρένο και το οδηγεί ξανά κατά μήκος των στροφών.

Από κορυφές μέχρι τρένα

Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε παίζοντας με ξύλινα παιχνίδια, όπως ξύλινα σετ τρένων. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την ιστορία τέτοιων παιχνιδιών;

Οι ιστορικοί είναι αβέβαιοι για το έτος που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά τα ξύλινα παιχνίδια. Ωστόσο, οι αρχαιολόγοι έχουν σκάψει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα αρχαία παιδιά της Ελλάδας και της Αιγύπτου έπαιζαν με ξύλινα παιχνίδια. Για παράδειγμα, έχουν ανακαλυφθεί κορυφές παιχνιδιών από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου.

Στη συνέχεια, από το 1700 έως το 1800, έγιναν αρκετές καινοτομίες στη βιομηχανία ξύλινων παιχνιδιών. Τον 18ο αιώνα, σημειώθηκε μια έκρηξη από ξύλινα παιχνίδια. Αυτό περιελάμβανε τη δημιουργία ξύλινων αλφαβητάριων, μικρών σκαλιστών ζώων, ακόμη και ξύλινων ελκήθρων. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του επόμενου αιώνα, παρήχθησαν για πρώτη φορά παιχνίδια από ξύλινα αυτοκίνητα. Αυτά περιελάμβαναν τραμ και πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος παραγωγός ξύλινων παιχνιδιών στον κόσμο παρήγαγε πάνω από 3,5 εκατομμύρια ξύλινα αυτοκίνητα, φορτηγά και τρένα μέχρι τη δεκαετία του 1880!

Μια άλλη έκρηξη των ξύλινων παιχνιδιών έλαβε χώρα στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια από ξύλινες κατασκευές έγιναν πολύ δημοφιλή σε μέρη όπως το Amish Country Inn Berlin Ohio. Αυτά περιελάμβαναν τη δημιουργία ενός νέου τύπου παιχνιδιού που περιελάμβανε διάφορες μορφές (δηλαδή ραβδιά, ακτίνες, καρούλια και ράβδους) που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αντικειμένων που κυμαίνονται από ζώα σε οχήματα σε κτίρια. Στη συνέχεια, το 1916, ο γιος του διάσημου αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright λάνσαρε έναν νέο τύπο παιχνιδιών ξύλινων κατασκευών. Αυτά τα κομμάτια αποτελούνταν από συνδετικούς κορμούς που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή καμπινών και άλλων κατασκευών.

Περισσότερο από ένα παιχνίδι

Σήμερα, εάν σκοπεύετε να επιλέξετε ένα ξύλινο σετ τρένου για το παιδί σας, η ηλικία του παιδιού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν ένα σετ τρένου είναι πολύ δύσκολο να συναρμολογηθεί, τότε το μικρό σας θα βαρεθεί εύκολα και θα παίξει με ένα άλλο παιχνίδι. Από την άλλη, εάν το σετ του τρένου είναι πολύ απλό, τότε θα προκύψει το ίδιο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε ένα σετ τρένου που προκαλεί το παιδί σας, αλλά όχι πολύ.

Το ξύλινο σετ τρένου που θα επιλέξετε μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στην ανάπτυξη του παιδιού σας. Η συναρμολόγηση και το παιχνίδι με το σετ μπορεί να βελτιώσει πολλές πτυχές της ανάπτυξής του. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού, οι οποίες περιλαμβάνουν μικρές μυϊκές ομάδες. Τα παιχνίδια μπορούν επίσης να είναι ευεργετικά στην ανάπτυξη της συγκέντρωσης και της δημιουργικότητας του παιδιού. Για παράδειγμα, πολλά από τα εξαρτήματα των ξύλινων σετ τρένων είναι κινητά, επιτρέποντας στα παιδιά να δημιουργήσουν τη δική τους πόλη, ακόμη και μερικά άγρια ​​σενάρια που θα ήταν αδύνατα στην πραγματική ζωή. Επίσης, η συναρμολόγηση και το παιχνίδι με το τρένο μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης του παιδιού. Αν και ένα παιδί μπορεί να απολαύσει ξύλινα σετ τρένων, είναι πάντα πιο διασκεδαστικά αν είναι παρών ένας γονέας ή φίλος.

Σήμερα, τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Amish Country Ohio, μπορούν να απολαύσουν ξύλινα σετ τρένων. Αυτά τα παιχνίδια έχουν παραμείνει δημοφιλή, παρόλο που δεν απαιτούν πηγές τροφοδοσίας ή ελεγκτές. Ωστόσο, τα ξύλινα σετ τρένων εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά στη σωματική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. και παρέχοντας ώρες διασκέδασης. Όλοι στο πλοίο!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ξύλινα σύνολα τρένου Κρατήστε την ανάπτυξη του παιδιού σας σε τροχιά μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir