Ξόρκια κούκλας βουντού: μια θετική και αρνητική άποψη

Λίγοι στη γενιά μας σήμερα γνωρίζουν τη συναρπαστική και δραματική τέχνη των ξόρκων κούκλας βουντού. Από ακτή σε ακτή μόνος του αμφισβήτησε και θριάμβευσε πάνω στη μεγάλη αποστασία και τον λήθαργο, επιδεικνύοντας με σαφήνεια τη δύναμη της συνειδητής σύνδεσής του με έναν υποκείμενο στόχο για να προκαλέσει σωματική βλάβη, κακή τύχη και να διεγείρει συναισθήματα αγάπης και έλξης. Ενάντια στους υποκριτές, αντιτιθέμενους κληρικούς, τους σκληρούς, συκοφαντικούς και αμείλικτους απίστους αυτής της πρακτικής, τα ξόρκια βουντού φόρεσαν το κάλεσμά τους ως στέμμα για να προστατεύσουν ή να καταστρέψουν οποιονδήποτε εχθρό.

Για πολλούς ανθρώπους, υπάρχουν πολλά ξόρκια για χρήση ανάλογα με το κίνητρο. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είμαστε σίγουροι και να έχουμε επίγνωση των προθέσεών μας, είτε να βλάψουμε τους άλλους είτε να κάνουμε καλό στον εαυτό μας. Τα ξόρκια κούκλας βουντού, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι μια μορφή εκπληκτικής δράσης για να δώσετε λύσεις στους αγώνες σας. Εγώ, για ένα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που οι απλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από τα ξόρκια βουντού. Ωστόσο, είναι επίσης η γνώμη μου ότι πολλά άλλα πράγματα πρέπει να προετοιμαστούν πριν γίνει κάτι τέτοιο.

Αν και συμμερίζομαι την ίδια αισιοδοξία για τα ξόρκια βουντού, συνειδητοποιώ επίσης ότι η αρνητική βλάβη που μπορεί να προκαλέσει σε άλλους έρχεται αντιμέτωπος με πολύ τρομακτικές προκλήσεις. Υπάρχει, για παράδειγμα, ο άμεσος κίνδυνος που ενέχουν τα ξόρκια βουντού. Μπορεί να χρειαστείτε ένα μαύρο κερί, μια καρφίτσα, μια εικόνα του στόχου σας. ένα τρίχωμα ή οτιδήποτε έχει που έχει άμεση επαφή με το άτομο, ένα φλιτζάνι αλάτι και ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα βωμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πολλά ξόρκια βουντού περιλαμβάνουν την απόκτηση μιας κούκλας πρακτικής που θα αντιπροσωπεύει το αντικείμενο-στόχο σας, αλλά αυτή τη φορά αυτά που αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι αρκετά για να προκαλέσουν κακό. Πρώτα, γράφετε το όνομα του θέματος στόχου σας στο μαύρο κερί χρησιμοποιώντας την καρφίτσα. Βεβαιωθείτε ότι το πλήρες όνομα είναι χαραγμένο. Δεύτερον, με την καρφίτσα, τρυπήστε τον αριστερό σας δείκτη και αφήστε τη δική σας ροή αίματος στο χαραγμένο όνομα. Τρίτον, τοποθετείτε την εικόνα στην αριστερή πλευρά του μαύρου κεριού. φροντίστε να ανάψετε το κερί και αφήστε το να σταθεί μόνο του.

Στη συνέχεια, παίρνετε το τρίχωμα ή οτιδήποτε άλλο από το στόχο σας και ψιθυρίζετε μια σύντομη προσευχή ή εύχεστε να συμβεί με αυτό το άτομο, μετά με την καρφίτσα σας, τρυπάτε το δεξί σας δείκτη και βάζετε τη ροή του αίματος πάνω του, περίπου 6 σταγόνες πρέπει να να προσφερθεί. Τοποθετήστε αυτά τα αποκτημένα πράγματα στο βωμό όπου το κερί στέκεται μόνο του. Ευχηθείτε και προσευχηθείτε για πράγματα που θέλατε να συμβούν με τον στόχο σας. Ενώ ψάλλετε τις προσευχές σας, απλώνετε το κύπελλο του αλατιού γύρω από το βωμό με τα ακόλουθα ξόρκια: "VERGUM KARUM PAKTUM DOMINUM IGLERIUM" επαναλάβετε το ξόρκι έξι φορές και γονατίστε έξι φορές ενώ ψέλνετε αυτά τα ξόρκια. Τέλος, μια έξι σταγόνα αίματος από τον αριστερό σας αντίχειρα στο μαύρο κερί θα κλείσει το τελετουργικό. Αναφέρετε το πλήρες όνομα του στόχου σας έξι φορές και κλείστε το τελετουργικό με την επιθυμία σας. Αυτό το ξόρκι βουντού είχε χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά από έναν αρχαίο πρόγονο από μια μικρή επαρχία Visayas στις Φιλιππίνες. Πιστεύεται ότι προκαλεί σε κάποιον μια ανίατη ασθένεια που θα τον κάνει να υποφέρει μέχρι να πεθάνει. Γίνεται καλύτερα στις 3.00 μ.μ. και στις 3.00 π.μ. κάθε Παρασκευή για 6 συνεχόμενες εβδομάδες.

Σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα ξόρκια κούκλας βουντού αποτελούν μέρος της πρακτικής στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά με τα καθήκοντα στο χέρι, παραμένει η προσωπική μου ελπίδα να μάθουν οι άνθρωποι να γίνονται πιο επιεικής και να έχουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ξόρκια κούκλας βουντού: μια θετική και αρνητική άποψη μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir