Ξόρκια κούκλας βουντού - Η ισχυρή μαγεία τους και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για ξόρκια αγάπης

Οι κούκλες βουντού έχουν χρησιμοποιηθεί πριν από χιλιάδες χρόνια, για πολλούς ο σκοπός της κούκλας βουντού θα ήταν να βλάψει και να βλάψει έναν εχθρό. Πρόσφατα, στις σύγχρονες εποχές, η χρήση της κούκλας βουντού έχει επεκταθεί από την εργασία του εχθρού στην εργασία με ξόρκια αγάπης. Αυτές οι κούκλες βουντού μπορούν να προστεθούν σε όλα τα ξόρκια αγάπης για πρόσθετη δύναμη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ενιαίος παράγοντας δύναμης. Εδώ θα δείξω και θα μοιραστώ μαζί σας πώς να δουλέψετε με μια κούκλα βουντού για ερωτικά θέματα.

Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά μια κούκλα βουντού, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Φτιάξτε τη δική σας κούκλα βουντού. Το να φτιάξετε τη δική σας κούκλα είναι μια εύκολη δουλειά, διασφαλίζοντας ότι προσθέτετε επιπλέον ενέργεια αφού φτιάχνετε τη δική σας κούκλα. Οι κούκλες μπορούν να κατασκευαστούν από κόκκινο υλικό τσάντας φανέλας, κόκκινο κερί για πάθος, ροζ κερί για αγάπη ή ακόμα και από πηλό. Το κύριο σημείο εδώ είναι να είστε δημιουργικοί, είτε επιλέξετε να ράψετε την κούκλα σας σε ένα κόκκινο φανελένιο υλικό είτε να λιώσετε και να πλάσετε ένα κερί ως κούκλα.

 

  • Ξεκαθάρισε την πρόθεσή σου και κρατήστε το στο κεφάλι σας ενώ φτιάχνετε την κούκλα. Ο στόχος του ξόρκι πρέπει να είναι ξεκάθαρος, μπορείτε ακόμη και να γράψετε τον στόχο σας στο χαρτί σας και να προσπαθήσετε να τον συντομεύσετε σε μία πρόταση και, στη συνέχεια, αφήστε το χαρτί μπροστά σας ενώ φτιάχνετε την κούκλα σας. Μπορείτε επίσης να απαγγείλετε τον στόχο στο κεφάλι σας ενώ φτιάχνετε την κούκλα σας. Ο στόχος πρέπει να είναι απλός, εύκολος και ξεκάθαρος όπως «Ο Τζο Τζον με αγαπά πολύ».

 

  • Η κούκλα πρέπει να αντιπροσωπεύει τον στόχο. Εάν ο στόχος σας στο ξόρκι είναι να κάνετε τον Τζο Τζον να σας ερωτευτεί, τότε βεβαιωθείτε ότι η κούκλα αντιπροσωπεύει τον Τζο Τζον. Θα πρέπει να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν (ψηλό, αδύνατο, παχουλό κ.λπ.) και μπορείτε επίσης να προσθέσετε τρίχες/κόμματα νυχιών ή φωτογραφία μέσα στην κούκλα για μέγιστη αντοχή στο ξόρκι.

 

  • Βαφτίστε την κούκλα. Η βάπτιση της κούκλας είναι εύκολη. κρατήστε την κούκλα σας στο αριστερό σας χέρι ενώ την ραντίζετε με αγιασμό ή ροδόνερο με το δεξί σας χέρι λέγοντας "Σε βαφτίζω στο όνομα του πατέρα, του γιου, του αγίου πνεύματος. Είσαι τώρα ο Τζο Τζον, τι κάνω για να εσύ, νιώθεις αυτό που λέω ότι ακούς, θα περπατάς εκεί που σου λέω να περπατήσεις και θα σκέφτεσαι ό,τι σου λέω σκέφτεσαι. Αμήν."

 

  • Παίξτε με την κούκλα σας σε αυτό το ξόρκι. Τώρα η κούκλα δημιουργήθηκε, συνδέθηκε με τον στόχο, βαφτίστηκε με ξεκάθαρη πρόθεση, ήρθε η ώρα να κάνουμε τα μαγικά. Θα σας διδάξω έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κούκλα για να κάνετε τον στόχο σας να νιώσει ότι σας βρήκατε και να έχετε συναισθήματα αγάπης προς εσάς, ο χρόνος παιχνιδιού πρέπει να είναι όταν ο στόχος έχει αποκοιμηθεί. Βγάλε την κούκλα έξω και μίλα/ψιθύρισε γλυκά τίποτα στο αυτί της κούκλας, για το πόσο πολύ αγαπάει δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εσένα... κλπ. Μπορείς ακόμη και να είσαι δημιουργικός και να παίξεις την κούκλα ανάμεσα στο στήθος σου, να φιλήσεις την κούκλα ..και τα λοιπά. Κάντε αυτό 20-30 λεπτά κάθε βράδυ όταν ο στόχος σας κοιμάται, μετά από 7 νύχτες μπορείτε να παίξετε με την κούκλα μία φορά το μήνα.

 

  • Αποθηκεύστε την κούκλα σας σε ένα σκοτεινό ιδιωτικό μέρος. Είναι γνωστό ότι δεν αφήνετε ποτέ κανέναν να δει την κούκλα σας, κρύψτε την σε ένα ιδιωτικό σκοτεινό μέρος. Για αγάπη τυλίξτε την κούκλα όταν τελειώσετε με το παιχνίδι με το αγαπημένο σας εσώρουχο και φυλάξτε την στην ντουλάπα σας όπου κανείς δεν μπορεί να τη βρει.

 

 • Απελευθερώστε το ξόρκι σας, αφήστε το και μην το πολυμείνετε. Αφήστε το σύμπαν να φροντίσει το αίτημά σας και αφήστε την πνευματική δύναμη στην κούκλα να εκδηλωθεί χωρίς να αφήσετε χώρο για αμφιβολίες ή αρνητικές σκέψεις. Συνήθως τα ξόρκια εκδηλώνονται μέσα σε 3 εβδομάδες, οι χειρότερες περιπτώσεις σε 6 εβδομάδες. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να προσλάβετε έναν επαγγελματία ορθογράφο που μπορεί να εργαστεί για να φέρει ταχύτερα αποτελέσματα.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ξόρκια κούκλας βουντού - Η ισχυρή μαγεία τους και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για ξόρκια αγάπης μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir