Να γιατί πρέπει να χαρίσετε στο παιδί σας ένα μαλακό παιχνίδι

[ad_1]

Τα μαλακά παιχνίδια δεν μπορούν να φέρουν ετικέτα με κάποια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί ανεξάρτητα από τη χρονιά που γεννήθηκε ένα παιδί, απλά δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους όταν πρόκειται για γεμιστά παιχνίδια.

Πολύ δημοφιλή μεταξύ όλων, τα στριμωγμένα παιχνίδια προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά και την αίσθηση προστασίας στα παιδιά. Τα αγγελάκια μπορούν να τα κρατήσουν, να τα αγκαλιάσουν, να τους μιλήσουν και ως εκ τούτου, τα αγαπούν πολύ. Αυτοί οι βολεμένοι συχνά γίνονται οι «καλύτεροι» φίλοι τους και τους ταξιδεύουν στις δύσκολες στιγμές τους.

Οι γονείς λατρεύουν επίσης αυτή την κατηγορία παιχνιδιών, καθώς γνωρίζουν ότι ακόμα κι αν τα παιδιά τους παίζουν με αυτά τα παιχνίδια σκληρά, δεν θα πληγωθούν σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, εκτός από το να αντιλαμβάνονται τα μπουκιά ως αθύρματα, οι γονείς συνήθως δεν σκέφτονται τα άλλα οφέλη τους.

Εδώ έχουμε σημειώσει ορισμένα οφέλη μεταξύ των διαφόρων ηλικιακών ομάδων, μετακινηθείτε:

Βρέφη

Τα νεογέννητα απλώς λατρεύουν τα απαλά γούνινα παιχνίδια τους και λατρεύουν εντελώς να τα κρατούν, να τα αγκαλιάζουν και να παίζουν μαζί τους. Με απλά λόγια, τα μικροσκοπικά νήπια δεν μπορούν να αντέξουν την απαλότητα και τη χαριτότητά τους. Αυτά τα παιχνίδια όχι μόνο προσφέρουν ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού, αλλά βοηθούν επίσης στη συνολική ανάπτυξη του μωρού στην αγκαλιά σας, όπως βοηθώντας στην ακουστική και οπτική του διέγερση. Τα βρέφη απολαμβάνουν επίσης καλό ύπνο αγκαλιάζοντάς τα, καθώς νιώθουν ότι κάποιος είναι γύρω τους και είναι ασφαλισμένοι.

Οι μικροί εξερευνητές προσπαθούν να γευτούν ό,τι συναντούν, επομένως, οι γονείς θα πρέπει να αποφεύγουν να αγοράζουν παιδικά παιχνίδια με μακριά γούνα και μαλλιά για να αποτρέψουν οι γιοι και οι κόρες τους να καταπιούν κατά λάθος τέτοια πράγματα.

νήπια

Τα γεμιστά παιχνίδια έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και πράγματι, βοηθούν τα μικρά να αναγνωρίσουν διαφορετικά είδη όπως σκύλος, γάτα, αρκούδα και γουρούνι - μαζί με τον ήχο που βγάζει το καθένα από αυτά. Έτσι, αφού αγοράσετε ένα βελούδινο παιχνίδι για την αγαπημένη σας κόρη ή τον διαβόητο γιο σας, μπορείτε να περιμένετε το παιδί σας να δει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και να πει «Αγελάδα»!

Η προστασία και η ανθεκτικότητα είναι τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε τέτοια παιχνίδια για τα νήπια σας. Σίγουρα, δεν θα θέλατε να σκίσουν αυτά τα αποπνικτικά σε μία μόνο μέρα.

Παιδιά προσχολικής ηλικίας

Όταν τα παιδιά φτάνουν στην ηλικία του προσχολικού, ασχολούνται περισσότερο με το ευφάνταστο παιχνίδι. Για αυτούς, τα λούτρινα ζωάκια δεν περιορίζονται μόνο στην εμφάνισή τους. Μπορούν να φανταστούν ένα μόνο παιχνίδι όπως τόσα άλλα πράγματα. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν τα βρείτε να υποθέτουν ότι το αρκουδάκι τους είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι τους και να σκέφτονται μια συζήτηση. Ως εκ τούτου, τα λούτρινα γίνονται επίσης μέρος του ενεργού παιχνιδιού.

Επίσης, τα παιδιά τείνουν να μοιράζονται τα συναισθήματά τους με γεμιστά παιχνίδια και να εκφράζουν αυτό που νιώθουν όταν είναι χαρούμενα, ενθουσιασμένα ή λυπημένα. Μέσα από αυτά, τα παιδιά ματιού μαθαίνουν πολλά για διάφορα συναισθήματα και έκφραση σκέψεων.

Παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο

Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει λίγο και τα γεμιστά αθύρματα βοηθούν να καλλιεργήσουν συναισθήματα όπως αγάπη, φροντίδα και υπευθυνότητα. Επίσης, διάφορες άλλες ικανότητες, όπως οι κινητικές δεξιότητες των χαριτωμένων αγαπημένων που ανήκουν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, ενθαρρύνονται επίσης όταν περνούν χρόνο με αυτά τα μαλακά παιχνίδια. Για παράδειγμα, προσπαθώντας να μαγειρέψετε φαγητό, πλέκοντας ένα μάλλινο τοπ ή ετοιμάζοντας το αρκουδάκι τους για το πάρτι. θα τους έκανε να μάθουν πολλά.

Είναι σκόπιμο να βεβαιωθείτε ότι επενδύετε σε παιχνίδια που είναι καλά για την υγεία του μικρού σας αγαπημένου. Προτιμήστε αυτά που καλύπτουν την ασφάλεια του παιδιού σας και τις ανησυχίες σας.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Να γιατί πρέπει να χαρίσετε στο παιδί σας ένα μαλακό παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir