Μοντέλα Αυτοκινήτων - Πώς να εμφανίσετε και να φροντίσετε τη συλλογή αυτοκινήτου Diecast σας

[ad_1]

Η συλλογή αυτοκινήτων Diecast Model μπορεί να γίνει εθιστική. Επομένως, εάν ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτοκίνητα μοντέλων diecast, είναι σημαντικό να προστατεύσετε την επένδυσή σας. Θα μπορούσατε να αφήσετε τα αυτοκίνητα στα κουτιά τους κρυμμένα στη σοφίτα σας, αυτό θα τα προστάτευε, αλλά καθώς ορισμένα από αυτά τα μοντέλα είναι κατορθώματα μικροσκοπικής μηχανικής, αξίζουν να εμφανίζονται και να τα θαυμάζουν όλοι.

Εμφάνιση των μοντέλων αυτοκινήτων Diecast σας

Εάν μόλις ξεκινάτε στον κόσμο της συλλογής μοντέλων αυτοκινήτων, τότε ένας γρήγορος τρόπος για να εμφανίσετε το μοντέλο σας είναι να αγοράσετε έτοιμη βιτρίνα σε κλίμακα 1:18. Αυτά αποτελούνται από μια βάση είτε από ξύλο είτε από πλαστικό και ένα διαφανές επάνω μέρος Perspex που σχηματίζει το καπάκι. Πρέπει να ξεβιδώσετε το αυτοκίνητό σας από την αρχική του συσκευασία και να το τοποθετήσετε στην πλίνθο της βιτρίνας. Δεν υπάρχουν τρύπες για τις βίδες στην πλίνθο, επομένως η βιτρίνα πρέπει να κάθεται σε επίπεδη επιφάνεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα ταινίας διπλής όψης κάτω από το ελαστικό για να σταματήσετε να κυλήσει το μοντέλο σε περίπτωση που χτυπήσει η βιτρίνα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι απλώς να τοποθετήσετε το καπάκι στη βάση. Το μοντέλο σας προστατεύεται πλέον από χτυπήματα και σκόνη.

Καθώς μεγαλώνει η συλλογή μοντέλων αυτοκινήτων, ένα ντουλάπι μπορεί να γίνει μια καλή ιδέα για να κρατήσετε την επένδυσή σας. Ορισμένοι κατασκευαστές μοντέλων όπως η AutoArt παράγουν μια ποικιλία επιτοίχιων μονάδων με συρόμενες πόρτες. Μερικά από αυτά τα ντουλάπια έχουν ράφια και πλάτη με καθρέφτη για να δώσουν μια διαφορετική άποψη του μοντέλου σας χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το αυτοκίνητο.

Εάν χρειάζεστε ακόμη περισσότερο χώρο για τη συλλογή μοντέλων αυτοκινήτων σας, ίσως έχετε αγοράσει μια προσαρμοσμένη μονάδα. Θυμηθείτε τα μεγάλα ντουλάπια με πολλά ράφια μπορεί να χρειάζονται φώτα για να κάνουν τα μοντέλα σας να λάμπουν. Τα φώτα LED είναι πάντα μια καλή επιλογή, καθώς δεν έχουν τη θερμότητα ενός σποτ βολφραμίου, έτσι δεν θα διακινδυνεύσετε να λιώσετε τη συλλογή του αυτοκινήτου σας.

Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το ντουλάπι σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, καθώς μπορεί να προκαλέσει ξεθώριασμα του χρώματος στο μοντέλο σας.

Καθαρισμός των μοντέλων αυτοκινήτων Diecast

Εάν κρατάτε το μοντέλο diecast σας σε βιτρίνα, θα αποφύγετε τη χειρότερη σκόνη, αλλά από καιρό σε καιρό θα πρέπει να καθαρίζετε τα μοντέλα σας. Αποφύγετε να πλένετε τα μοντέλα σας για να τα καθαρίσετε καθώς είναι δύσκολο να στεγνώσουν σωστά. Αντίθετα, ο καλύτερος τρόπος για να τα καθαρίσετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κάνιστρο πεπιεσμένου αέρα και ένα πινέλο μοντελοποίησης. Τα καθίσματα μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Εάν η βαφή φαίνεται λίγο επίπεδη, χρησιμοποιώντας ένα κερί λεπτομέρειας αυτοκινήτου σε ένα μαλακό πανί από μικροΐνες, θα προσθέσει μια επιπλέον λίγη λάμψη. Προσέξτε να μην τρίψετε δυνατά το μοντέλο, ειδικά γύρω από τα αυτοκόλλητα και τα σήματα.

Ας ελπίσουμε ότι, κάνοντας αυτά τα απλά βήματα, θα διατηρήσετε τα αυτοκίνητά σας diecast σε άριστη κατάσταση και θα μπορείτε να απολαύσετε τη συλλογή σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό μας σχετικά με τη φροντίδα σας Diecast μοντέλο αυτοκινήτου Συλλογή.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Μοντέλα Αυτοκινήτων - Πώς να εμφανίσετε και να φροντίσετε τη συλλογή αυτοκινήτου Diecast σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir