Μοναδικά παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά που ξενίζουν τα παιδιά σας

[ad_1]

Αν ψάχνετε για τα πιο όμορφα θεματικά παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά, έχω συλλέξει τα πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι για τα παιδιά σας!

Το πρώτο είναι Θέμα ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ.

Τα παιχνίδια πάρτι γενεθλίων με θέμα την Άγρια Δύση είναι πολύ διασκεδαστικά τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Ζητήστε από τους καλεσμένους να ντυθούν σαν καουμπόηδες και καουμπόισσες για ένα πραγματικό πάρτι!

Βελόνα στα άχυρα

Πάρτε μερικές τετράγωνες ή στρογγυλές μπάλες λαχανί και κρυφτείτε. Βραβεία μικρού μεγέθους μπιμπελό σε αυτά. Ό,τι βρίσκουν τα παιδιά μπορούν να κρατήσουν.

Πέταλα

Αγοράστε μερικά σετ πλαστικών σετ πέταλου και χωρίστε τα παιδιά σε ομάδες.

Κυνήγι χρυσού

Για αυτό το παιδικό παιχνίδι πάρτι γενεθλίων, θα έχετε μερικές σακούλες καθαρής άμμου (όπως θα γεμίζατε ένα κουτί με άμμο.)

Μια μεγάλη τετράγωνη πλαστική μπανιέρα και πολλά μικρά παιχνίδια και μπιχλιμπίδια σε χρυσό χρώμα, όπως πένες, μολύβια, βραχιόλια, αυτοκίνητα σπιρτόκουτα και οποιαδήποτε ποικιλία από χρυσαφένια παιχνίδια μπορείτε να βρείτε. Τα παιδιά μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους για να σκάψουν για τον χρυσό τους είτε να χρησιμοποιήσουν ένα σουρωτήρι και να τον κοσκινίσουν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά παιχνίδια για να πάρουν όλοι ίση ποσότητα στα παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά.

Ένα πάρτι γενεθλίων της Άγριας Δύσης δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς διαγωνισμό με νεροπίστολο. Κάθε παιδί παίρνει ένα μικρό πιστόλι νερού και ένα κουτάκι κερδίζει όποιος γεμίσει το δοχείο με το περισσότερο νερό!

Το δεύτερο, πάρτι SAFARI.

Τα παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά με θέμα το Safari είναι εξαιρετική στιγμή τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

Πριν ξεκινήσει το Safari, σημειώστε μια περιοχή στην αυλή σας (κατά προτίμηση όπου υπάρχουν θάμνοι ή μικρά δέντρα και βρείτε μικρά πλαστικά ζώα σε αυτά). Εάν τυχαίνει να έχετε έναν λάτρη των λούτρινων ζώων στην οικογένεια, δανειστείτε μερικά μεγάλα ζώα σαφάρι για να δημιουργήσετε τη σκηνή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα CD με μουσική ζούγκλας!

Safari Hunt

Χωρίστε τα παιδιά σε μικρές ομάδες και στείλτε τα σε ένα κυνήγι σαφάρι αναζητώντας τα μικρά πλαστικά ζώα που κρύβετε. (Βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας μερικά επιπλέον σε περίπτωση που μερικά παιδιά δεν βρουν κανένα.) Τα παιδιά μπορούν να κρατήσουν όλα τα ζώα που βρίσκουν και το παιδί που θα βρει τα περισσότερα παίρνει ένα μικρό λούτρινο ζωάκι ως έπαθλο.

Αναζήτηση Safari

Ένα από τα διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι που μοιάζει με το κυνήγι αλλά...τα παιδιά αναζητούν ένα πολύ επικίνδυνο άγριο ζώο που είναι ελεύθερο. Η επιλογή σας ζώο λιοντάρι, τίγρη, κάτι μεγάλο και τρομακτικό. Αυτό το παιχνίδι θα προσθέσει έναν αέρα ενθουσιασμού στο πάρτι, το παιδί που θα βρει το ζώο (ένα μεγάλο λούτρινο ζώο) μπορεί να το κρατήσει ως τρόπαιο!

Safari Survival

Δημιουργήστε μια διαδρομή με εμπόδια για να τα καταφέρουν τα παιδιά.

Μερικά παλιά λάστιχα γεμάτα νερό ή λάσπη πρέπει να πηδήξουν, μια μεγάλη τετράγωνη πλαστική μπανιέρα γεμάτη με μια γλοιώδη ουσία που κρατά φίδια από καουτσούκ, κάθε παιδί πρέπει να πιάσει ένα φίδι.

Οι ιδέες για αυτό το παιχνίδι είναι ατελείωτες.

Ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα το σαφάρι σίγουρα θα αναδείξει την άγρια ​​φύση, ακόμα και στα πιο ντροπαλά παιδιά.

Τα παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά πρέπει πάντα να είναι διασκεδαστικά και γεμάτα ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη φαντασία ενός παιδιού! Το μόνο που χρειάζονται τα παιδιά είναι ένας ενήλικας να τους παρέχει μερικά φθηνά αντικείμενα, επίβλεψη και ένα θέμα για να τρέξουν.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Μοναδικά παιχνίδια πάρτι γενεθλίων για παιδιά που ξενίζουν τα παιδιά σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir