Μαθήματα τέχνης στο Σαν Φρανσίσκο για παιδιά

[ad_1]

Το να βάλετε τα παιδιά σας σε τάξεις στο Σαν Φρανσίσκο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διευρύνετε τους ορίζοντές τους. Τα παιδιά σας μπορούν να μάθουν για πράγματα που δεν μπορούν να καλύψουν στο σχολείο ή να αποκτήσουν μια πιο εις βάθος γνώση για πράγματα που πραγματικά τους αρέσουν. Για την οικοδόμηση της δημιουργικότητας, τα μαθήματα τέχνης είναι σίγουρα το κλειδί. Αντί να παίζουν απλώς με κραγιόνια στο σπίτι, τα παιδιά σας μπορούν πραγματικά να μάθουν περισσότερα για την τέχνη και τον τρόπο κατασκευής της παρακολουθώντας μαθήματα που προσφέρονται στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι μόνο τρία μαθήματα που μπορεί να λατρέψουν τα παιδιά σας:

Μαθήματα Κεραμικής Χειροκίνητων Κτιρίων στο Sharon Art Studio

Το χτίσιμο με το χέρι είναι ο πιο βασικός τρόπος για την κατασκευή κεραμικών τεχνών. Αντί να χρησιμοποιείτε τροχό, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να κατασκευάζετε έργα κάθε είδους. Σε αυτά τα μαθήματα, τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να φτιάχνουν τα πάντα, από γλυπτά ζώων μέχρι μάσκες, ζαρντινιέρες και φλιτζάνια. Η τάξη θα ποικίλλει κάθε συνεδρία, ανάλογα με τον εκπαιδευτή και τους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές θα συναντώνται μία φορά την εβδομάδα για περίπου επτά εβδομάδες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά σας να περάσουν ένα βράδυ και μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει δημιουργικότητα. Τα μαθήματα κεραμικής χειροποίητης κατασκευής είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για παιδιά που είναι πολύ απτικά. Εάν το παιδί σας αγγίζει πάντα πράγματα και χειρίζεται αντικείμενα με τα χέρια του, μπορεί να διαπιστώσει ότι ερωτεύεται το παιχνίδι με κεραμικά και πηλό. Ένα οικονομικό μάθημα τέχνης που επικεντρώνεται στα κεραμικά είναι ένας τρόπος για να το μάθετε!

Πρωινά μαθήματα Σαββάτου στο Destination Art

Το Destination Art είναι ένα στούντιο και εκπαιδευτικός χώρος μόνο για παιδιά. Προσφέρει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και καλλιτεχνικά προγράμματα προσχολικής ηλικίας για παιδιά που πρέπει να φύγουν από το σπίτι. Ένα από τα καλύτερα προγράμματά του, όμως, είναι τα πρωινά μαθήματα του Σαββάτου. Το διασκεδαστικό με αυτά τα μαθήματα είναι ότι δεν επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο μέσο! Τα παιδιά μπορούν να βιώσουν τα πάντα, από την κατασκευή γλυπτών με αντικείμενα που βρέθηκαν μέχρι τη ζωγραφική με πινέλα και τα δάχτυλα μέχρι την εργασία με πηλό.

Μπορείτε να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή, ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να κάνουν μαθήματα κάθε Σάββατο πρωί ή μπορείτε απλώς να πηγαίνετε τα Σάββατα όταν χρειάζεστε κάτι να κάνετε.

Τάξεις κατάλληλες για την ηλικία στο Παιδικό Κέντρο Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο

Το Κέντρο Παιδικής Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τα παιδιά να απολαύσουν τέχνη όλων των ειδών. Οι τάξεις μικρότερων παιδιών έχουν δημιουργηθεί για να επιτρέπουν στα παιδιά να βιώσουν όλους τους διαφορετικούς τύπους μέσων, συμπεριλαμβανομένης της παρασκευής της δικής τους ζύμης! Τα μαθήματα για μεγαλύτερα παιδιά είναι θεματικά και δίνουν στα παιδιά μια πιο εις βάθος εμπειρία με μέσα όπως το χρώμα, ο πηλός και η γλυπτική από αντικείμενα που βρέθηκαν.

Τα μαθήματα λειτουργούν σε συνεδρίες για κάθε σεζόν. Εάν θέλετε να δεσμευτείτε, μπορείτε να εγγράψετε τα παιδιά σας για μια εβδομαδιαία συνεδρία που τους επιτρέπει να εξερευνούν κάτι νέο κάθε εβδομάδα. Εάν όχι, απλώς πέστε στις τάξεις με διαφορετικό ποσοστό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε πολλές διαφορετικές ώρες, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Μαθήματα τέχνης στο Σαν Φρανσίσκο για παιδιά μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παίξτε Ζύμη.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir