Λούτρινα παιχνίδια - Στοχεύοντας σε μια εξειδικευμένη αγορά

[ad_1]

Τι είναι μια εξειδικευμένη αγορά και γιατί θα πρέπει να την εξετάσετε αρχικά για τα βελούδινα παιχνίδια σας; Μια εξειδικευμένη αγορά δεν προορίζεται μόνο για γεμιστά παιχνίδια. Τα περισσότερα επιχειρηματικά άτομα θα επικεντρωθούν σε αυτήν την αγορά επειδή γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα. Είναι μια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη της αγοράς και συνήθως είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με τις κύριες αγορές. Επειδή είναι πολύ μικρό, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι για να ικανοποιήσουν αυτή τη ζήτηση. Γι' αυτό, εάν είστε σε θέση να ικανοποιήσετε τις ανάγκες αυτής της εξειδικευμένης αγοράς, μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο επειδή έχετε ελάχιστο έως καθόλου ανταγωνισμό.

Περιττό να πούμε ότι αυτή είναι μια αγορά που είναι πολύ επιθυμητή. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα λούτρινα ζωάκια. Είναι αυτονόητο ότι τα γεμιστά αρκουδάκια είναι πολύ δημοφιλή λόγω του Teddy Bear. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αγορά, επομένως πολλοί άνθρωποι θα πιστεύουν ότι θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσουν πολλά κέρδη από αυτή τη μεγάλη αγορά. Αλλά αν δεν προσφέρετε κάτι νέο με τα λούτρινα αρκουδάκια σας, τι σας κάνει να διαφέρετε από τους άλλους εφευρέτες βελούδινων παιχνιδιών; Θα έχετε πολύ ανταγωνισμό και μερικοί από αυτούς θα ασχολούνταν με αυτήν την επιχείρηση πολλά χρόνια πριν καν παρουσιάσετε το λούτρινο ζώο σας. Έτσι, οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να τους πάνε επειδή ήταν στον κλάδο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα είχαν κερδίσει την αφοσίωση από την αγορά.

Πώς μπορείτε λοιπόν να στοχεύσετε μια εξειδικευμένη αγορά; Είναι απλώς θέμα να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ας επιστρέψουμε στο παράδειγμα των λούτρινων ζώων. Τα γεμιστά σκυλιά είναι πολύ δημοφιλή επειδή υπάρχουν πολλοί λάτρεις των σκύλων εκεί έξω. Αυτός είναι ο λόγος που γίνεται συχνά στόχος των εφευρετών βελούδινων παιχνιδιών. Αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι μπορείτε να τους κάνετε πιο συγκεκριμένους. Αντί να φτιάξετε ένα Λαμπραντόρ, γιατί να μην φτιάξετε ένα για ένα Basenji; Είναι ακόμα σκύλος, αλλά είναι πιο ασυνήθιστο σε σύγκριση με το Λαμπραντόρ. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν ήδη πολλά λούτρινα σκυλιά με μοτίβο Λαμπραντόρ. Αλλά για ένα Basenji, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μόνο λίγα. Υπάρχει μια αγορά για αυτό, αν και είναι σχετικά μικρότερη σε σύγκριση με την αγορά των πιο δημοφιλών σκύλων, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι υπάρχει επίσης πολύ μικρός ανταγωνισμός. Η αγορά στην πραγματικότητα περιμένει κάποιον να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη και αν μπορείτε να την ικανοποιήσετε με τα βελούδινα παιχνίδια σας, τότε μπορεί να είναι μια κατάσταση που κερδίζει κερδισμένος για εσάς και την αγορά σας.

Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό γεωγραφικά. Μπορείτε να εργαστείτε στην περιοχή όπου βρίσκεστε. Προσφέρετε τα παιχνίδια σας ξεκινώντας από το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής. Στη συνέχεια, δουλέψτε από μέσα προς τα έξω. Στοχεύστε πρώτα μια πολύ μικρή αγορά όπως η γειτονιά σας και διευρύνετε την αγορά σας όπως προκύψει ανάγκη. Είναι πιο εύκολο να το κάνεις αυτό από το να πάμε αντιμέτωποι με εταιρείες παιχνιδιών που είναι δημοφιλείς σε ολόκληρο το έθνος. Είναι πιο εύκολο να πετύχεις και με αυτόν τον τρόπο.

Δεν έχει σημασία αν προσφέρετε λούτρινα ζωάκια ή άλλα σχέδια. Προχωρήστε και μάθετε σε ποια εξειδικευμένη αγορά μπορείτε να εργαστείτε. Ικανοποιήστε την ανάγκη τους και τα βελούδινα παιχνίδια σας θα έχουν επιτυχία.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Λούτρινα παιχνίδια - Στοχεύοντας σε μια εξειδικευμένη αγορά μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir