Λούτρινα Παιχνίδια - Προσδιορισμός Ηλικίας Στόχου σας

[ad_1]

Ο καθορισμός του ηλικιακού εύρους που θα στοχεύσετε για τα γεμιστά παιχνίδια σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα βελούδινο παιχνίδι, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ρωτήσετε είναι "για ποιον είναι;"

Προφανώς, πολλές από τις αποφάσεις σας θα βασίζονται στο εύρος ηλικιών-στόχων σας. Πρέπει να φτιάξετε αυτά τα παιχνίδια για παιδιά; Αυτός είναι ο δρόμος που ταξιδεύουν περισσότερο οι εφευρέτες των παιχνιδιών. Ακόμα κι αν τα παιδιά δεν έχουν χρήματα να ξοδέψουν, η αγορά σας είναι οι γονείς και οι ενήλικες που θέλουν να τα δώσουν στα παιδιά τους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα παιδιά αγαπούν τα βελούδινα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε γεμιστά παιχνίδια έχοντας κατά νου τα παιδιά ηλικίας 1 έως 9 ετών. Μπορείτε να φανταστείτε τον αριθμό των παιδιών ηλικίας 1 έως 9 ετών; Μπορείτε ακόμη και να το αναλύσετε σε μικρότερα ηλικιακά εύρη. Αλλά ακόμα κι έτσι, αυτή είναι ακόμα μια μεγάλη αγορά. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να προσεγγίσετε αυτήν την αγορά; Τη στιγμή που σκέφτεστε αυτή την ιδέα για ένα παιχνίδι, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο έχοντας κατά νου τα παιδιά. Μπορείτε να το κάνετε πιο πολύχρωμο γιατί τα παιδιά αγαπούν το χρώμα. Ακόμη και τα μωρά ελκύονται από τα χρώματα και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός για να τα βοηθήσετε να αναπτύξουν τις οπτικές τους δεξιότητες παρέχοντας κάτι οπτικά διασκεδαστικό για αυτά. Το ότι είναι πολύχρωμο κάνει επίσης το παιχνίδι σας να ξεχωρίζει εύκολα ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια στο ράφι. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την αίσθηση του βελούδινου παιχνιδιού σας. Τα παιδιά θα ήθελαν να αγγίξουν και να αγκαλιάσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι το δεύτερο πράγμα που θα ελέγξουν. Μόλις δουν το παραγεμισμένο παιχνίδι σας στο κατάστημα παιχνιδιών, θα το κρατήσουν και θα δουν πώς αισθάνεται.

Εάν πρόκειται να στοχεύσετε παιδιά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη κάποια πράγματα. Το πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια. Προφανώς, υπάρχουν κίνδυνοι όπως ο πνιγμός, οπότε βεβαιωθείτε ότι το παραγεμισμένο παιχνίδι σας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας. Επίσης, τα παιχνίδια σας θα πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά. Σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά θα πετούν πράγματα - συμπεριλαμβανομένου του βελούδινου παιχνιδιού σας.

Φαίνεται ότι τα παιδιά είναι η τέλεια αγορά για τα γεμιστά παιχνίδια σας. Μπορείτε ακόμα να στοχεύσετε ενήλικες; Ναι σίγουρα. Οι ενήλικες έχουν την αγοραστική δύναμη και πολλοί ενήλικες ασχολούνται με τη συλλογή παιχνιδιών. Με αυτά τα λόγια, μπορούν να είναι ο πρωταρχικός σας στόχος - οι συλλέκτες. Προφανώς, πρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα και το σχέδιο της βελούδινης κούκλας για να είναι συλλεκτικό. Είμαι σίγουρος ότι είστε εξοικειωμένοι με την τρέλα Beanie Babies την τελευταία δεκαετία. Εάν έχετε μια υπέροχη ιδέα για τα παιχνίδια σας, μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία.

Υπάρχει επίσης η επιλογή στόχευσης όλων για αυτά τα παιχνίδια. Ναι, είναι μια επιλογή αλλά δεν ενδείκνυται. Δεν θέλετε ένα εύρος ηλικιών-στόχων που είναι πολύ απλωμένο, επειδή μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στο άκρο της κατασκευής και στους πελάτες σας. Λάβετε όμως υπόψη ότι ένα παραγεμισμένο παιχνίδι για παιδιά μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρον για τους ενήλικες και το αντίστροφο και αυτό είναι καλό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εξακολουθείτε να είστε ο νικητής μαζί με την αγορά-στόχο σας.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Λούτρινα Παιχνίδια - Προσδιορισμός Ηλικίας Στόχου σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir