Κριτικές για παιχνίδια - Πώς να γράψετε χρήσιμες κριτικές για τα παιχνίδια

[ad_1]

1. Το παιχνίδι κάνει αυτό που λέει ότι πρέπει να κάνει;

Αυτό είναι αρκετά απλό, αλλά παραδόξως συχνά παραβλέπεται. Εάν η συσκευασία διαφημίζει ένα παιχνίδι λανθασμένα, δεν είναι μόνο επικίνδυνο, αλλά και αντίθετο με το νόμο και πρέπει να αναφέρεται. Κατά τη γνώμη σας, το παιχνίδι έκανε αυτό που νομίζατε ότι θα έκανε;

2. Είναι το παιχνίδι κατάλληλο για την ηλικία που διαφημίζει;

Ένας οδηγός ηλικίας είναι ακριβώς αυτό, ένας οδηγός για την ηλικία που μπορεί να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι. Για την αναθεώρηση του παιχνιδιού, φροντίστε να συμπεριλάβετε πόσο κατάλληλος ήταν αυτός ο οδηγός ηλικίας για τα δικά σας παιδιά.

3. Είναι το παιχνίδι Στερεά Κατασκευασμένο ή Εύκολα Σπασμένο;

Εάν το παιχνίδι που εξετάζετε επέζησε της πρώτης ιδιοσυγκρασίας του παιδιού σας, τότε άλλοι γονείς θα θέλουν να το μάθουν αυτό. Ομοίως, εάν τα εξαρτήματα αποχρωματίστηκαν γρήγορα με ή χωρίς προσθήκη νερού, εάν τα κομμάτια έπεσαν χωρίς πολλή προσπάθεια ή εάν το παιχνίδι έσπασε κατά την πρόσκρουση όταν πετάχτηκε σε ένα θυμό στο δωμάτιο όταν ήταν η ώρα του μπάνιου, αυτά είναι ύψιστης σημασίας. Η αντοχή των παιχνιδιών βαραίνει πολύ σε μια αγορά, καθώς κανένας γονέας δεν θέλει να αγοράσει ένα παιχνίδι που διαρκεί μόνο μία μέρα.

4. Ποιες Παραλλαγές/Επιλογές/Επιλογές Υπάρχουν;

Εάν το παιχνίδι διατίθεται σε διαφορετικά μοντέλα, χρώματα, σχήματα ή μεγέθη, είναι καλό να γνωρίζουμε ιδιαίτερα ότι πολλοί γονείς επιθυμούν να αγοράσουν μπλε/κόκκινα είδη για αγόρια και ροζ/μοβ αντικείμενα για κορίτσια. Ορισμένα παιχνίδια διαθέτουν πρόσθετες επιλογές, όπως μια κούκλα που κατουρεί και πίνει, ενώ άλλα έχουν πολλές χρήσεις, παρόλο που δεν διαφημίζονται, όπως κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα παιχνίδια "Snap" καθώς και "Memory". Συχνά οι γονείς που θέλουν να αγοράσουν παιχνίδια στο Διαδίκτυο βιαστικά μπορεί να μην αντιληφθούν τις δυνατότητες ορισμένων από τα πιο απλά παιχνίδια.

5. Ποια είναι τα έξτρα/κόστος που σχετίζονται με το παιχνίδι που εξετάζετε;

Αυτό είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς - τα πράγματα για τα οποία κανείς δεν σας λέει. Είναι σίγουρα χρήσιμο να γνωρίζετε εάν το παιχνίδι τρώει τις μπαταρίες τόσο γρήγορα που χρειάζεστε έναν επαναφορτιστή 24/7 για να το υποστηρίξετε. Ομοίως, είναι ωραίο να γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν υπάρχουν απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να αγοράσετε για να λειτουργήσει, καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα επιπλέον κόστος. Εάν τα αξεσουάρ είναι προαιρετικά, θα σας βοηθήσει να αναφέρετε εάν πιστεύετε ότι έχουν λογικές τιμές.

6. Απαιτεί συναρμολόγηση;

Τρίκες, ποδήλατα, σκούτερ και αυτοκίνητα διαβόητα έρχονται σε επίπεδα κουτιά παιχνιδιών, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πιστέψουμε ότι δεν θα υπάρξει συναρμολόγηση - δυστυχώς. Σε κανέναν δεν αρέσει πραγματικά να συναρμολογεί παιχνίδια, αλλά είναι αναγκαίο κακό, οπότε η αναφορά του στην κριτική σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Συμπεριλάβετε πόσο εύκολο είναι να συναρμολογηθεί, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν χρειάζεστε βοήθεια από άλλο άτομο για να το κάνετε.

7. Έχει αξία για τα χρήματα;

Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά είναι καλό να αναφέρουμε. Η αξία ερμηνεύεται διαφορετικά, ανάλογα με τον αγοραστή, ωστόσο, εάν πολλοί γονείς που γράφουν κριτικές παιχνιδιών πιστεύουν ότι ένα παιχνίδι είναι υπερτιμημένο, μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να εξετάσει ο κατασκευαστής ή ο διανομέας. Γενικά, ένας γονιός που είναι ευχαριστημένος με το παιχνίδι θα είναι ευχαριστημένος με την τιμή που πλήρωσε. Αξία από αυτή την άποψη είναι το πόσο αποτελεσματικό ήταν το παιχνίδι στο να ηρεμεί και να διασκεδάζει το παιδί τους - κάτι που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ανεκτίμητο!

8. Πώς αντέδρασε το παιδί σας στο παιχνίδι;

Ένα υπέροχο παιχνίδι που είναι ανθεκτικό αλλά παραμένει καινοτομία μόνο για μια μέρα ή μια εβδομάδα δεν θεωρείται καλή αγορά από τους περισσότερους γονείς. Εάν το παιδί σας πίστευε ότι το υπό εξέταση παιχνίδι ήταν υπέροχο, αλλά μόνο για μια μέρα, τότε αξίζει να το αναφέρετε μαζί με τις σκέψεις σας ως προς το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

9. Προσπαθήστε να το βαθμολογήσετε στα 10.

Ο καθένας μπορεί να σχετίζεται με έναν αριθμό από το 10. Γενικά, το 1-2 σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι αρκετά άχρηστο και δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα. 3-4 όχι πολύ καλύτερο από το 1-2. Το 5-6 σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει δυνατότητες, αν και πιθανώς δεν είναι καλή αγορά αν είναι ακριβό αντικείμενο, και το 7-8 είναι ένας καλός δείκτης για ένα σταθερό παιχνίδι που παρέχει μια αξιοπρεπή αξία ψυχαγωγίας.

Φυσικά, το 9-10 είναι αυτό που θέλει κάθε γονέας να είναι η αγορά του διαδικτυακού του παιχνιδιού: το τέλειο παιχνίδι για να διασκεδάζει και να ενδιαφέρεται για ώρες το παιδί του στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Κριτικές για παιχνίδια - Πώς να γράψετε χρήσιμες κριτικές για τα παιχνίδια μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir