Κούκλες μωρών που φαίνονται αληθινές - Μια εναλλακτική λύση σε μια αναγεννημένη κούκλα

[ad_1]

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι λάτρεις των κούκλων έχουν εκφράσει την επιθυμία για κούκλες μωρών που να φαίνονται αληθινές. Εκείνη την εποχή αναδύθηκε η τέχνη της αναγέννησης. Το Reborning είναι βασικά η λήψη μιας κούκλας βινυλίου υψηλής ποιότητας και η προσθήκη επιπλέον βελτιώσεων. Ο καλλιτέχνης κούκλας προσθέτει συχνά φλέβες και πολλαπλές στρώσεις χρώματος σάρκας για να δώσει μια στίγματα στο δέρμα της κούκλας. Το ρουζ δεν προστίθεται μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα χέρια και τα πόδια για να δώσει στην κούκλα μια υγιή λάμψη. Η βαφή εφαρμόζεται στα νύχια των δακτύλων και των ποδιών για να γίνει διαφοροποίηση μεταξύ του κρεβατιού του νυχιού και της πιο λευκής άκρης. Τα μαλλιά θα είναι ριζωμένα με το χέρι, δίνοντας τη δυνατότητα στον συλλέκτη της κούκλας να επιλέξει πόσο γεμάτα ή πόσο λεπτά θα πρέπει να είναι τα μαλλιά. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτές οι κούκλες είναι πανέμορφες. Όμως, όλες αυτές οι βελτιώσεις έχουν ακριβή τιμή.

Είμαι συλλέκτης κούκλων εδώ και χρόνια και έχω δει αυτές τις κούκλες από πρώτο χέρι σε εκθέσεις κούκλων. Αν και είναι εκπληκτικά ρεαλιστικό, προσωπικά δεν μπόρεσα ποτέ να δικαιολογήσω το κόστος αυτών των μοναδικών κούκλων. Γι' αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος με μια νέα τεχνική που εισήχθη από την Apple Valley Doll Works, ένα τμήμα της Secrist Doll Company, που φέρνει ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού στις κούκλες χωρίς τις ώρες ζωγραφικής στο χέρι που απαιτούνται από έναν καλλιτέχνη κούκλας. Αυτή η τεχνική ονομάζεται Inner Glow. Το Inner Glow χρησιμοποιεί μια ειδικά διαμορφωμένη μπλε βαφή που εφαρμόζεται στο εσωτερικό από εξαιρετικά ελαφρύ, ημιδιαφανές βινύλιο για να μιμηθεί τους υποτόνους του δέρματος του μωρού, προσθέτοντας έτσι βάθος και πλούτο με αποτέλεσμα κούκλες μωρών που φαίνονται αληθινές. Ένα ελαφρύ στρώμα κοκκινίσματος εφαρμόζεται σε πρόσωπο, χέρια και πόδια. Το Inner Glow είναι διαθέσιμο σε εκφράσεις προσώπου 17 ιντσών και 19 ιντσών που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Apple Valley Doll Works και ο κατασκευαστής έχει σχέδια να επεκτείνει την προσφορά σε πρόσθετες εκφράσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Λίγα λόγια δικαιολογούνται για να περιγράψουν το ίδιο το βινύλιο. Το εξαιρετικά ελαφρύ, ημιδιαφανές βινύλιο έχει μια απαλή πινελιά. Εάν πιέσετε το βινύλιο, υπάρχει μια ελαφριά δοτικότητα σε αυτό το μέρος του σώματος. Αυτή η πιο φυσική αίσθηση στο βινύλιο επαναλαμβάνει και πάλι την απαλότητα που νιώθετε από το άγγιγμα στο ανθρώπινο δέρμα.

Οι ρεαλιστικές κούκλες που δημιουργούνται με το εξαιρετικά ελαφρύ, ημιδιάφανο βινύλιο Inner Glow είναι συλλεκτικές κούκλες για ενήλικες ή μεγαλύτερα παιδιά. Λόγω της πιο εύθραυστης φύσης αυτού του βινυλίου, δεν πρέπει να θεωρούνται ως κούκλα παιχνιδιού για ένα μικρό παιδί.

Παρόλο που υπάρχει πρόσθετη χρέωση για την εφαρμογή Inner Glow στο εξαιρετικά ελαφρύ βινύλιο, οι συλλέκτες κούκλων δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνουν ακριβή τιμή για κούκλες μωρών που φαίνονται αληθινές. Η τιμή για μια κούκλα Inner Glow είναι σε κοντινή απόσταση από μια ευρύτερη βάση συλλεκτών κούκλας.

Είστε έτοιμοι για το δικό σας κούκλες που φαίνονται αληθινές δημιουργήθηκε με Inner Glow;

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Κούκλες μωρών που φαίνονται αληθινές - Μια εναλλακτική λύση σε μια αναγεννημένη κούκλα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir