Κορυφαία Καλύτερη Κουζίνα με ξύλινα παιχνίδια του

Οι κουζίνες παιχνιδιών ή γνωστές και ως ξύλινες κουζίνες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών. Συνήθως τα παιχνίδια της κουζίνας είναι κατασκευασμένα από πλαστικά υλικά. Αλλά το ξύλο είναι πραγματικά φανταστικά παιχνίδια κουζίνας που έχουν καλό φινίρισμα, και μοιάζει πολύ περισσότερο με μια πραγματική κουζίνα. Εξάλλου, είναι και πολύ πιο ανθεκτικό.

Σε όλο αυτόν τον πλήρη οδηγό θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επιλογή σας, ώστε να γνωρίζετε πού να αγοράσετε κουζίνες παιχνιδιών με γρήγορη αποστολή. Απλώς ακολουθήστε τις τρεις καλύτερες κουζίνες παιχνιδιών:

1. KidKraft Vintage Pink

Η πρώτη ξύλινη επιλογή κουζίνας είναι αυτό το ροζ KidKraft, ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί τα μικρά παιδιά του σπιτιού.

Είναι μια παλιά στυλ κουζίνα ροζ χρώματος που δεν της λείπει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαθέτει ψυγείο με διανομέα νερού, φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ηλεκτρική κουζίνα και φούρνο με εξαιρετική λεπτομέρεια για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι ως ξύλινη κουζίνα παιχνιδιών, θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι πολύ ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν πολλές ώρες.

Ως ειδικό χαρακτηριστικό, ο νεροχύτης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για εύκολο καθάρισμα. Ενσωματώνει πολλά κουμπιά που παράγουν ήχο για μια πιο διαδραστική εμπειρία.

Ο πάγκος αυτής της vintage κουζίνας παιχνιδιών απέχει 45 cm από το έδαφος, επομένως είναι κατάλληλος για παιδιά από 3 έως 8 ετών. Αυτή η μικρή κουζίνα είναι επίσης διαθέσιμη σε κόκκινο χρώμα.

2. KidKraft Modern Espresso

Αν ψάχνετε για μια ξύλινη κουζίνα μοντέρνου στυλ με την καλύτερη ποιότητα, ο Espresso KidKraft είναι μια επιλογή για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Είναι αρκετά μεγάλο για να παίζουν μαζί ταυτόχρονα.

Έχει κάθε λεπτομέρεια όπως ψυγείο με σχιστόλιθο και πάγο, φούρνο και τζάκια με ρουλέτες που κινούν τον ήχο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, βρύση και βάση για να κρεμάσετε το πανί της κουζίνας. Έχει επίσης υποστήριξη για κρεμαστές κατσαρόλες και άλλα σκεύη τυπικά της κουζίνας.

Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το ξύλινο μοντέλο κουζίνας είναι τα φινιρίσματα. Προέρχεται από έναν κατασκευαστή κορυφαίου επιπέδου όπως η KidKraft.

Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι οδηγίες συναρμολόγησης είναι εύκολες και σαφείς και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να δώσετε στο μικρότερο του σπιτιού.

3. Φανταστική

Το Infantastic είναι α κουζίνα παιχνιδιών που έχει πολλές λεπτομέρειες που θα κάνουν την κόρη ή τον γιο σας να περνάει ώρες διασκεδάζοντας στη νέα τους κουζίνα.

Διαθέτει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, ηλεκτρική κουζίνα και βρύση για να μπορείτε να πειραματιστείτε και να απολαύσετε ταυτόχρονα.

Όπως και άλλες κουζίνες, είναι κατασκευασμένη από ξύλο. Το ψυγείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με ράφια, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τοποθετούν οποιοδήποτε φαγητό με τάξη.

Κάτω από τον νεροχύτη, διαθέτει κουρτίνα με αρκετά μεγάλο χώρο για να αποθηκεύετε όλα όσα θέλετε.

Για το λόγο αυτό, το In fantastic είναι ένας ακόμη από τους κατασκευαστές ξύλινων παιδικών κουζινών που προσφέρουν την καλύτερη σχέση στους πελάτες τους, σκεπτόμενοι πάντα τη διασκέδαση και την ασφάλεια των μικρών.

Ο πάγκος έχει ύψος δαπέδου 55 cm και η μικρή κουζίνα έχει διαστάσεις 96 x 100 x 31 cm.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Κορυφαία Καλύτερη Κουζίνα με ξύλινα παιχνίδια του μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir