Καλύτεροι τρόποι για να καθαρίσετε τα γεμιστά ζώα

[ad_1]

Σε όλους αρέσει να έχουν στο σπίτι τους χαριτωμένα και χαϊδευτικά λούτρινα ζωάκια. Τα παιδιά έχουν γοητεία για τα λούτρινα ζωάκια τους και σε κάποια από αυτά αρέσει να τα αγκαλιάζουν όλη την ώρα. Το πιο σημαντικό με τα λούτρινα ζωάκια, είναι ότι πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Τα γεμιστά ζώα συσσωρεύουν σκόνη και βρωμιά πολύ γρήγορα και αν δεν καθαρίζονται τακτικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία στη σκόνη, κάτι που είναι αρκετά επικίνδυνο. Έτσι, όταν αγοράζετε λούτρινα ζωάκια, είτε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας είτε για να παίξει το παιδί σας, θα πρέπει να έχετε μια ιδέα για το πώς να τα διατηρείτε καθαρά. Η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική για όλα, ειδικά όταν πρόκειται για παιδικά πράγματα.

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν αυτά τα λούτρινα ζώα παρέχουν οδηγίες για το πώς θα τα καθαρίζατε. Ωστόσο υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε για κάθε λούτρινο ζώο. Το να τα διατηρείτε καθαρά είναι πολύ σημαντικό για την καλή υγεία του παιδιού και υπάρχουν μερικοί καλύτεροι τρόποι για να τα καθαρίσετε. Λερώνονται εύκολα γιατί το παιδί σας δεν θα το αφήσει ποτέ ούτε λεπτό, είτε τα παιδιά παίζουν κρυφτό στην αυλή είτε βλέπουν τηλεόραση με σνακ ή ακόμα και όταν κοιμούνται. Η ετικέτα μαζί με το παιχνίδι έχει όλες τις οδηγίες για το πώς να τα πλύνετε. Εκεί γράφεται ξεκάθαρα αν μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο, να τα στεγνώσεις ή για τη θερμοκρασία του νερού ή χρειάζονται λεύκανση ή όχι. Τα πάντα παρέχονται με τα λούτρινα ζωάκια γραμμένα στην ετικέτα και δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καθαρίσετε τα λούτρινα ζωάκια σας και αν τα ζώα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο είναι ο ευκολότερος τρόπος. Απλώς δέστε το ζώο σε μια μαξιλαροθήκη και πλύντε το απαλά στο μηχάνημα. Αν όμως η γέμιση είναι από τέτοιο υλικό που δεν μπορεί να πλυθεί σε νερό τότε μπορείτε να πασπαλίσετε πάνω της λίγη μαγειρική σόδα και να την αφήσετε στην άκρη για λίγη ώρα. Στη συνέχεια είτε βουρτσίστε το ή απλά κουνήστε το ζώο και το λούτρινο ζώο είναι καθαρό. Εάν υπάρχει κάποιο σημείο στο παιχνίδι που πρέπει να καθαριστεί, θα πρέπει να στεγνώσετε το σημείο και να βάλετε τη μαγειρική σόδα πάνω του και μετά από λίγα λεπτά βουρτσίστε το σημείο απαλά ή λίγο πιο δυνατά όπως απαιτείται. Για να στεγνώσετε τα ζώα μπορείτε να τα βάλετε κοντά σε έναν αφυγραντήρα και σε 2-3 μέρες θα στεγνώσει τελείως και δεν θα βλάψει τη γούνα ή τα λεπτά μαλλιά. Για καθημερινό και τακτικό καθαρισμό μπορείτε απλά να το βουρτσίσετε και έγινε.

Όταν τα μικρά παιδιά παίζουν με τα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι καλά καθαρισμένο και υγιεινό. Αυτό εμπίπτει επίσης στα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν σχετικά με το παιδί σας και τα αθύρματά του. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό οδηγιών του παιχνιδιού γιατί εξαρτάται από τη γέμιση, η οποία σας επιτρέπει να καθαρίσετε το ζώο με συγκεκριμένο τρόπο.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Καλύτεροι τρόποι για να καθαρίσετε τα γεμιστά ζώα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir